katil kuaför :roflol::roflol:
benim saçlar omuzlarda canım.arkalar daha kısa, önler çok az geçiyor omzumueyvahedigeldismile
inşallah hep beraber uzatıcaz canım.
ya forumda biotinde saç uzatır diyen var.genelde olumlu sonuclar alınmış ben üçünü birden alsam(florisine-biyotin-zinco c)ölürmüyüm acaba.gerci biri demir biri çinko biride b vitamini ve vitaminlerin fazlası atılır vücuttan ama ne bilim.
canım fazla yüklenme derim hepsine :sinifsinif:
bence de acayip kararsızsınayh bilemedim.kararsızım çok.
bence de acayip kararsızsın
sürekli fikir değiştiriyorsun
saçı bu kadar takıntı yapma bence
öncelikle saç uzatması konusunda başka araştırma yapmamanı öneririm
şimdiye kadar öğrendiğin seçenekler yeterli
daha çok yöntem öğrendikçe aklın daha da karışıyor
öğrendiklerinin birinde karar kıl ve düzgünce uygula
hangisini uygulayayım diye hepsine birden yüklenirsen saçın da kalmaz sağlığın da bozulur,Allah korusun
bence de acayip kararsızsın
sürekli fikir değiştiriyorsun
saçı bu kadar takıntı yapma bence
öncelikle saç uzatması konusunda başka araştırma yapmamanı öneririm
şimdiye kadar öğrendiğin seçenekler yeterli
daha çok yöntem öğrendikçe aklın daha da karışıyor
öğrendiklerinin birinde karar kıl ve düzgünce uygula
hangisini uygulayayım diye hepsine birden yüklenirsen saçın da kalmaz sağlığın da bozulur,Allah korusun
hayır bebemdogru söylüyosun.saça sürülenler konusunda sadece sinamekiye karar kıldım ama ilaçlar için karar veremiyorum.takıntı yaptım ve bir an önce uzasın istiyorum.sanki hepsini yapsam hemen uzayacakmıs gibieyvahedigeldismile
tamamdır kızlar.biotini iki ay sonra alırım.florisene ve çinkoyu bırakırım o zaman.tabi ozamana kadar sinameki ve süt içmeye devammm..ay iyiki varsınız.
KIZLAR ben eczacı kalfalığına başladığım ilk sene iğne vuruyordum,o zman bende sizin gibi şu ampulleri kırarken elimi parçalamıştım.Size önerim elinize havlu alın yada peçete sarı yerden tutun hemen kırılıyor.Bunu korku haline getirenler için kesin çözüm.Hele şükür yaptım 1. kürümü :) :dance:
Bemix kırarken biraz parçaladım canımı düzgün kıramadım camlar saçıldı :))
güzelce hazırladım karışım hepsini güzelce saçıma yedirdimm ..Büyük buzdolabı poşeti geçirdim bone gibi zemuszemus üstünede tülbent bağladım sıcak dursun :)üşümeyelim bayanssulusmile
kokusu bencee kötü diyenler abartmışta abartmışş ben valla il karışımı sürdüğümde yeminlen şamfıstıgı kokusu geldi çok güzel kokusu var bence zemuszemus
Ön yargılı davrandım çünkü bazı fotolarda göz yanılsaması çok,ve başka bir sitede bununla ilgili kötü sonuçlar okudum.Saçlarımı çok beğenirim,hatta kuaför saçım uzunken 1000 lira verip kesmek istemişti.Takma saç yaptırmak için müşterilerine.Bu yüzden biraz korkularım vardı.Bayan için saç çok önemli,sizde biliyorsunuz ki.Bu yüzden bazı sorularım ve ön yargılarım vardı.Ama bu kadar deneyen varken denemeye değer olduğunu düşünerek 4 arkadaş başladık bizde.Bakalım sonuçlar ne olcak?canım yanlış anlama da sanki biraz ön yargılı gibisin...ve pek inanmıyosn galiba..ya da bana öyle geldiii
Doğru söylüyorsun,inanmakla başlar...............................................bence sen yaptığın şeye inanmıyosn arkadaşım...:1no2:her şey inanmakla başlar benceee...yerimseniben
Canım benim,kısa süre önce çok kötü bir olay geçti başımdan bu yüzden anneme sürdürmek zorunda kalıyorum.Kolumu,kullanamıyorum çok fazla.Ama sprey fikri için çok sağol.yawrum annene niye sürdürüyosun kaydirigubbakcemile3
koy bi spreyli şişeye
fısla kendin zemuszemus
Teşekkür ederim canım,verdiğin bilgi için.arkadaşlar bu uygulamaya bir noktada destekte bulunmak istiyorum.bu tür karışımları saç diplerinize sürmeden önce saçınızı bir kere yıkayıp sürerseniz daha ii sonuc alırsınız.sıcak su saç diplerindeki tozu yok edip gözenekleri açtığı için karışım daha ii işler gözeneklerde.ama saşlarınız nemliyken yapın.saçınızı hem basında hem sonunda yıkamak belki zor gelebilir ama inanın daha kolay sonuç alırsınız zemuszemus
Evet koku falan yok,birazda yıkamaya bağlı.Kimi 1 kere şampuanlar kimi 3 kere.Ama genel olrak koku falan yok.Saçlarımda 3 saat beklettim ve az önce yıkadım kokudan eser kalmadı mis gibi oldu.Geri sayfalarda kokuyo diyenlere kapak olsun bayanssulusmile
Evet bende bunu çok merak etmiştim.Aklımı karıştıran konuda bu olmuştu.Beni önyargılı yapanlardan biride bu konuydu.kızlar bu arada sorcam sorcam unutuyorumbazılarınızın saç renginde açılma olmuş.ama bu karışım sadece diplere sürülüyor nasıl bütün saç rengini değiştiriyo ki?
inşallah hep beraber uzatıcaz canım.
yok kız ne içmesikızlar sinemaki mi içiyorsunuz? ne kadar içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?