ayy elacım bence öyle yapma yaw diplerle röfleleri aynı tonda tutturman çok zor yani kötü bir uyum çıkabilir ortaya bilemiyorum yinede sen bilirsin bikaçkere boya vurman gerekebilir röflelere buda çok yıpratır yerimseniben
bence boşuna yıpratma saçınıaslında illa aynı renk olsun da demiyorum ama kestane alıp boyıcam ve güzel bir renk çıkar mı röfle üstüne onu da merak ediyorum
hoşuna gitmezse nolcakşimdi aklıma bir yöntem geldi koyu kumral alıcam ve kalın bir sarı tutam alıp boyucam beklicem yıkayıp kurutcam hoşuma giderse hepsini aynı şekilde yapıcam güzel fikir ...
hoşuna gitmezse nolcak
3renk saçla mı gezeceksin bebem boshayallersmile
saolasin canim bu kadar insanda sac cikartip fayda görüyorlarsa cok sevindim adiniza rahatlikla kullanirim artik insallah:Saruboceq: abiminde sacin acik yerler var benimkindede ben onda gördümde o inanmak istemiyor :1closedeyes: bende bende var acilma anne diyorum bak diyorum oda yok diyor daha var sac felan diye beni üzmek istemiyor sanirim kafamçokkarıştı ama önceden saclarim süperdi hem düm düz hemde cok gür uzun herkes hayran kalirdiama simdi eser kalmadi gibi birsey insallah sinameki sarimsakli sampuanla eski saclarima kavusurum sırnaşık şey bide elacim zaten cinko ve priorin yaza kadar kullanmaya düsünüyorum yani 6 ay sonra birakcam 6 ay yeter sanirim :teytey:
gitmiyor ama canım röfleler düğünler var hepsi aynı renk olsun istiyorum röflenin üstüne boya çok yıpratır mı hayatımda hiç boyada sürmedim saçıma ama ne boyayanlar var yaa..
renk tutturmak için bir kat boya yetmez bikaçkere boyaman gerekebilir ondan yani şekerim boshayallersmile
bu arada kıslar sarımsaklı şampuanı 1.5 haftadır ve sinemakiyi 1 aydır yapıyorum önümdeki saçlarım sarı tüydü,böyle oldular görün istedim..zemuszemus
oldumu elacim görmedim ya kusura bakma yada yaziyida sileyimmi ?
Bende geçen hafta sinamekiyi yaptım, daha sonrada zeytinyağını..zeytinyağını arada yapardım zatn canlandırıyor saçı zemuszemus Sinamekide gayet güzel yaptı ve tertemiz oldu saçım ayrıca öyle koku fln da kalmıyor sadece saçımı düzleştirdiğimde bemiks kokusu geldi biraz :sinifsinif: Bugün 2. kez yapıcam..valla merakla bekliyorum uzasın yaa, haftada bi olunca insan sabırsızlanıyor eyvahedigeldismile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?