Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftada bir gün sinamekili karışım bi gün bademyağı-bepanten-evigen-bemiks.florisene ve zinco c ilaçları.bide mayalı süt.ne varsa deniyorum bakalım sonuc ne olacak.

haftada bir gün sinamekili karışım bi gün bademyağı-bepanten-evigen-bemiks.florisene ve zinco c ilaçları.bide mayalı süt.ne varsa deniyorum bakalım sonuc ne olacak.

bir aralar ben de zinco c kullancaktım ama vitamin için...saça faydası var mı canım?

canım benim de kaşınıyor ama yolacak kadar değil kaydirigubbakcemile3
rahatsız etmiyor yani..
alerjik bir durum mu acaba canım?

sarımsaklı şampuandan dolayı oldu kıslarr
etki ediyor eminim ama çok kaşınıyor ya dayanamıyorummmmkaydirigubbakcemile

sür canım sür o yüzünü temizliycek mesela onu sürdün ya üstüne ii bi nemlendirici sürebilirsin...aman dikkat et ama her nemlendirici malum ii olmuyo cildi berbat ediyo ondan sora...eyvahedigeldismile
diadermine purity nin nemlendiricisi var bende,yağlı ciltler için özel.
o olur herhalde di miboshayallersmile

bir aralar ben de zinco c kullancaktım ama vitamin için...saça faydası var mı canım?

saçın uzaması için gerekli vitaminlerden biriymiş çinko bi kaç yerde de uzattıgını okudum.sonucta vitamin diye kullanıyorum canım.florisene de içinde demir barındıran bisaç hapı.kimisi bi karış uzattı iki ayda diyo kimisi saçı uzatmak için degil dökmemek için diyo.bilmiyorum içiyorum o yüzden.

bu arada tarcınlı kurabiyem forumun en kısa saçlısı benim diyordun.sanırım ikinci düzeltme işleminden sonra ben oldum en kısa saçlı

evet tatlım mesela ben adaçayı, yeşilçay gibi şeylerin kokusundan çok kötü olurum. yakından koklayınca hemen midemi bulandırır. aynı şekilde sinameki de ilk kaynadığında böyle içimi bulandırıyor ama soğuduktan sonra ya da saça sürdüğümde bi sıkıntı yaşamıyorum

aa kısa mı kestirdin canım o kadar?
Olsun kökü sende diyelim canım sağlıklı sağlıklı uzarlar zemuszemus

ben ne varsa denedim valla biotin ,çinko zinc,c vitamini,priorin,pantagor içtim son 1 ay bıraktım ,karanfilli su,bepantene,bemiks ve evigen bademyağıyla ,lavanta ,ısırgan,
sarımsaklı zeytinyağı, son olarakta sinemaki yapıyorum off da offf ne varsa şu 2 yıl içinde içtim döktüm sürdüm yaptım yazması zor geldi ama hepsini üşenmeden yaptımakannehir
sonuç saçlarım parlak ama dökülmem kansızlıktan olduğu için hiçbiri işe yaramadı,dolu saçlarım çıktı ,ama kesinlikle bir şeyi çok iyi anladım saça en faydalı şeyin ne olduğunu kızlarr,kesinlikle düzenli beslenmek asla ama asla bilinçsiz diyet yapmamak (ondan geldi başıma ne geldiyse çünkü)proteinden zengin beslenmek...şimdi biraz daha iii şükürler olsun ...

canım benim kullandıgım bu florisene denen ilaç demir içeren bişiy kansızlıgınada iyi gelebilir.

canım benim kullandıgım bu florisene denen ilaç demir içeren bişiy kansızlıgınada iyi gelebilir.

tatlım benim sorunum demir eksikliği değil,genetik kan düşüklüğü var sınırda olan kanımı diyetle daha çok düşürmüşüm,ancak iyi beslenmeyle düzelcekmiş dr.um söledi ,öyle de oluyor 2 yıl evvel ki dökülmem yok şükür diiim...

tatlım kısa tutamlarım vardıya usturadan dolayı.onalrı düzeltti kuaförüm.şimdi önlerim burun hizamda arkalarda omzundan 8 parmak filan aşağıda.katlı.

hmmmm bilmiyorumkismile
olsun yine de en kısa saçlı benim bu forumda demekki eyvahedigeldismile

anladım canım.ama dökülmen olmaması süper.

anladım canım.ama dökülmen olmaması süper.

var şekerim ama ben gözümde büyütmüyorum artık çıkıyor zaten dökelse de napalım allah daha büyük dert vermesin,sağlığım yerinde olsun da işim gücüme allah zeval vermesin ....ben ona bakıyorum neyse ben kaçtımmm iyi akşamlar yarın aşkımla buluşcam kesin bayılcak çocuk sarımsak kokusundan:roflol:
gülü seven dikenine katlanırmışşş napakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…