Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi aklıma bir yöntem geldi koyu kumral alıcam ve kalın bir sarı tutam alıp boyucam beklicem yıkayıp kurutcam hoşuma giderse hepsini aynı şekilde yapıcam güzel fikir ...

papatyacım birkaç kere boya vurman gerekir demişin ama ben anlatamadım önemli olan sarılar gitcek ve röflenin üzerine boyadığım kestane koyu kumral vs saçımı boyası inmiş gibi görüntü olsun bari sarılar yıpranık duruyor güzelim o bakımdan..aşk ı memnu 'da ki nihalin saç rengi gibi..

aslında illa aynı renk olsun da demiyorum ama kestane alıp boyıcam ve güzel bir renk çıkar mı röfle üstüne onu da merak ediyorum
bence boşuna yıpratma saçını
riske de atma derim
yine de sen bilirsin tabi ki zemuszemus

şimdi aklıma bir yöntem geldi koyu kumral alıcam ve kalın bir sarı tutam alıp boyucam beklicem yıkayıp kurutcam hoşuma giderse hepsini aynı şekilde yapıcam güzel fikir ...
hoşuna gitmezse nolcak
3renk saçla mı gezeceksin bebem boshayallersmile

ben kuaförüme de danışcam zaten boyamadan önce...

hoşuna gitmezse nolcak
3renk saçla mı gezeceksin bebem boshayallersmile

gitmiyor ama canım röfleler düğünler var hepsi aynı renk olsun istiyorum röflenin üstüne boya çok yıpratır mı hayatımda hiç boyada sürmedim saçıma ama ne boyayanlar var yaa..

Merhaba kıslarrrr opuyorumnanaktan

Bende sabah 10,30gibi saçıma maskemi yaptım kafamda duruyor hala

Ayrıca sarımsaklı şampuan almıştım hiç köpürmüyordu bende içine sarımsak rendeledim artık normalde panthene kullanıyorum ama ondan önce sarımsaklı şampuanımı yapıcam sonra panthene ile yıkayıp kurulıcam

Sanki saçlarım uzuyor gibime geliyor kıslarrr :sm_cool:

inşallah canım istediğin sonuçları alırsın ben diplerimi sürüyorum parmaklarımla kontrol ediyorum diplerimi diken diken saçlar batıyor yani yeni yeni saçlar cıkıyor önceden hiç böyle olmazdı çok mutluluk verici bişey kesinlikle sende dene derim şekerimopuyorumnanaktan

gitmiyor ama canım röfleler düğünler var hepsi aynı renk olsun istiyorum röflenin üstüne boya çok yıpratır mı hayatımda hiç boyada sürmedim saçıma ama ne boyayanlar var yaa..

renk tutturmak için bir kat boya yetmez bikaçkere boyaman gerekebilir ondan yani şekerim boshayallersmile

üzüldüm şimdi yaa ben bu röflenin gitmesini beklesem 1 yılımı alır mafoldumben

renk tutturmak için bir kat boya yetmez bikaçkere boyaman gerekebilir ondan yani şekerim boshayallersmile

önemli olan sarılığın gitmesi koyu bişey olsun da ben razıyım hem uzadıkça kestircem yarısını boyucağım için ama yıpratmasından korktum ya..röfle üstüne boya yıpratır mı demiştim kuaföre hayır sen kalan yarıda ki röfleleri boyucağın için uzadıkça kestirirsin yıpratmaz demişti ...

[
bu arada kıslar sarımsaklı şampuanı 1.5 haftadır ve sinemakiyi 1 aydır yapıyorum önümdeki saçlarım sarı tüydü,böyle oldular görün istedim..zemuszemus

Son düzenleme:
bu arada kıslar sarımsaklı şampuanı 1.5 haftadır ve sinemakiyi 1 aydır yapıyorum önümdeki saçlarım sarı tüydü,böyle oldular görün istedim..zemuszemus[/QUOTE]

cok belirgin olmasada biraz fotodan kaynaklaniyor canim ama iye gidiyor gibi bir hali var hadi insallah hepimizi eski gür saclarimiza kavusuruz:Saruboceq:sırnaşık şey:dance:

Son düzenleme:
bu arada kıslar sarımsaklı şampuanı 1.5 haftadır ve sinemakiyi 1 aydır yapıyorum önümdeki saçlarım sarı tüydü,böyle oldular görün istedim..zemuszemus

Vay be ohaoldumsmile Bende istiyorum yaa zaten gürde, uzasa bi an öncee boshayallersmile

inşallah tatlım öyle de olucak merak etme dökülen saç çıkar zaten zamanla..bu arada cansutr alıntı olmasın demiştim rica etsem silermisin tatlışım.

oldumu elacim görmedim ya kusura bakma yada yaziyida sileyimmi ?

Bende geçen hafta sinamekiyi yaptım, daha sonrada zeytinyağını..zeytinyağını arada yapardım zatn canlandırıyor saçı zemuszemus Sinamekide gayet güzel yaptı ve tertemiz oldu saçım ayrıca öyle koku fln da kalmıyor sadece saçımı düzleştirdiğimde bemiks kokusu geldi biraz :sinifsinif: Bugün 2. kez yapıcam..valla merakla bekliyorum uzasın yaa, haftada bi olunca insan sabırsızlanıyor eyvahedigeldismile boshayallersmile

aynen tatlım sabırsızlanıyorum yarın 5.yapışım olucak kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…