Ben bi iliskiye adapte olabilmek icin daha yakin olmak istiyorum diyen erkek ?

Okumadığınız halde karşı taraf ısrarla yazmaya devam ediyor yani.
Takıntılılarsa demek...
whatsap grup mesajları oluyor en nefret ettiğim okumuyorum aile sülale iş heryerden bombardımana tutuyolar insanı takıntı deilde geyik işte çıkıyorum yine ekliyolar bide küsüyorlar delircem bi gün

whatsap grup mesajları oluyor en nefret ettiğim okumuyorum aile sülale iş heryerden bombardımana tutuyolar insanı takıntı deilde geyik işte çıkıyorum yine ekliyolar bide küsüyorlar delircem bi gün
Heee anladım.
Onları ben de okumuyorum,akşama kocam okuyup özet geçiyor sağolsun.

Heee anladım.
Onları ben de okumuyorum,akşama kocam okuyup özet geçiyor sağolsun.

Vallahi okuncak bişey yok halalarım açmış bi grup deli deli resimler çekip gönderiyolar yemek videoları torunları çekmiş koymuş biri bide bu sadece baba tarafı heryerden geliyor heryerden

Vallahi okuncak bişey yok halalarım açmış bi grup deli deli resimler çekip gönderiyolar yemek videoları torunları çekmiş koymuş biri bide bu sadece baba tarafı heryerden geliyor heryerden
Yok benim sadece iş ve aile grubu var.
Aileye günaydın yazıp iki eğlenceli smile gönderip kesiyorum.
İş grubuna hiç uğramıyorum bile.

Yok benim sadece iş ve aile grubu var.
Aileye günaydın yazıp iki eğlenceli smile gönderip kesiyorum.
İş grubuna hiç uğramıyorum bile.
Bendende umudu kestiler ama çıkınca küsüyolar iş yerinde kızlar ayrı hep beraber karışık ayrı servis ayrı ben sosyal medya kullanmıyorum bi whatsap var oda mecburiyet işte

Valla ilişkiye adapte olma olayını da ilk defa burada duydum ,cinselliğe adapte olmasın o bir de kılıfına uydurmuş .. İnanma Bacım daha dün bir bugün iki, amacını belli etmiş ,uzak dur kimsenin oyuncağı ,tatmin kişisi olma .. Sevgi demek bu değil ,zaten sevgili adı altında bu hazları yaşamak da erkeklere yaradı .. Aman diyeyim yol ver gitsin.

Ben sizide cok normal bulmadım
Eski erkek arkadaslardan da gelen 170 okunmamıs mesaj ne yahu madem okumuyorsun sil gitsin
Sevgili moduna girmedik ama elele yürüdük de bi değişik ne bileyim sevgilim olmayan adamın elini niye tutayım ki
Adamın niyeti zaten baska belli duygusal bişeyler hissetmiyor bir an önce götüreyim derdinde

O kadar cok erkekten gelen mesaj görünce yanlış anlamis bence yakinlasip kaçarım biraz vakit gecireyim demis.
Sahi ne isi var o mesaj çokluğunun telefonda.

Adamın tavırları resmen kız kaçırtan cinsten Daha bismillah yenisiniz ne öpüp koklaması bana çok saçma geldi adamın davranışları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…