normaldir canım,bence peşini bırakmadelikafadulden
hehehe piki sırnaşık şeybırakmaya hiç niyetim yok ztn cnm aynen devam :jeyyar: da şu sınavlar bir bitse... bugün vaktim var neyse ki...hemen yapayım barii delikafadulden gaza geldim..kaydirigubbakcemile3
saçların kuruyken kokmaması gerek canım
yağmurda ıslanmamaya ya da terlememeye dikkat edersen sorun yok opuyorumnanaktan
ıslanınca koku salınmaya başlıyor ne yazık ki bilmiyorumkismileteşekkür ederim canım suan hala ıslaklar ve kokuolar bu aralarda yağmur var ama dikkat edicez artık napalımyerimseniben
eed cnm bi canlılık veriyor guclubacismilebu arada sarımsak parlatmış mı ne saçlarımı sankibayanssulusmile
as cnm hg olumunekankayizsmileselam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi( uzama sadece 2 cm ( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem... ))
selam arkadaşlar, uzun zamandır giremedim... önce uygulama sınavları, şimdi de finaller anlayacağınız durum fena...
neyse , konuya dönelim, 5. uygulamayı bugün yaptım, ve maalesef ben de sizde ki gibi etki göstermedi( uzama sadece 2 cm ( (zaten normalde 1 cm uzardı ayda)
hevesle başlayıp sonu umduğum gibi olmayınca hayalkırıklığım tavan yaptı..ama yine de uygulamaya bepanthenle olmak üzere devam edicem... ))
:teytey:evet haklısınız kontesim ve pixim saçlarım kesinlikle çok daha iyi durumdalar...
o yüzden devam edicem..
doktorsuz kalkışma bence de o işehaa unutmadan bir de "biotin" takviyesine başlayacağım sanırım, saçlarım için...
tabii vakit bulup doktora tahlile gidebilirsem:)))
doktorsuz kalkışma bence de o işe
hadi bakalm kuşum inş a.s.yok canım benim yapmam öyle şeylerzemuszemus
kan sayımı kontrolleri için gittiğimde danışıcam, zaten bana demir ilacı vermezler B grubu vitaminleri takviyesi yaparlar, kansızlık için... o yüzden sanırım izin verirler biotine gibi geliyorkaydirigubbakcemile2
hadi bakalm kuşum inş a.s.
kolay gelsin bebikimmtatlım derse dönmem gerek...
öpüyorum çok...Şeniz
hımmmiyi geceler herkese a.s. bugün ilk kez bemiks-sinameki-badem yağı nı uyguladım. 2. saatten sonra hafif bi kaşıntı oldu umarım gerçekten işe yarar :Saruboceq: ama kokusu çıkmadı saçım bemiks kokuyo malesef. :sinifsinif: Neyse, uzasın da koku kalsın önemli değil bayanssulusmile .
Bir de kızlar içine 1 kaşık kuru maya katılmış 1 bardak sütü her gün içmek de çok etkiliymiş onu da deniyeceğim ama her gün değil 2 3 günde 1 içeceğim çünkü tadı pek iyi değil. Ama gerçekten uzatıyormuş, KK forum da okudum ama link koyamıyorum malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?