Ben artık bu kadından bıktım!

Bu sAatten sonra konusunu dahi açarsa koskoca bi boşanma sözleşmesi fırlatırım suratına.
Boşanmaya vardırma ama bunu güzelce kullan derim. "Hayatim annem torununu özlemiş gitsek mi"diye gelirse eşin,"ben evime kahvaltıya çağırdığımda ki biliyorsun her gelişinde muhakkak bir sorun çıkarıyor annen ona rağmen çağırdım,üzerime yürümeseydi giderdik" der geçersin.
Her seferinde kullan bunu. Uzun bir süre kafan rahat eder.

Yuhh ya ne biçim insan bu kadın böyle! Ama eşinizden yüz bulmasa size bu şekil davranamazdı sanırsam ailede kimse söz geçiremiyor kayınvalidene yazık ya kendisine acıyorum bu kin bu öfke ne böyle aynısı kendi kızına yapılsa hosuna gider mi acaba sizde bu yaptıkları bahaneniz olsun artık görüşmeyin kesinlikle ayıptır ya koskaca kadının yaptıgına bakın

Bir daha bu evin yanından dahi geçemez. Eşimle ablası gittikten sonra konuşucam zaten. Evet alttan alınca bu şekilde oluyor kimseyi alttan almamak gerekiyor.

Eşim bu konuda çok suçlu ben ona anlatamadım bir türlü. Beni yan yana getirme dedim torununu özlüyor diye duygu sömürüsü yaptı. Şimdi kendi gözleriyle gördü bir daha annem demeye cesaret edemez.

Teşekkür ederim empati yapıp yorum yaptığınız için. Bu zamana kadar ona üzüldüğüm için arada kalıyorum üzülüyorum dediği için görüştüm ve hep saygılı davrandım. Ama ben gelin olduğum için insan olmuyorum anlaşılan.
Bana bi vurmadığı kaldı kızım arada kaldı diye üzüldüm. Bunları onun gözü önünde sarsıla sarsıla şahit olmasına üzüldüm. Gidip tazminat davası açasım var o kadar sinirliyim bu zamana kadar keşke bende alttan almasaymışım.

Eşimin bunu yüzüme vurması için hiçbir sebebi yok zaten bu mevzuyu uzatırsa tepkim çok net olucak bu saatten sonra. Evet çok fazla fırsat kolları ama ben tepkisiz kaldığımdan dolayı ulaşamadı istediğine özellikle eşim yokken benim çok üstüme geldi ama oralı olmadım hiç. Bugün kendimi tutamadım o da durup durup sesini yükselttiği için yoksa yine olay çıkmazdı.

Hadi seni sevmiyor torununu da mi düşünmüyor? Bırak daha muhattap olma bence

Var senelerdir ne derdi var çözebilmiş değilim öyle bir kin kustu ki.
Ben hep alttan aldığımdan dolayı büyük diye sustuğumdan dolayı kinlenip durmuş heralde. Hiçbir zaman saygısızlık yapmadım.
Ama böyleleri saygı hak etmiyor onu ben bir türlü görememişim ne yazık ki.

hiç normal degil gibi..ruhsal sikinti var, saglikli davranış degil bunlar...
Psikolojik olarak zaten iyi değil besbelli bende o şekilde düşünerek pek muhattap olmuyordum. 5 senelik evliyim yan yana geldiğimde bile soru cevap şeklinde geçiyordu konular çünkü ilk zamanlar aşırı iyi niyetle yaklaştım ve çok kötülük gördüm ondan. O yüzden mesafeliydim hep. Ama yetmemiş demek ki.

Derdini çözemiyorum yıllardır. Hatta senin benimle ne derdin var diye de sordum ama bir derdim yok demişti. Samimiyetsiz bir insan.

Ben uğraşmıyorum onu ben davet etmiyorum ki annesini oğlu getiriyor. Evet söylediğim halde ısrarla beni yan yana getirmeye uğraşan da eşim bunu anlamakta zorlanıyor anlaşılan yada ne için bu kadar ısrar anlamıyorum. Ev bile tuttu tatile gidelim diye hep birlikte ama ben 1 hafta önce de söyledim kesinlikle gelmeyi düşünmüyorum annenle aynı ortamda kalırsak olayları çok farklı yere çekecektir bende kendime engel olmicam bu saatten sonra olan sana olucak diye. Ama anlamamış besbelli.

Asla ara bulmayı düşünmüyoum bu saatten sonra. Evet eşim bir araya getirip durdu sadece gerisine karışmadı. Ben onun hatasının farkındayım zaten ama annesi yüzünden de eşim ile kötü olmak istemedim hatta gerilmek istemedim onlar Yüzünden. Ama anlayamadılar ana oğul.

Zaten anlasamiyormussunuz.

Niye cagiriyorsun kahvaltiya?

Gorumceni cagirsaydin sadece cok seviyorsan onu.
Araya mesafe koymayinca boyle oluyor malesef
Ben biraz salakımdır bu konularda. Yani çağırma olmadı zaten ablasına gelin dedim onlar da annesilerini evde bırakıp gelmezlerdi haliyle.
Eşim de bırakmaz. Açıkçası biz kahvaltı yaparken ben de gelmesin diye tutturup kadının yalnız kalmasına vicdan yaparım.
Yani benim sorunum bu.

Ben hiç ağzını ama ihale onda kalsın. Sadece Allah değil görumcen de sahit.
Görümcem şahit evet ama şu saatten sonra ne kocama ne görümceme güvenebiliyorum bu konuda. Haksız olduğunu dile getirdi görüncem ama nede olsa annesi.

Aynen böyle birşey olacağını zaten tahmin ediyordum çünkü son günlerde aşırı sabrımı zorluyordu. Ama ben büyük diye ses çıkarmadım sanırım erteledim tepkimi koymayı. Bir yandan iyi oldu bir daha benim evime gelemez oğlu da bu saatten sonra konusunu açamaz.

Ben defalarca beni bir araya getirme dedim eşime ama duygu sömürüsü yaparak geldi hep karşıma. Bende vicdan yapıp her defasında kabul ettim bşr araya gelmeyi.
“Benim hatrım yok mu,ben üzülüyorum arada kalıyorum,hayatım lütfen boşver büyüklük sende kalsın yaşlı o,annen o benim ne yapayım torununu da özlüyor zaman geçirmek istiyor” vs vs..

Varya böyle insanlar yeminle bizi sinir hastası eder benimde başında böyle biri var .Allah bana yardım etsin
Bence sende tepkini koy ilerde bu kadar saygılı davrandığına pişman olacaksın. Bak mesela ben keşke daha önce tepki verseydim olay buralara gelip bidaha evime gelemeseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…