Ben bi iliskiye adapte olabilmek icin daha yakin olmak istiyorum diyen erkek ?

Hemen bırak gitsin abazayi. İlişki yok ki daha ortada, öpüp koklayacakmis. Yakinlasinca adapte olacakmış, abazaya bak sen. Şimdi bu gördü ya senin telefondaki mesajları, sana bakış açısı değişti bence. Senin hafif biri olduğunu düşündü. Bence deneme amaçlı da yaptı o sarılma hamlesini. İzin verseydin, hemen ileriye gidecekti. Bırak bence hemen. Bunu diyen adamın sevgiyle alakası yok, tatmin olma peşinde.

Benim eski nişanlım bu kişinin çocukken komşusuymuş bunu benden öğrendi bilmiyordu . Eski nişanlımla ilişkim 5 yil surdugu için bana ne kadar ileri gittiniz gbi sacma ve hadsiz bi soru sordu . Bende aramızda bişey yaşanmadığını söyledim ve bu tarz şeylere karşı olduğumu mesajdan da çıkarmış olabilir haklisin

2 yaş farkını bile benden küçük ama olgunsun şeklinde yorumlayacak kadar sığ, öpmeden koklamadan nasıl sevebilirim diyecek kadar çakal, daha 3. buluşmada telefonunda ki gereksiz kişileri sil diyecek kadar erkek egemen zihniyeti ürünü...

Sal ipini gitsin. Harcadığın zamana yazık.

Bir sürü erkeğin mesajlarını görmesi hoşuna gitmemiş olabilir normal arkadaş da.olsa.turk erkekleri pek hoşlanmazlar ama dokunma.ksmi çok kötü yanı zorla mı sanki böyle sitem ederek olmaz ki böyle şeyler anlık olur ve sen istemeyebilirsin

Kardeşimle aynı yaştasınız bu yazacaklarımı bir ablanın kardeşine öğüdü gibi algılayın lütfen. Diğer msjlarda da arkadaşlar çok güzel yazmışlar zaten. Tamamen bende katılıyorum onlara. Vıcık vıcık olmadan da insan birbirini sever hatta çok sever her şeyin bir vakti var dün bir bugün iki. Kendi kendine triplere giriyor birde sevimsiz adam. Boşverin şunu niyeti temiz değil. Onu sil bunu sil demesi de ayrı hadsizlik.

Densiz yaa!
Sana ne telefonumdaki mesajlar?
O koklama ihtiyacı bana hiç masum gelmedi.
Şimdiden üzerinizde baskı kurmaya başlamış.Dikkat edin.

Daha 3. Buluşmanızı yaptığınız insani neyin evlilik düşünmesi? Basit mi bu kadar evlilik? Sevgili moduna girseniz normal mi bulacaksınız bu tepkisini? Sizin bozulduğunuz tepkisi mi yoksa daha sevgili olmadan bu tepkiyi göstermesi mi? Neden mesajlarınızı gösterdiğinizi hiç anlamadım. Kocam bana telefonundaki gereksiz numaraları sil deme hakkına sahip değilken sevgili kim? Kişinin kendi aklı iradesi var kimseye düşmez karar vermek. Neye göre kime göre gereksiz?

Burcu akrep falan mı

Bir işi derken anlatamamışım kendimi . Aynı ilçedeyiz güzel bi isi var arabasıyla diye belirtmem in sebebi de son konu arabada geçen bi konusma olduğu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…