Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk uygulamamı yapmıştım tam 3.5 saat durmuş kafamda yıkandım ve saçlarım tabi yumuşacık oldu bakalım zamanla gürleşme uzama olcak mı inş.

inşallah tatlım,resim koymanı da bekliyorum uzasın da biraz inş.resim koy istersen ya da yazarsın şu kadar uzadı diye çok güzel olur seviniyorum çünkü...a.s.hihoyyyt

teşekkürler canım cevabın çin bu hafta sonu aktardan alıcam zeytinyağımıda marketten alıcam ve başlıcam inşallah mutlu mutlu haberlerimi yazarım

teşekkürler canım cevabın çin bu hafta sonu aktardan alıcam zeytinyağımıda marketten alıcam ve başlıcam inşallah mutlu mutlu haberlerimi yazarım

rica ediyorummm tatlımm....güzel haberlerini bekliyoruzzopuyorumnanaktan

tatlım bide şu sarımsaklı şampuan hakkında bi bilgin varmı sen onuda kullanıyomusun ben bioplus kullanıyorum ondan memnunum gerçi dökülmeyi azalttı ama bide sarımsaklı şampuan kokmazmı yavsfisfisfis

bu arada ne kadar çok soru sordum kusura bakma valla saçlarımın uzamasını çok istiyorumda heyecan yaptım

tatlım bide şu sarımsaklı şampuan hakkında bi bilgin varmı sen onuda kullanıyomusun ben bioplus kullanıyorum ondan memnunum gerçi dökülmeyi azalttı ama bide sarımsaklı şampuan kokmazmı yavsfisfisfis
sarımsaklı şampuanı ben kullanıyorum canım
onu kullandıktan sonra son yıkamayı normal şampuanla yapıyorum
kurutmadan önce de kolay taranması için kullandığım bi saç spreyim var
koku fln kalmıyor
eğer yine de ben rahatsız oluyorum dersen ,yanılmıyorsam aktarlarda var, kokusuz sarımsaklı şampuan olarak satın alabilirsin
ben evde kendim yaptım,satın alınanlar nasıldır bi bilgim yok buyrunnnnnnnnn

canım çok saol cevabın için sen kendi şampuanını nasıl yapıyosun kendi yaptığın daha doğaldır tarifini verirmisin canımcım

bugünlük çıkıyorum yazılanları yarın okucam mecburen forumda bağımlılık yapıyo valla:)))iyi akşamlar kızlar

canım çok saol cevabın için sen kendi şampuanını nasıl yapıyosun kendi yaptığın daha doğaldır tarifini verirmisin canımcım
tabiki bebiş
5tane sarımsağı rendeliyorum güzelce opuyorumnanaktan
şampuanımın içine koyuyorum
(şampuanım 400ml ve sade.meyve özlü, hindistan cevizli vs tarzı şampuanları seçmemeni tavsiye ederim çünkü sarımsakla karışınca acayip bi kokuları oluyor)
güzelce çalkalıyorum
ve saçımı bununla yıkıyorum
istersen 30 dakikayı aşmayacak şekilde saçında bekletebilirsin
diplerini ova ova şampuanla saçını kaydirigubbakcemile2
sonra durula ve içine sarımsak katmadığın başka bir şampuanla son 1kez daha yıka saçlarını
bu 2. şampuanı güzel kokan bi çeşitten kullan ki koku kalmasın saçlarında
sonra da durula ve çık
bu kadar alkisalkisalkis

inşallah tatlım,resim koymanı da bekliyorum uzasın da biraz inş.resim koy istersen ya da yazarsın şu kadar uzadı diye çok güzel olur seviniyorum çünkü...a.s.hihoyyyt

tamam tatlım 1.5 ay sonra resim koyabilirsem koyicam şimdi resim çektim birde 1.5 ay sonra çekerim koymadan.ama arkadaşlar saçlarında uzama gürleşme görenler de foto koyarlarsa çok memnun oluruz.sende mervecim fotonu görünce morel oluyor bizede.

sarımsaklı şampuanı saç uzatmak için deilde daha çok saçı seyrek olan arkadaşlara tavsiye ediyorum mutlaka saç uzatmayada etkisi var saçlarımda çabuk uzattı ama ölçmedim saçlarım daha canlı ve sağlıklı duruyor benim saclarımın yanları çok acıktı şimdi resmen saç çıkıyor ve olan ufak saçlarda uzuyor yani uzatmaktan ziyade daha sık ve sağlıklı saçlar için ideal bir uygulama ayrıca benim kullandığım şampuan gliss pembe kapaklı okadarda kötü kokmuyor yani yıkama esnasında kötü kokuyor gerçekten ama saç kuruduktn sonra kokudan falan eser yok kontesinde dediği gibi abartılacak bişe yok...

ben de o şampuanı kullanıyorummmm delikafadulden ve saç bakım spreyini de kullanıyorum.herkese de tavsiye ettim burda
kokudan eser kalmıyorlaelaelaelaelae
ben de ilk başta uzamaya etkisi var diye başlamıştım sarımsaklı şampuana ama uzama olarak pek bi faydasını görmedim dediğin gibi
ama yeni çıkan saçlarım var
ve daha güzel görünen saçlarım var artık kaydirigubbakcemile3

saç bakım spreyi nedir canım

kontescim bende kullanayım bari şekerimopuyorumnanaktan

kontesim ne zamandır saçlarımı kolay taramak için bir ürün arıyordum... bunu kullanınca sen saçlarını kolayca açabiliyor musun acaba?a.s.

nerden bulcam ben bu malzemeleri :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…