slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim...:teytey:
benim saçlarım şu an belimdeama ben daha da uzasın istiyorum takıntı işte..:asigim:
sormak istediğim şu;karışımla bemix kullanmadan da sonuç elde edebilirmiyim..şu an badem yağım vr sinamekide ama bemix yok çıkıp almayada üşeniyorum...
hepinize çok uzun saçlı günler diliyorm...a.s.
sadece zeytinyağını yapsak olurmu?
kızlar anladımda şimdi haftanın mesala salı günü saf zeytin yağımı olucak işim var cok okuyamıyorum gecmısı en basını okudum zeytın yağını ılıtıp surucvez 4-5 saat bekletıcez yıkıyacagız aman ne olur kızmayın bana valla baktım körmüyüm nedir:1ninca:göremedım sinemekını nasıl yapıcaz ya bi yazıversenız olmassssmıııııııııııopuyorumnanaktan
Kız ayşegül çık topiktenn yolarım saçını başınıı aaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bide nispet yapıooo belime kadar diyeesenağlama ben nidem nerelere gidemmmm
Şaka bi yana bemiks saçının ihtiyacı olan vitaminini karşılar diye biliyorum uzamasında etkili rolü var mıdır bilemiyorum. İstersen bugünlük elindeki malzemelerle başla canım.
Haftaya bemikste koy
kızma abla...:kedi: :asigim:
sen onları birde yakından gör boya çok yıprattı..:gitme: ama düzelticm inş..
neyse bemixsiz başlıyaym o zmn...
slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim...:teytey:
benim saçlarım şu an belimdeama ben daha da uzasın istiyorum takıntı işte..:asigim:
sormak istediğim şu;karışımla bemix kullanmadan da sonuç elde edebilirmiyim..şu an badem yağım vr sinamekide ama bemix yok çıkıp almayada üşeniyorum...
hepinize çok uzun saçlı günler diliyorm...a.s.
bi arkadaşımız daha koymuştu dipleriden uzamış da koymuştu adını hatırlayamadım ama evet sonuç alan varsa fotoğraf bekliyoruz ama herkes yeni yeni başlıyor sanırım...
sevgilimin gelmesine 2 ay kadar var ve upuzun saçlarım olsun istiyorum o gelene kadar :)
saçı uzayanlar resim koysa da motive olsakkaydirigubbakcemile2
kontes ve merve dışında kmse koymadı:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?