eed cnm tabki de kabarırkaydirigubbakcemile2ne biliim canım ben gene kabarık saçı çok seviyorum fönden ziyade hoşuma öyle olması daha çok gidiyor ama geçici durum sarımsam acaba dedim saçım mı döküldü azaldı bir ara korktum ama normal şampuanla yıkanınca yine kabarır herelde..
Bu arada cnaım sen bepanthen mi yoksa bemiks mi kullanıyordun?
İlk tercih bemiks midir annem bana bepanthen aldırmışdıda o daha ii gelir diyekaydirigubbakcemile3
Siz 5-6 tel anca dökülüyor diyorsunuz. O yüzden bana çok fazla geliyor. Bir de uzun olunca iyice çokmuş gibi duruyor canım.
İnşallah zamanla azalır.:gitme:
benimde saçlarım uzarmı ki senelerdir küt
RoJ€k-t€;11134317 .!.:yaa kirpiklerim çok güzel oldu yaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: her gören bön bön bakıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah razı olsun bu formülü kim söylediyse yaa çook teşekkür ederimmm a.s.a.s.
kontescigim saçımın rengi değişiyor sanırım bırakmak zorundayım.
eed kuşum ohaoldumsmile
ayh bıraktım ki snw telaşndan unttm gtti bilmiyorumkismilekkontess cim canım...sen kilo için elma sirkesine mi başladın orda gördüm seni deeee...tatlım nasıl işe yarıyo mu??????
yawrum ben yapmıyorum ama eski bi rimel fırçası ile sürülebilir alkisalkisalkisayy kız kirpiklerine nasıl yapıyosn????benimkiler zaten uzun ve gür ama daha da uzasa olur yani :)
günde 100 tele kadar normal diye biliyorum cnmmm
hayrını göresin kuşşş :icecream:üçüncü uygulamayı da yapmış bulunmaktayım kızlar:1closedeyes:
saçların kuruyken kokmaması gerek canımkızlar bu sarımsağın kokusu uçuyor değil mi?
evet diyin evet diyineyvahedigeldismile
ilk kullanışımda bugün koku kaldı saçımda ama uçar die umut ediyorum
normaldir canım,bence peşini bırakmaya kızlar 2 haftada 1 cm normalmii pazartesi 3. yü yapmam gerekiyordu ama finallerden vakit bulamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?