- 29 Eylül 2014
- 464
- 569
- 128
- Konu Sahibi breakingbadd
-
daha yeni öğrendiğimi,evin okuluna uzak olmasını,evde düzen yok vs vs bir sürü şey yazdım.Sen de rahat edemezsin erkek arkadaşımdan çekinmez misin dedim.buralarda yakınlarda bir ev buluruz yazdım..Ne yazdın canım? Valla merakla bekliyorum bende.
Ha oldu bir de yemeği hazır olacakmış.Ben de şuanda diğer kuzenimle konuşuyorum delirme raddesine geldim..
Diyormuş işte ne güzel kurulu düzen var yemeğim hazı(?) olur,yurt çilesi çekmem paramı harcamam biriktiririm..Şaka gibi ya..
aynen garanti görüyor sanırım beni,anlamadım.Ha oldu bir de yemeği hazır olacakmış.
Ay sinir oldum. Kısa süre değil ki, bir yıl. Az süre mi? İnsan ister istemez o kızın sorumluluğunu da üstünde hisseder, bilmediği memlekette yanınızda kalıyor diye.
Hayır yani insan nezaketen bir mesaj atar, "breakingbadd çok teşekkürler evine kabul ettiğin için" falan diye.
sanırım yani başka bir açıklaması yok bana göre deTamam annenizle anlasmis olabilirler de yaninda kalacagi kisiyle neden hic konusmamis? Yaninda kalacak kadar samimiyse bir "geliyorum kuzen" seklinde bir mesaj bari atabilirdi. Anladigim kadariyla emrivaki yapildiginin farkinda. Ayrica kendini fazla akilli saniyor hazir yemek para biriktirmek falan...
Ben de gittim Erasmus'a. Gitmeden bütün kalacak yer vs hazırdı.Hadi böyle rica minnet olur da nasıl söyleyeceğim dersin. Açıkçası kızın diğer kuzene söylediklerini duyduktan sonra çok da vicdan yapmayıp mesaj atman isabetli olmuş. Erasmusa benim yakın arkadaşım da gitti. Evde kaldı ve Tr'de daha gitmeden ayarladı birçok şeyi.
Çok türk aklı olacak ama senin sevgilin de var evde. Ailesi bunu bilip uygun görüyorsa belki maddi sıkıntıları vardır. Başka bi şey gelmiyor aklıma.
daha yeni öğrendiğimi,evin okuluna uzak olmasını,evde düzen yok vs vs bir sürü şey yazdım.Sen de rahat edemezsin erkek arkadaşımdan çekinmez misin dedim.buralarda yakınlarda bir ev buluruz yazdım..
ben de şuan bulunduğum ülkede erasmus yaptım..hayır sorun şu ki kız evde oldu mu ne biliyim ortalığı dağıtamam erkek arkadaşım rahat olamaz oda yok zaten..Ben de gittim Erasmus'a. Gitmeden bütün kalacak yer vs hazırdı.
Ki Erasmus'un esprisi de hep beraber aynı yerde kalmak, beraber takılmaktır.
ben de şuan bulunduğum ülkede erasmus yaptım..hayır sorun şu ki kız evde oldu mu ne biliyim ortalığı dağıtamam erkek arkadaşım rahat olamaz oda yok zaten..
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..İyi demişsin. Yok rahat ederim, bilmem ne derse, açık açık belirt burası uygun değil, birlikte yaşayamayız de. Benim bütçem bana ancak yetiyor, evde de düzen yok zaten de.
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
ooo kız ayarlamıs herşeyı erkek arkadasına ev de bulmuscevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?