Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya forumda biotinde saç uzatır diyen var.genelde olumlu sonuclar alınmış ben üçünü birden alsam(florisine-biyotin-zinco c)ölürmüyüm acaba.gerci biri demir biri çinko biride b vitamini ve vitaminlerin fazlası atılır vücuttan ama ne bilim.

canım fazla yüklenme derim hepsine :sinifsinif:

ayh bilemedim.kararsızım çok.
bence de acayip kararsızsın
sürekli fikir değiştiriyorsun
saçı bu kadar takıntı yapma bence
öncelikle saç uzatması konusunda başka araştırma yapmamanı öneririm
şimdiye kadar öğrendiğin seçenekler yeterli
daha çok yöntem öğrendikçe aklın daha da karışıyor
öğrendiklerinin birinde karar kıl ve düzgünce uygula
hangisini uygulayayım diye hepsine birden yüklenirsen saçın da kalmaz sağlığın da bozulur,Allah korusun

dogru söylüyosun.saça sürülenler konusunda sadece sinamekiye karar kıldım ama ilaçlar için karar veremiyorum.takıntı yaptım ve bir an önce uzasın istiyorum.sanki hepsini yapsam hemen uzayacakmıs gibieyvahedigeldismile

bence de a.s
hem kafan karışıyor hem de sağlığını bozarsınn canım bu sefer baş edemezsin..
bir tanesini uygula ki doğru düzgün faydasını gör

tamamdır kızlar.biotini iki ay sonra alırım.florisene ve çinkoyu bırakırım o zaman.tabi ozamana kadar sinameki ve süt içmeye devammm..ay iyiki varsınız.

hayır bebem
hepsini yapsan kötü şeyler olur
bu kadar takıntı yapılacak bir durum yok
sanki senelerdir bakım mı yapıorduk?
kendi kendilerine uzadılar kısaldılar
şimdi bu tarifi öğrendik ve uzasınlar diye azcık yardımcı oluyoruz,hepsi bu
ufak çaplı yardımlar saç uzamasından başka wücudumuz için de gerekli yararlı
ama her şeyin fazlası zarar derleropuyorumnanaktan

KIZLAR ben eczacı kalfalığına başladığım ilk sene iğne vuruyordum,o zman bende sizin gibi şu ampulleri kırarken elimi parçalamıştım.Size önerim elinize havlu alın yada peçete sarı yerden tutun hemen kırılıyor.Bunu korku haline getirenler için kesin çözüm.
canım yanlış anlama da sanki biraz ön yargılı gibisin...ve pek inanmıyosn galiba..ya da bana öyle geldiii
Ön yargılı davrandım çünkü bazı fotolarda göz yanılsaması çok,ve başka bir sitede bununla ilgili kötü sonuçlar okudum.Saçlarımı çok beğenirim,hatta kuaför saçım uzunken 1000 lira verip kesmek istemişti.Takma saç yaptırmak için müşterilerine.Bu yüzden biraz korkularım vardı.Bayan için saç çok önemli,sizde biliyorsunuz ki.Bu yüzden bazı sorularım ve ön yargılarım vardı.Ama bu kadar deneyen varken denemeye değer olduğunu düşünerek 4 arkadaş başladık bizde.Bakalım sonuçlar ne olcak?
bence sen yaptığın şeye inanmıyosn arkadaşım...:1no2:her şey inanmakla başlar benceee...yerimseniben
Doğru söylüyorsun,inanmakla başlar...............................................
yawrum annene niye sürdürüyosun kaydirigubbakcemile3
koy bi spreyli şişeye
fısla kendin zemuszemus
Canım benim,kısa süre önce çok kötü bir olay geçti başımdan bu yüzden anneme sürdürmek zorunda kalıyorum.Kolumu,kullanamıyorum çok fazla.Ama sprey fikri için çok sağol.
Teşekkür ederim canım,verdiğin bilgi için.
Saçlarımda 3 saat beklettim ve az önce yıkadım kokudan eser kalmadı mis gibi oldu.Geri sayfalarda kokuyo diyenlere kapak olsun bayanssulusmile
Evet koku falan yok,birazda yıkamaya bağlı.Kimi 1 kere şampuanlar kimi 3 kere.Ama genel olrak koku falan yok.
kızlar bu arada sorcam sorcam unutuyorum bazılarınızın saç renginde açılma olmuş.ama bu karışım sadece diplere sürülüyor nasıl bütün saç rengini değiştiriyo ki?
Evet bende bunu çok merak etmiştim.Aklımı karıştıran konuda bu olmuştu.Beni önyargılı yapanlardan biride bu konuydu.
inşallah hep beraber uzatıcaz canım.

ınşallah canım.Ne güzel olur.

kızlar rahatsızdım kaç gündür giremedim..bn bi kere yaptım şu ana kdr..saç diplerime yedirdim iice sonra tüm saçıma yedirdim kalanı..sadece dibine sürmedim yani..bu arada bn de pek koku duymadım ama annem bni öperken ay ilaç kokuyosun dedi akannehir aman kokarsam da kokayım dedim uzasın dakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…