E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Bence boşver cevap vermene bile gerek yok. Neden yalan söyleyesin ki yardım etmeye çalışmışsın. İnanmayan yapmaz. Ayrıca bir de saçınız dökülmesin diye yazmış. Niye dökülsün ki anlamadım. Ya uzar ya da uzamaz saç dökecek ne oaly var ki bu maskede.
Benden sana kocaman teşekküüüür. a.s.
bu karısımı iki gün önce yaptım saçlarım röfleli ama hiç saç kremi kullanmadım yıkarken yumsacık oldu hatta saçlarım düz benim iki gündür dalgalı dalga oldu anlamadım nıye ama çok hoş oldu.ilk yapmaya saçımın canlanacağına pek inanmamıstım tarif için çok teşekkürler.şimdide sarımsaklı zeytin yağ karısımını sürdüm inşallah böyle iyi gider saçlarım
canım keşke tarife uygun yapsaydım bemixli bademyağlı yani bi dahaki seferede öle yaparsın bişey olmaz sinamekili tarifi bi kuaför arkadaş vermişti o yarım saat bekletseniz yeterli diyo ama zeytinyağlı formülü merve arkadaşımız 4 5 saat yazmış az tutunca belki etkisi daha az olur uzaması daha yavaş olabilir tatlım sen bi dahaki sefere tarife uygun yap en iyisi
kızlar inanmayın yalan bence.52. sayfadaki resme bakın saçı kısayken kakülü uzun ; uzunken kısa :) akıl var fikir var allah akıl vermiş 1 ayda 10 cm saç uzar mı hiç :) dikkat edin saçlarınızdan olmayın, dökülmasin yani. hadi öptüm
canim ben almanyadayim inan burda sacbakimi felan insanlari cok billincsiz hic bisey bilmiyorlar bizim türkiye daha akilli sositososito:sinifsinif: ne bepanthen bulabildim nede bemiks.Cuma günü türkiyeye gidince insallah tarifini dogru bisekilde yapicam :))
sarmısaklı şampuanı nerden bulabilirm kızlar:)
saol cnm opuyorumnanaktankontess saçların çok güzel ,sarımsaklı şampuan dışında sinemaki kullanmıştın başka bişey kullanmadın demi ?
kontescim saçların artık neredeyse tamam olmuş yani hepimizi özendirdin burda:)) maşallah diyelim gerçekten güzel uzamış uzamyı bırak ilk koyduğun resimle son resim arasında dağlar kadar fark var yani daha hacimli ve gür duruyor ama sarımsaklı şampuanın etkisini bende aynı şekilde görüyorum daha saçlarım çok uzamadı en fazla 4 cm uzamıştır ama şuanda daha parlak hacimli mesaj sayım yeterli olsa şimdi koyardım resim ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmam gerekiyor resim koymak için tam olarakta bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?