Bende deneyeceğim canım çook teşekkürler bayanssulusmile
rica ederim canımopuyorumnanaktan
ama pamugunuzu ıslatıp yağı dökün yani seyreltin yoksa ileri zamanda kötü sonuçlar alabilirsiniz bana öle demişlerdi. ilerde daha kırışır cildiniz yakıyormuş çünkü seyreltilmezse. öptüm kızlar siziŞeniz
teşekkür ederim canımMerhaba canım ben foruma bununla ilgili birsey yazmadm ama zamanında kullanmıştım kayısı çekirdeği özlü sabunu ve kayısı çekirdeği yagını. sabun sivilceleri gözle görülür birsekilde azaltıyor yağda leke tedavisi acısından kullanışlı ben sabunu kullanmayı artık bıraktım sivilcem çok çıkmadıgı için cildim kuru çünkü. ayda 1 tane belki çıkar. ama kayısı çekirdeği yagını hala her akşam suyla seyreltip yatmadan sürüyorum. ince kırışıklıkları bile yok ediyor diebilirim ve cildi pamuk gibi yapıyor lekelere de iyi geliyor tavsiye ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun kuşummm :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3ben de birazdan ilk uygulamaya başlıyorum ya Allah bismillahkaydirigubbakcemile3
hihoyyytbende 7.uygulamamı yaptım bekliyorum
uzasın saçlarrrrrbayanssulusmileopuyorumnanaktan
Uzasın valla opuyorumnanaktan
benim çok eskiden olmuştu kepek sorunum ama klasik bir kepeğe karşı şampuan ile çözmüştüm sorunu.şampuan değiştirdiğimde oluyor bazen ama o da saçım yeni şampuana alışınca geçiyorbilmiyorumkismilemerhaba arkadaşlar
ben bugün 6.uygulamamı yaptım birazda hint yağı koydum artıdan
ölçtüm saçlarımı ilk yapmaya başladığımdan 1 ay olmuş 2.5 -3 cm uzama var...buda güzel sonuç farkediliyor...ama saçımda yer yer kepeklenme oldu kızlar ya vardı zaten çoğalmış yağ yumuşattı galiba kepek şampuanıyla çözebilirmiyim acaba...başına kepek sorunu gelen kurtulan oldu mu aranızda...
evet ya delikafaduldendelikafadulden
benim çok eskiden olmuştu kepek sorunum ama klasik bir kepeğe karşı şampuan ile çözmüştüm sorunu.şampuan değiştirdiğimde oluyor bazen ama o da saçım yeni şampuana alışınca geçiyorbilmiyorumkismile
benim çok eskiden olmuştu kepek sorunum ama klasik bir kepeğe karşı şampuan ile çözmüştüm sorunu.şampuan değiştirdiğimde oluyor bazen ama o da saçım yeni şampuana alışınca geçiyorbilmiyorumkismile
pantene hiç sevmemşampuanım pantene ve 3 aydır aynı şampuanı kullanıyorum nerdeyse...böyle giderse kepek şampuanıyla halledicem sorunu saol tatlım...
hahahhahaha kaydirigubbakcemile3kontescim geçenlerde senide görmüştüm ama nasıl gördüğümü hiç hatırlamıyorum ne garip ya kendi kendime kahkaha atıyorum :roflol:
benimk de başka şehirde,haberi var ama henüs görmedi zemuszemus
Merhaba kızlar normalde benm saçım gürdür fakat bu maske ile çok daha gürleşti sanki resimde görebilirsiniz bugün çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?