Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende deneyeceğim canım çook teşekkürler bayanssulusmile

rica ederim canımopuyorumnanaktan
ama pamugunuzu ıslatıp yağı dökün yani seyreltin yoksa ileri zamanda kötü sonuçlar alabilirsiniz bana öle demişlerdi. ilerde daha kırışır cildiniz yakıyormuş çünkü seyreltilmezse. öptüm kızlar siziŞeniz

ben de birazdan ilk uygulamaya başlıyorum ya Allah bismillahkaydirigubbakcemile3

tekrar tekrar sağoll hayatımm bayanssulusmile

leylek82 hadi hayırlısı tatlım :hulya:

teşekkür ederim canım
ben şimdilik sabunu ile idare edicem
inşallah çare olur yüzüme
2keredir uyguluyorum , fayda edicek gibi kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:

bende 7.uygulamamı yaptım bekliyorum
uzasın saçlarrrrrbayanssulusmileopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
ben bugün 6.uygulamamı yaptım birazda hint yağı koydum artıdan
ölçtüm saçlarımı ilk yapmaya başladığımdan 1 ay olmuş 2.5 -3 cm uzama var...buda güzel sonuç farkediliyor...ama saçımda yer yer kepeklenme oldu kızlar ya vardı zaten çoğalmış yağ yumuşattı galiba kepek şampuanıyla çözebilirmiyim acaba...başına kepek sorunu gelen kurtulan oldu mu aranızda...

ben bu hafta hiç bir bakım yapmadım. ne sinamekiyi uyguladım ne de oriflame'in sıcak bakım yağını yaptım. nadasa bıraktım bu hafta saçları. :)). haftaya tekrar başlarım. 4 hafta yapar 1 hafta gene ara veririm diye düşünüyorum.

benim çok eskiden olmuştu kepek sorunum ama klasik bir kepeğe karşı şampuan ile çözmüştüm sorunu.şampuan değiştirdiğimde oluyor bazen ama o da saçım yeni şampuana alışınca geçiyorbilmiyorumkismile

kontescim geçenlerde senide görmüştüm ama nasıl gördüğümü hiç hatırlamıyorum ne garip ya kendi kendime kahkaha atıyorum :roflol:

şampuanım pantene ve 3 aydır aynı şampuanı kullanıyorum nerdeyse...böyle giderse kepek şampuanıyla halledicem sorunu saol tatlım...

şampuanım pantene ve 3 aydır aynı şampuanı kullanıyorum nerdeyse...böyle giderse kepek şampuanıyla halledicem sorunu saol tatlım...
pantene hiç sevmem
tüm saç diplerimi yara yapmıştı eyvahedigeldismile
sedef gibi... eyvahedigeldismile
pullanma olmuştueyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…