- Konu Sahibi EU3
-
- #4.821
Aa olabilir ya sarımsak yağı..Aklımda sarımsak diye kalmış herkes şampuanda sarımsak rendeleyince demek ki :roflol:
ufak bir düzeltme : çok sık yutarsanız (misal : her gün ) tansiyonunuzu çok düşürür.baş dönmesi yapar kızlar.dikkatli olun zemuszemuscanım sinamekiyi içmene gerek yok ama sarımsak yutmanın bi zararı olmaz opuyorumnanaktan
ufak bir düzeltme : çok sık yutarsanız (misal : her gün ) tansiyonunuzu çok düşürür.baş dönmesi yapar kızlar.dikkatli olun zemuszemus
bence de tatlım :)) saça da sürülüyor sarımsak yağı.. kirpiğe de sürülüyor mu bilmem ama sarımsak gibi de olmaz heralde CADIARZU
ufak bir düzeltme : çok sık yutarsanız (misal : her gün ) tansiyonunuzu çok düşürür.baş dönmesi yapar kızlar.dikkatli olun zemuszemus
1 buçuk ayda 10 cm. mi ????
Yok canım daha neler?
keşke doğru olsa ama bu imkansız ki :1no2:
tarçınlım yaptınmı canımbayanssulusmile
şampuanı aldım geldim sinamekiyide kaynatcam şimdi gamyoncuiremsu
ay sinameki soğudu beni bekliyor ayrılamıyorum ki internetin başından :kedi:
kuşum ya sen jojoba yağı kullanıyordun değil miii??
nasıl peki memnun musun?
ben de deniyim diyorummCADIARZU
ay sinameki soğudu beni bekliyor ayrılamıyorum ki internetin başından :kedi:
kuşum ya sen jojoba yağı kullanıyordun değil miii??
nasıl peki memnun musun?
ben de deniyim diyorummCADIARZU
aşkım ben jojoba yağını duştan sonra kullanıyorum
hani şu mavi su falan varya fön öncesi yumuşatıyor açıyor saçı
onlar yerine jojoba yağından 1 damla avucuma damlatıp nemli saç uçlarıma iyice yediriyorum yumuşacık oluyorlarbayanssulusmile
hmmm anladım kuşumm ben de denemek istiyorum araştırdım da çok bahsetmişler yararlarından falan..
ben de şimdii sinameki karışımımı hazırladım saçıma sürmeye gidiyorum opuyorumnanaktan
ama gliss fısfıslı şişem bozulmuşş yaa onla rahat sürüyordumm
şimdi boya fırçamla sürcemm napıyım artık:bbo:
Merhaba kıslarrrr opuyorumnanaktan
Bende sabah 10,30gibi saçıma maskemi yaptım kafamda duruyor hala
Ayrıca sarımsaklı şampuan almıştım hiç köpürmüyordu bende içine sarımsak rendeledim artık normalde panthene kullanıyorum ama ondan önce sarımsaklı şampuanımı yapıcam sonra panthene ile yıkayıp kurulıcam
Sanki saçlarım uzuyor gibime geliyor kıslarrr :sm_cool:
kızlarrr sinamekimi kaynattım soğumasını bekliyorum şimdiiii hihoyyyt
olumlu sonuçlar var mı kızlar sizin nasıl gidiyorr?
Merhaba kızlarr a.s. konuyu takip ediyorum bir süredir ve bende başlıycam zeytinyağı - sinameki -bemiksli kürlere. hihoyyyt Baya uzun süre uzun saç kullandım saçlarım belime yakındı ve katsızdı. Ama 2 3 ay önce omzumdan biraz asagıda yine dümdüz kestirdim rahatladım. Kullanım acısından rahat oluyo evet ama bence bana sadece uzun sac yakısıyo. O yüzden eski uzunluguna getirip bu sefer kat kestirmeyi istiyorum... Umarım saçlarımızı istediğimiz gibi sağlıklı sekilde uzatabilirizz :) bayanssulusmile
Ben de bu başlıktan kendime göre bi plan yaptım:
1- Haftada 1 zeytinyağlı kürü, 1 de sinamekilü kürü uygulayacağım
2- Kürleri uyguladığım günlerde sinameki otunu kaynatıp içicem (fazla içmek istemiyorum fazlası zararlı olabilir ama saçları içtende güçlendirmek lazım )
3- Her gün 1 diş sarımsağı 3e bölüp hap gibi suyla yutacagım (basladım bile.). Sarımsak zaten çook faydalı ve saçlara da fayda ettigi belli. Ben kafama sürmeye cesaret edemem ama kirpiklerime sürmeyi düşünüyorum hihoyyyt
4- Her gün saç diplerime masaj yapacagım
Vee sonuclarıda sizle paylasıcam simdiye kadar bildiklerini paylaşan herkesee teşekkürü borç bilirimm kaydirigubbakcemile5
canım planına karışmak gibi olmasın ama bazılarını düzeltmek istiyorum...
sinameki içildiğinde saça bir faydası olmaz tatlım..sinamekiyi içtiğinde sadece bağırsaklarını çalıştırır bol bol..gerisi de malum :)
ayrıca sarımsağı kirpiğine sürmeyi düşünmee :1ninca: gözlerini yakar canım tahmin etmen gerekir ama kaşlarına sürebilirsin..
rica ederim...hoşgeldn cnmmma.s.
evet cnm içme sakın çok kötü oluyooo:1ninca:
1 buçuk ayda 10 cm. mi ????
Yok canım daha neler?
keşke doğru olsa ama bu imkansız ki :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?