- Konu Sahibi EU3
-
- #5.801
ayh sorma wallahi de bitmiyyy ohaoldumsmile
çay yabtım içersin mi kızzz:dance:
afiyet bal şeker ola kuşummm buyurrriçerim bi kupa bebemmm
afiyet bal şeker ola kuşummm buyurrrkaydirigubbakcemile3
sana da kuşummmkkontess ben kaçtım bebemm Şeniz iyi gecelerrr
Kızlarr az önce saçlarımın uçlarından aldım 2-3 cm kadar temizledim kırıkları.Nohut tanesinden biraz küçük olacak şekilde de Elidor Onarıcı Bakım Serisi kreminden sürdüm uçlara mis gibi koktu yav opuyorumnanaktan . İnşallah daha sağlıklı uzarr :kedi: Pazartesi günü de zeytinyağını yaptık mı , perşembe günü de 2. işlem..Oooooh =D Annem bu akşam saçlarımı tararken ( küçüklükten beri yapar bende çok severim ) saçların çok güzel olmuş senin dedi.Elma sirkesiyle duruluyorum ya saçlarımı parlıyor hoş oluyorBi de perşembe günü ilk uygulamamı yaptım giderek iyileşiyor saçım guclubacismile . Umarım uzun saçlara sahip olma hayalim gerçekleşir opuyorumnanaktan
hayır canım bi şe eklemedik çıkarmadıkilk sayfadaki taarif işe yarıyormu yoksa eklendi birşeyler çıkarıldımı? şimdi dışarı çıkıyorumda malzemeleri almaya
eed kuşum olmuştudün 5. uygulamamı yaptım 4-4buçuk saat falan beklettim bu sefer, normalde 2-2 buçuk saat bekletiyodum döküyor saçımı diye, öyle korktuğum gbi çok dökülme olmadı.
bi ayı geçti başlayalı 8e kadar uygulayıp öyle çekicem saçımı inşallah uzama olursa:Saruboceq:
olmazsa da bırakırım belki çnkü çoğu kişinin 5. uygulamaya kadar farkedilir uzaması olmuştu dimibilmiyorumkismile
eed kuşum olmuştu
sende olmadı mı hiç?:çok üzgünüm:
hee eed şmdi hatrladm,prd:kedi:canm hatrlıosan saçımın resmini koymuştum bi iki cm var uzaman demiştiniz, okadar oldu işte
ohh ne mutlu sana bebişimmmm zemuszemus
inş hayalin de gerçekleşecek opuyorumnanaktan
kızlar hanginizdi hatırlamıyorum ama bir ara kayısı ile alakalı kremi mi sabun mu ne söylemiştiniz
sivilceler için...
annem bugün bana kayısı çekirdeği özlü sabun almış
hanginizdi bundan söz eden :1shok:
Merhaba canım ben foruma bununla ilgili birsey yazmadm ama zamanında kullanmıştım kayısı çekirdeği özlü sabunu ve kayısı çekirdeği yagını. sabun sivilceleri gözle görülür birsekilde azaltıyor yağda leke tedavisi acısından kullanışlı ben sabunu kullanmayı artık bıraktım sivilcem çok çıkmadıgı için cildim kuru çünkü. ayda 1 tane belki çıkar. ama kayısı çekirdeği yagını hala her akşam suyla seyreltip yatmadan sürüyorum. ince kırışıklıkları bile yok ediyor diebilirim ve cildi pamuk gibi yapıyor lekelere de iyi geliyor tavsiye ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?