E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.041
eski saçlarım of pof diosun ama o hale gelmiş ki şmdi ki uzunluğu da :icecream:
senin saçını görünce kendi saçımdan tiksindim senin saçın boylardında hem mat hem kuru üstelik çok cansız
tribal = trip atan
çiçek = hatun gamyoncuiremsu
saol tatlım o zamandan bu yana tam 4 cm uzadı zaten ayda 1 cm 4 ayda 4 cm.şu an göğsümün 2 parmak üstünde orda fönlüydü daha uzun..
onu ben de okudumya rkadaşlar şimdi başka bi siteden okudum doğum kontrol hapı kırıp ufalatıp onuda şampuana koyullarmış oda saçı uzatıyormuşseçenek okaddar çok şaştık kaldık valla
chya bebek :gitme:haydi ben çıktım öpüldünüzzzz :))))))
ya rkadaşlar şimdi başka bi siteden okudum doğum kontrol hapı kırıp ufalatıp onuda şampuana koyullarmış oda saçı uzatıyormuşseçenek okaddar çok şaştık kaldık valla
BEN GEEELDDDİMMM YAAA DAYANAMADIM GELDİM..ÇÜNKÜ BEN AÇTIM BURAYI DİMİ AYYY YETİŞTİRDİĞİM Bİ ÇİÇEK GİBİ OLDU BURASI AMA DÜN BİRAZ DEPRESİF HALDEYDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ARada her insana olur...gitmiyom Bİ YERE ZATEN HER ŞEYE CEVAP YAZMAMA DA GEREK KALMADI HERKES CEVAP VERİYO YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA..ÇOK GİRMEM ARTIK KONU OTURDU ÇÜNKÜ AMA HERGÜN ARADA GİRERİM YAZARIM SAÇIMI DA KOYARIM...VE YENİ KİŞİLER YENİ FOTOLAR BEKLİYORUZZ HADİ HADİ...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?