Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa yeter mi kız o kadar
popoya kdr uzatcas delikafadulden
canım maşallah saçların baya farketmiş,uzaması değil de asıl gürleştiği hacim kazandığı fotolarından anlaşılıyor benim de dökülme sorunum var..aslında bu topic'i baya okudum ama arada kaçırmış olabilirim yazılanları..zahmet olmazsa sen hangi tarifleri uyguladığını ve ne kadar sürelerle isimlerini yazabilir misin canım, tarifler zaten ilk sayfada yazıyor senden sadece devamlı uyguladıklarının isimlerini ve ne kadar süre aralıklarla yaptığını söylemeni rica ediyorum..sonuç alan birinden öğrenmek önemli...

O KADAR KIRICISIN Kİ SANA CEVAP VERMEYE BİLE GEREK YOK ASLINDA..KAHKÜLLERİME GELİNCE UZADIKÇA KESTİRİYORUM...................

BURAYA BANA KIRICI LAFLAR SÖYLEMEYE GELEN KİM VARSA BİR DAHA GELMESİN..İNSANLARI KANDIRMIYORUM BEN BURDA HERKESİ KENDİNİZ GBİ SANMAYIN!!!!!

NE KADAR AYIP YAAA YAZIKKKKK

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMMa.s.
DARISI BAŞINA İNŞALLAH...

saçların çoooooooooook güzel canımmmm yaaa maşallah maşallah.....harika görünüyorlar...a.s.

kkontess cim saçların 7-8 cm oldu mu baya uzamış yaaa maşallah çok harika..saçların çok sağlıklı gür ve çook güzel duruyo bakmaya doyamadım yaniii:asigim:

sanki uzayınca kahkül kesemiyorum da ben mantığa bak bula bula bunu bulmuş arkadaş..allah akıl fikir versin...çok ağır konuşurdum ama neyse değmez zaten zerre kadar değmez...

Allah biliyo ama...neyin ne olduğunu...yargısız infaza gelmiş arkadaş buraya.:dilcikar::dilcikar::mymeka:

kkontess cim saçların 7-8 cm oldu mu baya uzamış yaaa maşallah çok harika..saçların çok sağlıklı gür ve çook güzel duruyo bakmaya doyamadım yaniii:asigim:

mersi bebiş :kedi:
ayh utandım
valla 6-7 cm arası bi şey ölçüyorum ama ölçmücem artık yaa :bbo: bi anda uzasın istiyorum, delircem kafamçokkarıştı

Turuncusunu kullanıyorum.. Onarıcı yazıyor üstünde...
Sadece kolay taranmasına yardımcı oldu başkada bir etkisini göremedim açıkçası...
ben de kolay taranması ve güzel kokması nedeniyle kullanıyorum canım
bu tarz ürünlerden asla üzerinde yazan etkiyi beklemedim a.s

sizin sözünüzden daha sağlam bi kanıtımız var elimizde inanmak için... o da uygulayıp sonuç aldığımız saçlarımız yerimseniben hadi selametle...

kontess saçların çok güzel ,sarımsaklı şampuan dışında sinemaki kullanmıştın başka bişey kullanmadın demi ?

Bence boşver cevap vermene bile gerek yok. Neden yalan söyleyesin ki yardım etmeye çalışmışsın. İnanmayan yapmaz. Ayrıca bir de saçınız dökülmesin diye yazmış. Niye dökülsün ki anlamadım. Ya uzar ya da uzamaz saç dökecek ne oaly var ki bu maskede.

Benden sana kocaman teşekküüüür. a.s.

kontess saclarin masallah cok güzel, sen daha uzun olmasini mi istiyorsun ! Bana senin saclarin gibi uzuasa yeter :sinifsinif:

kkontes gördm farkı canm darısı başımıza:)
aldım bende bugn, haftasonu başlıyorum.
bu sinameki küçük yaprak şeklinde değil mi?
inşallah saçımı dökmez bu bakım diğer yağlar gibi devam edebilirmfisfisfis

kontes tatlişkom çok çok saol bu arada saçlarına hasta oldum bende öle saçlar istiyorum yaaa ay böyle güzel saçları gördükçe heyecanım dahada arttı hemen malzemelerimi almalıyım inşallah bendede böyle çabuk etki eder canlarımkaydirigubbakcemile3

kontescim saçların artık neredeyse tamam olmuş yani hepimizi özendirdin burda:)) maşallah diyelim gerçekten güzel uzamış uzamyı bırak ilk koyduğun resimle son resim arasında dağlar kadar fark var yani daha hacimli ve gür duruyor ama sarımsaklı şampuanın etkisini bende aynı şekilde görüyorum daha saçlarım çok uzamadı en fazla 4 cm uzamıştır ama şuanda daha parlak hacimli mesaj sayım yeterli olsa şimdi koyardım resim ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmam gerekiyor resim koymak için tam olarakta bilemiyorum

mutlaka etki eder canım ama biraz sabır gerektiriyor işte cünkü çabuk olsun deyipte etkisini hemen göremeden umutsuzluğa kapılıp bırakmamak gerekiyor yani benim saçlar bile adam olmaya başlamışsa herkesin olurkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar birde şunu belirtmek istiyorum hani düzenli beslenmeden bahsediyoruzya özellikle saçlar için hayvansal gıdaları tercih etmeliyiz çünkü saça can veren keratin maddesi hayvansal gıdalarda bulunuyor kırmızı et balık ve özellikle haşlanmış yumurta yemek zorundayız haftada bir zorlada olsa bunun dışında cevizin saç uzamasında önemli rol oynadığını biliyorum pilav nohut balık olarak hamsi yani bunlar zaten herzaman yediğimiz şeyler biraz daha özen gösterirsek yaptığımız uygulamarın etkisini sanırım daha iyi görebiliriz bunlarda aklınızda bulunsun

bu karısımı iki gün önce yaptım saçlarım röfleli ama hiç saç kremi kullanmadım yıkarken yumsacık oldu hatta saçlarım düz benim iki gündür dalgalı dalga oldu anlamadım nıye ama çok hoş oldu.ilk yapmaya saçımın canlanacağına pek inanmamıstım tarif için çok teşekkürler.şimdide sarımsaklı zeytin yağ karısımını sürdüm inşallah böyle iyi gider saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…