3. uygulama kafamda.uzaması güzel gibi sanırım ama rengi benimkinin de çok kötü oldu :gitme:
bazı yerler özelliklede önleri (çok sürmüştüm oralara kısa yerler var diye) garip bi turunculaşma olmuş.çok koyu degildir benim saç rengim.
ayh ne yapıcam şimdi ben.moralim çok bozuldu.
tüm saçına mı sürüyorsun yoksa sadece diplere mibazı yerler özelliklede önleri (çok sürmüştüm oralara kısa yerler var diye) garip bi turunculaşma olmuş.çok koyu degildir benim saç rengim.
ayh ne yapıcam şimdi ben.moralim çok bozuldu.
eed kuşum ohaoldumsmile
evet evet aynen benimki de turunculaştı çok kötü ya bir iki hafta daha yapsam sonra bıraksam ve boya mı yapsam kızlar ne dersiniz?
senin renk ne durumda canım.açılmamı oldu.koyumu oldu yoksa?
inşallahhh :Saruboceq:ayyyy maşallah bebemmm delikafadulden
darısı başımızazemuszemus
t
m saçına mı sürüyorsun yoksa sadece diplere mi
canım benim kendi saçım siyah.ama kahve köpüğü boya vardı.bilinen kahve köpüğünden açık bi renkti ama.suyunu farklı almıştım çünkü.çok güzel bi renk olmuştu yolda geçenler bile durdurup soruyodu ama şimdi koyulaştı turuncu gibi oldu
canım ben boyadan hiç anlamam ama yeniden boyasan rahatsızsan.zararlımı olur saçına?
ben kullanmadığım için birşey diyemiyorum ela cım
belki daha sonra düzelecektir :uhm:
kabarıklıktan kastın ne canım?selam kızlarrrrr
ben sarımsaklı şampuan kullananlara bişey sorcam
bugün sarımsaklı şampuanımla yıkadım saçımı kabarıklığı yok oldu ya niye dersiniz
ben kabarık saç seviyorum sönük oldular böyle üff...
aksine dolgun , hacimli olması gerekiyordu :çok üzgünüm:bilmiyorum ya canım daha dolgundu sanki saçım bugün söndüler sarımsaklı ile yıkanınca..bende anlamadım birtek bana mı has acaba...
eed cnm fönlü gibi olur.ama bu istenen bi şeydir genelde,yani elektriklenmiş saç istenmez ama sen neden beğenmedin ki :sinifsinif:elektriklenmeyi alması işte kabarıklıktan kastımda o biraz kontescim
fönlü gibi oldu saçımın kumralları sarılar da sönükler.kabarıklığı alıyor galiba sarımsaklı ile yıkayınca birkaç kez daha oldu bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?