Ben alınganmışım, kendileri normal 🙄😠

Sizde ona öyle konuşun , şöyle duruyosun böylesin diye onun konuştuğu dilden konuşun bakalım yanlışı görücek mi zoruna gidicek mi yaptığınız bundan belki ders çıkarır kendine laflarına hareketlerine ve en önemlisi bakış açısına çeki düzen verir , baktın olmuyo tahammül etmemelisin burda çoğu kişiye boşan demem kolay kolay ama bu düpedüz şahsına hakaret ya ne duruyosun beni beğenmiyosan bende sana bayılmıyorum de bakalım bi havası sönsün nasıl böyle laf altında kalıyosunuz anlamadım benim canımı yakanın daha beter canını yakarım eşim bile olsa

Birincisi siz emziren kadınsınız kendisi çocuğu tutacaktı asıl siz herkesten önce yiyecektiniz.
İkincisi doğum yapmış bir kadının herhalde hiçbir şey olmamış gibi salına salına falan yürümesini bekliyor,evet ayy doğum yaptım öööööö diye abartmak ne kadar yanlışsa “aman alt tarafı çocuk doğurdun” diye basite indirgemekte o kadar yanlış,canınızdan can vermişsiniz içinizden bi canlı çıkmış ya ne ezik yürümesi ne bakımsızlığı?
Üçüncüsü ağzımı bozmak istemiyorum çünkü hem tüm hizmetleri eksiksiz görülsün isteyip bir işin ucundan tutmadan yiyip içip yan gelip yatsınlar hem çocukları iyi bakılsın hem de tüm bunlarla uğraşmak zorunda olan evin işçisi konumundaki eşe “yok bakımsız mısın kendine baksana biraz” vs. tarzında laflar eden koca müsveddelerine çok kızıyorum.

Tabi size hizmetçisi gibi bakar. Adam telefondan basini kaldirmiyor hersey ayagina geliyor. Kalksin cayini kendisi alsin pasa. Siz o size b* gibi davranirken yinede herseyi yapiyorsaniz tabi ki saygisiz da kalmaz. Böyle adama niye cocuk diye sormuyorum bile. Kalsik cevaplar gelir zaten. Bu böyle devam edemez

Kendini karisinin yaninda ezik hissedrn erkek tepkisi.Sizi bastirip ustun olmaya calisiyo.
Adam ezik zaten. Üç kuruş maaşının makyaj kuaför parasına yetmeyeceğini bile bile süslü bakımlı kadınlara ciğerci kedisi gibi bakan bir tip.

Onun için bir sürü sebep var. Senden sonra yemeğini yapan, donlarını yıkayan, her kahrını çeken başka bir tane daha bulamayacak. Ha, üç kuruş maaşından nafaka falan verecek bir de. Kıymetli ailesini de beslemekte zorlanacak.

Neden susuyorsunuz? Size "eziksin" deyince "sen kendine bak, asıl ezik sensin. Susuyorum diye sana bayıldığımı mı sanıyorsun? Koca bile olamayacak bir adamı bir de baba yaptım. Çocuklar biraz büyüsün de senden kurtulup yepyeni mükemmel bir hayata başlayacağım. Bundan sonra sen benim için eş değil sadece ev arkadaşısın" der önüne bir lokma yemek koymam. Kıçını kaldırıp yemeğini kendisi yapsın, çay falan da sakın götürmeyin. Bunun g... kalkmış, kaldırdığınız gibi de bir zahmet indirin.

Hayır canım, ezik. Kendini beğenmiyor, seni beğenmiyor, yaşadığı hayata lanet ediyor.

Yaparmisiniz bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam. Yakisikli bir erkek gordugumde doner doner bakarim. Butun hareketlerine bende hakaret ederim. Eziksin, cirkinsin yaslanin derim.
Ne bu simariklik herkes haddini bilsin.

Bu adam sizinle niye evlenmiş ki???ruh hastası, saygısız bir tip
boyle adamlar kurulu duzenım olsun geldıgımde ev derlı toplu olsun yemegım hazır olsun evde bır kadın olsun dıye evlenır

sevgılı hayatı yasasa gezıp tozması gerekecek yardımcı hanım ıle anlassa cebınden para cıkacak

boyle adamların evlenme maksadı bu maalesef... gıdıp guclu bırıyle de evlenmez hakkını arar kendını ezdırmez dıye

Annene katlanamıyorsun ama bu hanzoya katlanıyorsun. Niye, akrabalar sevinecek diye. Motivasyona bak.

Kendısi cok mu yakışıklıymış şuursuz. Yenı doğum yapmış kadın tabıı kı eğik yürür. Tabı kendileri bılmedıgınden bu durumu. Ya diyecek söz yok belliki patavatsız bı ınsan müsveddesi yüz verme adamın gözü dışarıda belli.

İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor cidden.Düşmana ihtiyaç yok .Böyle bir adama neden 2 çocuk? (Çocuklarıma yazdığınız için birden fazla olduğunu tahmin ediyorum. )

Eşiniz sadece patavatsız ya da düşüncesiz değil kötü bir insan da..Yeni doğum yapmış,kendi çocuğunu doğurmuş kadına hastaneden ezik gibi çıktın demek kötülükten başka bir şey değildir.Benzer şekilde evladını besledikten snra yemeğini yiyen kadına ezik gözüyle bakmak da kötülükten başka bir şey değildir.Bu mahlukatla evli kalmak çocuklarınıza kötü örnek olmaktan başka bir şey getirmez size.Hepimiz günün sonunda anne ya da babamıza dönüşüyoruz çünkü.Davranışlar görerek öğreniliyor,istediğiniz kadar iyi yetiştirmeye çalışın.

Doğrusu siz de çok normal değilsiniz. "Boşanırsam sevinecek çok akraba var" duyup duyabileceğim en bencilce cümlelerden biri..Bir annenin böyle bir şeyi bahane etmeye hakkı yok.Benim bir nebze kabullenebileceğim tek gerekçe işsiz olmanız olabilir sadece.Onda da sorarlar adama madem maddi gücün yok neye güvendin de 2 çocuk yaptın? Allaha güvendim falan deme,hepimiz güveniyoruz aama önce eşeğini sağlam kazığa bağla demişler değil mi..Geleceğini bir adamın inisiyatifine bırakmak ne kadar sağlıklı tartışılır.

Size akşam güzel demesine gelince ..Büyük ihtimal cinsellik öncesi sizi hazırlamak içindir.İstediğini alamayınca yatıp zıbarmış.

Kocanız adam değil. Ya boşanıp bir işe gidip ayaklarınızın üzerinde durarak yolunuza bakacaksınız. Ya da kör ve sağır olmalısınız.Bu hamurdaki adam değişmez çünkü.Haa yok "ben kocamın kötü niyetle konustugunu düşünmüyorum "diyorsanız aile terapisi alın beraber.Belki adam gibi konuşmayı öğrenir.

Makyaj gercekten hayatinizda ne kadar yer kaplıyor ve ne kadar hayatiniza etki ediyor bilmiyoum anlayamadim da. Baya yeri vr gbi
Yani o alligi her gun neden kendim icin kendime sureyim ki? Hem kimyasal hem gozenek tikiyor, mutlu olmak icin makyaja gerek yok bence. Birde bosanilmaz da demissiniz bu sebeple
Güzellik sizin icin bu kadar onemliyken nasil bunu dediniz onu da anlamadim .
Yaninda sana ezik diyen biir adam sen filmlerdeki gbi kendi kendin icin degisim yapinca uzulecek falan diyorsunuz yani. Zaten adam bu saattem sonra kendi icin yaptgini düşünmez de fondotenle kapatılmayacak yaralar bunlar.
Daha farkli uslup kullansa belki.

Sen ne diyorsun Doğum fotosu çekilecek diye kendini palyaçoya çevirebilen bile var
Dogum sonrasi agrisi sizisi yoksa iki tık bir sey surersin de abartinca o ana uygun olmuyor .aklina gelir mi insanin acaba o an da doguma girerken yapıyorlar bir de sanirim benim her yerim rimel falan olur ya ter mer

Sen ne diyorsun Doğum fotosu çekilecek diye kendini palyaçoya çevirebilen bile var
18 saat ağrı çektim, doğumdan önce zaten sürünüyordum yerlerde. Kaşlar fırça gibi, bıyıklar Oğuz Kağan olmuştu. Maşallah diyorum o halde süsüne püsüne bakana.

Siz de en az evlendiginiz kisi kadar degerlisiniz. O ne der bu ne der diye ömür gecmez. Agzinizla kuş tutsanız gorgusuze bak derler. Kendi mutlu yolunuzu çizin. Kendiniz icin kendinize iyi bakin, güzel giyinin, suslenin bunlar sizi bir nebze mutlu edip ozguveninizi sağlar. Bol bol gülümseyin. Maaayi toplamak zorunda degilsiniz. Bi zahmet esiniz yardim etsin. Soyleyin yetisemediginiz yerleri. Calismiyorum diye de hoc ezilip buzulmeyin dogurdugunuz 2 cocugun gelecegi icin kendinizden fedakarlik yapiyorsunuz, mutlu olmayan o evin isleri size bakiyor. Az biraz silkeleyin kendinizi. Karsi tarafa dedigi kelimeleri yedirtin. Bosansaniz daha saglikli olurdu ama oyle bir dusunceniz sizi korkutuyor sanirim. Surecin sizi yenmesine izin vermeyin. Sizde esinizle ugrasin.

Çok üzüldüm ve sinirlendim esiniizn söylediklerine,empati yoksunu esiniz,ve merhametsiz.Bence boşanmayacaksaniz ,esinizin söylediği her okuzce lafın cevabını verin.Agzinin payını aldıkça belki susar oturur.İcinize atıp siz dert edeceginize o alınsın.He alınırsa da sen çok alingansin ne var bunda diyin.Biraz da o dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…