Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kontesim ne zamandır saçlarımı kolay taramak için bir ürün arıyordum... bunu kullanınca sen saçlarını kolayca açabiliyor musun acaba?a.s.

eed canım
ince telli kolay karışan saçlarım vardır
bi kaç fıs yapıp tarıyorum
anında etki ediyor
hemen açılıyorhihoyyyt

kullan tabi canım
7tl galiba fiyatı
kokusuna bayılıyorum pembe olanın
hatta dışarı çıkarken saçıma parfüm gibi sıkıp da çıkıyorum bazen

zaten glisin pembe serisi süper kokuyor bende şampuanını kullanıyordum pembe kapaklı olanı hala kullanıyorum ama sarımsak karışımlı tabi haliyle kokuda e birazcık fark var :)) zemuszemus

bende sarısını kullanıyorum, saçlarım kırlmasın diye uçlarına ve boylarına diplerine değil tabiki bolca sıkıyorumm:) cidden çok kolay taranıyor ve diğer durulanmayan bakım kremleri gibi yağlandırmıyor saçı.

eed cnm gerçkten yağlandırmıyor
sprey olduğu için krem gibi ağırlık yapmıyo saçakaydirigubbakcemile3

kızlar sizin için bir kaç foto karşılaştırması yapmaya çalıştım:asigim:
ilk 2 foto sarımsaklı şampuanın saç çıkarması ile ilgili elde ettiğim sonuç:icecream:

Son düzenleme:
maşallah
ben bişeyi merak ediyorum, acaba bu röfleler akıyomu yoksa boylarındada uzama varmı? hiç boyundan ölçtnmü canm?

maşallah
ben bişeyi merak ediyorum, acaba bu röfleler akıyomu yoksa boylarındada uzama varmı? hiç boyundan ölçtnmü canm?
hayatım sarı olarak gördüğün şeyler oriyal
saçımın orjinali müsait bi renk olduğu için,röflede boya atmıyor bana kuaförm
oriyal ile açıyo sadece
ama tabiki de boyundan da ölçtüm kaydirigubbakcemile2
bakım yaptığım süre içerisinde kırıklarımı da aldırıyorum düzenli olarak
o yüzden bi kaç cm'lik kaybım olduğundan boydan foto koymuyordum ama şöyle bi şey çekmeye çalıştım sen sordun diye
azcık gıdım vardır ama umarım ayırd edilebiliyordur çenemin bittiği yer
bakıma başladığımda kırpmalarım çenemdeydi tatlım

benim saçlarım senin şimdiki saç boyuna gelsin başka bişey istemiyorum :Saruboceq::asigim:

aa yeter mi kız o kadar
popoya kdr uzatcas delikafadulden

canım bana senin şu anki boyun bile hayal gibi geliyo, bırak popoya kadar uzatmayıkaydirigubbakcemile3

daha saçcıklarımın boyları omuzumun bıraz altında, zaten dalgalıda uzadığı belli olmuyo... neyse olsun , uzayacakkaydirigubbakcemile2

eed bebik umudu kaybetmek yokkk

Turuncusunu kullanıyorum.. Onarıcı yazıyor üstünde...
Sadece kolay taranmasına yardımcı oldu başkada bir etkisini göremedim açıkçası...

Hımm.. Birde ben 2 kere yaptım ve şimdiye kadar bişey farketmedim.. Bakalım.. 1.5 ayın sonunda birşeyler çıkıcakmı ortaya:)

kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…