Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gitmiyor ama canım röfleler düğünler var hepsi aynı renk olsun istiyorum röflenin üstüne boya çok yıpratır mı hayatımda hiç boyada sürmedim saçıma ama ne boyayanlar var yaa..

loreal casting creme gloss'la boya bence. ama tüm saçına sür. koyu bir rengini boyarsan bana kalırsa bayağı bir kapatır. ben garnier'nin tarçın bakırı üstüne lorelal casting çikolata brownie boyadım. tarçın bakır bayağı bir açıktı. kendi saçım da koyu kumral ama ışıkta kızımlısı bir parlaklığı vardır. daha önce foto koymuştum bakabilirsin. o fotoğraftaki ilk üç saç kendi rengi tamamen boyasız. alt sıradaki üç fotoğraf da tarçın bakır üstüne çikolata brownie boyandıktan sonra. arada çok az bir fark var. diplerimden de görüyorum. fark var ama idare edebilecek bir fark. henüz bir kere boyadım ama ikinci boyamada eminim fark hiç kalmayacak. bir de bu boya amonyaksız. bence saçı diğer boyalar kadar yıpratmaz. zaten kokusu da çok hafif ve diğer boyalar kadar uzun bekletilmiyor saçta. üstelik de uygulaması çok kolay. lorealin sitesinde uygulamanın nasıl yapıldığını gösteren video da var. şiddetle tavsiye ederim bu boyayı.

sinemaki tam 1 ay olmamış benim 22 aralıkta başlamıştım ben...

saol canım ama diplerden itibaren süremem ben rengimi seviyorum boya değirmek istemiyorum diplere,sadece sarılara yapsam koyulu ışıltılı bişey çıkmaz mı?
siteye de bakıcam teşekkür ederim tatlım.

kızlarrr sinamekimi kaynattım soğumasını bekliyorum şimdiiii hihoyyyt
olumlu sonuçlar var mı kızlar sizin nasıl gidiyorr?

Merhaba kızlarr a.s. konuyu takip ediyorum bir süredir ve bende başlıycam zeytinyağı - sinameki -bemiksli kürlere. hihoyyyt Baya uzun süre uzun saç kullandım saçlarım belime yakındı ve katsızdı. Ama 2 3 ay önce omzumdan biraz asagıda yine dümdüz kestirdim rahatladım. Kullanım acısından rahat oluyo evet ama bence bana sadece uzun sac yakısıyo. O yüzden eski uzunluguna getirip bu sefer kat kestirmeyi istiyorum... Umarım saçlarımızı istediğimiz gibi sağlıklı sekilde uzatabilirizz :) bayanssulusmile

Ben de bu başlıktan kendime göre bi plan yaptım:
1- Haftada 1 zeytinyağlı kürü, 1 de sinamekilü kürü uygulayacağım
2- Kürleri uyguladığım günlerde sinameki otunu kaynatıp içicem (fazla içmek istemiyorum fazlası zararlı olabilir ama saçları içtende güçlendirmek lazım )
3- Her gün 1 diş sarımsağı 3e bölüp hap gibi suyla yutacagım (basladım bile.). Sarımsak zaten çook faydalı ve saçlara da fayda ettigi belli. Ben kafama sürmeye cesaret edemem ama kirpiklerime sürmeyi düşünüyorum hihoyyyt
4- Her gün saç diplerime masaj yapacagım

Vee sonuclarıda sizle paylasıcam simdiye kadar bildiklerini paylaşan herkesee teşekkürü borç bilirimm kaydirigubbakcemile5

canım planına karışmak gibi olmasın ama bazılarını düzeltmek istiyorum...
sinameki içildiğinde saça bir faydası olmaz tatlım..sinamekiyi içtiğinde sadece bağırsaklarını çalıştırır bol bol..gerisi de malum :)
ayrıca sarımsağı kirpiğine sürmeyi düşünmee :1ninca: gözlerini yakar canım tahmin etmen gerekir ama kaşlarına sürebilirsin..

alkisalkisalkis
artıııı sinameki sürekli kullanımında bağırsak tembelliğine yol açıyor ve sürekli kullanılması tavsiye edilmiyor:hulya:

canım sinamekiyi içmene gerek yok ama sarımsak yutmanın bi zararı olmaz opuyorumnanaktan

Canım tabiki karıs birbirimizn yanlıslarını düzeltmezsek nası doğruyu bulcaz dimi :) olumunekankayizsmile

Ben dediğim gibi tüm planı bu baslıkta paylasılan tecrübelerden yaptım, evet bağırsakları calıştırdıgını biliyorum ama bir arkadasın annesi kullanmış saçları gençliğindeki gibi tokalar tutmaz hale gelmiş öyle diyodu.. Bulursam kacıncı sayfada oldugunu yazıcam. Bir de sarımsagı kirpik ve kaşlarına süren bi arkadas vardı o da kirpiklerinin asırı uzadıgını ve gürlestigini yazmıstı yanlısmı okudum acaba ben :uhm: kaşlarımın da maşallahı vardır yani ondan kaşlarıma sürmeyi düşünmedim. Evet yakar tabi ama o arkadaş nası sürdü acaba ya.

alkisalkisalkis
artıııı sinameki sürekli kullanımında bağırsak tembelliğine yol açıyor ve sürekli kullanılması tavsiye edilmiyor:hulya:

a.s aynenn kuşum... içilmesini tavsiye etmiyoruzz...
ve sarımsak göze sürülmezz yahuu daha nelerr :1ninca:

canım o sarımsak yağı olmasınn ?bilmiyorumkismile

Bağırsak tembelliği mii eyvahedigeldismile Sağolun uyardığınız için ya içmicem o zaman ohaoldumsmile O tecrübeyi okuyunca etkilendim işte ben de ne biliyim :1no2:

doğrudur şekerim sarımsak çıkarır saç kaş kirpik ne varsa ama kaşa saça sürülebilirde kirpiklere bilemiyoruöm yakabilir ama cok dikkatli sürülürse olabilir aslında yakıcı olduğu için sarımsak cok dikkatli sürmek gerekyerimseniben

Bağırsak tembelliği mii eyvahedigeldismile Sağolun uyardığınız için ya içmicem o zaman ohaoldumsmile O tecrübeyi okuyunca etkilendim işte ben de ne biliyim :1no2:

hihihhiii duramassın yerinde wc 1.adres oluverir biandakaydirigubbakcemile3

Aa olabilir ya sarımsak yağı..Aklımda sarımsak diye kalmış herkes şampuanda sarımsak rendeleyince demek ki :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…