Ben alınganmışım, kendileri normal 🙄😠

2 cocugun var o vıcdan yoksunu adamla buyutursen ilerde cocuklarında malesef o vıcdansızı ornek alacaklar saglıksız ebeveynlerden saglıksız bıreyler olarak hayatlarıma devam ettır r. Evet zorluugu var cıtten bazen dusuyorsun. Herseye yetısmek için sonra ben yaparım dıyıp kalkıyorsun tabı benım esım senıneşin gıbı degıl hatta esın benım kocamın tırnagıa kurban olsun kı benım kocam askerdı serefıyle sehıt oldu. Senın serefsız kocan gıbj degıldı. Özur dılerım. Hakretler için cunku cok sinirlıyım. O vıcdansıza sozun kısası bacım sana yatısanı yap

Allah size kolaylık versin yalnızlık korkusu , maddi kaygılar , çocuk kaygısı , geçim kaygısı , elalem ne der kaygısı bu korkularınızdan dolayı ne boşanabilirsiniz nede mutlu bir hayat sürebilirsiniz inanın mutsuz bir ailedense boşanmış huzurlu insanlarla çocukların yaşaması daha iyidir maalesef olmayınca olmuyor ileride bizimde ne olacağımız belli değil insanlar sadece 15 dakika konuşacak hakkınızda sonra hepsi devam edecek hayatına peki ya siz ? insanları çok fazla takıyorsunuz mutsuzluğunuz bu yüzden ama hayatınızı değiştirecek olan sizsiniz onlar değil

Güzel kadın görünce defalarca bakmak aldatmaktır. Ne geçirerek bakıyor, o pis zihninden neler geçiyor anlamak zor değil. Pis zihinli adamlarla evli kalmayın.

Bence tavır alın ve birdaha cesaret edemedim herkes her ağzına geleni derse kimse kimsenin yüzüne bakamaz ki lohusayken düşünemiyorum

Bu olanlar karşısında dik bir şekılde kendınizi varlığınızı tarzınızı ıfade etmeniz gerekıyor giyinın kusanın dış görünüşünüze güzellik katın saçlarınızı değiştirin değişik şeyler alın kendınızı kapatmayın ilizyondan çıkmaya çalışın, sizde özgüven varsa karşı taraf ezılır zaten, kendinize inanın kendin için yapman gerekeni yaptıktan sonra, bir karar verilecekse ozaman verirsin

Onun icin veya cocuklarin icin iyi guzel olma kendin icin ol. En agir aneliyata girerken bile saclarim fonluydu. Hafif makyajim vardi. Agrilan sizilarin olabilir dunyanin en guzel olayini yasamissin cocuklarin var. Ama tamam. Dunyaya getirdin baktin doyuriyorsun bakiyosun besliyosun tamamm o sirada bir hizmetli gibi o evdeki ayinin yemegini temizligini yapacagin sirada 1 saati kendine ayirip saclarina ozen goster. Guzel bir topuz ypabilirsin. Goz altina hafif bir kapatici. Dudagina nemlendirici. Ben zaten hafif alligin kadinda herzaman olmasindan yanayimdir. Evdesin rahat olman lazim guzel bir tayt tek renk ustune bol bir rahat tisort yada bluz bitti. Ev hakindeyseniz bille bu sekilde gayet hos gozukursunuz. Bana kalirsa zaten oyle bir adami sevmeyin. Ama bunun icinde bosanilmaz. Ancak cektiriceksin ona. Burnundan getiriceksin

Baska yöntem biliyorsaniz paylaşın bizimle. Sesini duymak istemedigin , ilissin istemedigin biri seni de surekli eziyor ama butun secenekleri kapatmissin o zaman senin bi b planin var anlat dinleyelim

Ameliyathaneye makyajli alinan bir insan hic duymadim ki zaten steril olmaz sasirdim.
Esi ona bu laflari soyluyor o tayt ve allikla mi burnundan getirip çektirecek?
Surekli taytli ve makyajli gezen birininde o haline alisiliyor zaten ilgi cekici gelmiyor ayni seyler
Bu adam icin degil allik tirnagini kesmese yeri.

Sen ne diyorsun Doğum fotosu çekilecek diye kendini palyaçoya çevirebilen bile var

Steril olmasi gereken yer karnimdi yuzumle alakasi yoktu.kaldiki pur makyaj girmedim hafif fondotenim cok hafif alligim vardi.farkettiyseniz mesajin basinda onun icin degil kendin icin yapacakasin dedim. Ben hicbirseyi esim icin yapmam kendimi aynada guzel gormek icin yaparim. Ne yapacak tirnaginida kesmeyip evde o sekilde mutsuzmu gezsin. Yani onunda toparlanmasi gerekiyor bir sekilde. Bizde diyoruzki esin icin degil kendine yap o da delirsin yani.

Aman Allahim, böyle tipleri neden kadinlar cekiyor? Yemin ediyorum biz kadinlarda ciddi bir sorun var, kendimize hic ama hic deger vermiyoruz.

Arkadasim bu adam seni manipule ediyor. Seni sevmiyor dogru o konuda katiliyorum. Ama asil vahim olan ne biliyor musun? SENIN kendini sevmemen.

bir hanım daha sormuş ben de sorayım yaşlarınız kaç? 31 yazıyor sizde o da 29 sanırım dimi?

Bir yanım nefret ederken bir yanım hala seviyor demişsiniz.Hanımefendi eşiniz sizi sevmiyor. Sizi ezik gören, aşağılayan ve ilgilenmeyen bir adamla çocuklarınız için bile devam etmek zorunda değilsiniz. Beni sürekli olarak kıran biriyle aynı yatağa girip de uyuduğumu düşünemiyorum bile. Nedense kadınlar söz konusu çocuklar olduğunda hayatını hep feda eden taraf olarak kendini görüyor. Arkadaşım o çocuklar yarın büyüyüp kendi yuvasını kurup mutlu olup yaşayacaklar. Sen çektiklerinle kalacaksın. Zaten yuvamızda huzur yok. Huzursuz bir yuvada büyümüşler babaları yanlarında olmadan büyümüşler ne fark eder? Kendime özgüvenim kalmadı demişsin. Karşındaki adam olağanüstü özelliklere mi sahip? Kim için kendine güvenini kaybediyorsun? Yeni doğum yapmış lohusalık döneminde olan bir kadından süs püs bekleyen bir adamdan - ki başka kadınlara bakmasını saymıyorum bile hiçbir incelik ve insanlık beklenemez. Başka kadınlara bakıyor olması kendime olan saygımdan bir boşanma sebebidir zaten. Her gün mutsuz olacağıma 3-5 ay mutsuz olur boşanma depresyonumu atlatır önüme bakarım daha iyi.

Ne biçim bir adam bu böyle doğumdan çıkmışsın ne ağrı çekmişsinsdr sanki düğünden geliyorsun bakımlı süslü olacaksın. Seni hizmetçi gibi görüp ezmeye çalışan beyefendi çok mu yakışıklı bakımlı hayret bir şey bu erkekler kendini ne sanıyor ki bir gün çocuğuna bakmaktan aciz insanlar 2 doğum yapıp çocuklarına evine bakana nasıl davranıyor yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…