- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
anlatırsa anlatsın napalım böyle olacağı varmış demekki..Ya dediğim gibi artık ömür boyu küs kalırsınız ve bu akraba bunu herkese anlatır
aynen öyle.ben de aynı sertlikte cevap verdim.hayır işin garip tarafı erkek arkadaşımın evindeyim adamı evden mi kovacağım?gerçek değil bence bahsettiğiniz akrabanız,gerçek olamaz böyle bi insan hayal ürünü gibi :) insan bu kadar mı bencil olur aa senin yerine ben bile sinirlendim şu an.sanki norveçi seçerken sana danıştı da sen de gel burada bir yıl sırtımdan geçin erkek arkadaşımla da aramı boz paranı da topla zengin ol git dedin.ne acayip akraban varmış
sormadı..Bu kız mazlum falan değil bb.Sana mı sormuş yazarken ?
annem karıştırdı ortalığı zaten..BB annenle konuş, kıza kesinlikle istemediğini söyle ve annen çözsün bu işi.
evet ya o yatıcak eğlencek biz çalışacağız.Bu nasil bir tavirdir Kiz resmen istenmediği yerde zorla kalmaya calisiyor. Boyle bi krizi zaten tek basina yurt dişina göndermek hata. Derdi eğitim değil öyle olsaydi yurtta kalmayi da kabul ederdi.
Aaa ergene bak ne munasebet. Ben her halukarda gelicem diyor resmen. Kendince planlar falan yapmis. Bu ne curet ya...
Var ya resmen erkek arkadaşını evden göndermeye çalışıyor. Hay yarabbim, söyledin mi sevgiline durumu ? Ay delirmek üzereyim burada, ne biçim bir durum bu :S
Annene söyledin mi?
sen neden para harcamıyorsun ödeneğini kullanabilirsin,para biriktirmek istiyorsan neden work and travela çıkmadın,yurtdışına çıkarken bana mı güvendin?insan bildiğini bilse bile 1yıl evinde kalacağı insana 3ay bir mesaj bile atmaz mı? evimi mi seviyorsun beni mi?ev sevgilimin zaten ayrılması imkansız. yazdım.Ne cevap yazdiniz?
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
dedim zaten yazdım ne yazdığımı buraya.Burası sevgilimin evi, ben onun yanında kalıyorum. Adamı evden mi göndereceğim deseydin. Ne yazdın canım?
onun amacı ev zaten arkadaşlık için bgelmiyorGöndermesin babası,otursun oturduğu yerde.Bu ne ya,okumaya giden adam yurtta mı sürüncem demez.
sen neden para harcamıyorsun ödeneğini kullanabilirsin,para biriktirmek istiyorsan neden work and travela çıkmadın,yurtdışına çıkarken bana mı güvendin?insan bildiğini bilse bile 1yıl evinde kalacağı insana 3ay bir mesaj bile atmaz mı? evimi mi seviyorsun beni mi?ev sevgilimin zaten ayrılması imkansız. yazdım.
etmeyeceğim tabiki de bundan sonra asla kabul etmem.zaten bana yakın olsun manevi bakımdan zorluk çekmemek değilki para biriktirmek.annem inat ediyor,ama ona da kızdım.hatta ona dhaa fazla kızdımNe terbiyesiz, ne büyük ayıp yaptığı. Kesinlikle kabul etmeyeceksin dimi? Annene söyledin mi peki?
BB burda o kadar sinir oldum ki sanki kendi başıma gelmiş gibi. :S
aynen ne anlamı var aynı evde kalırsak.Ayrıca Erasmus yapan Türkler kaçar birbirinden genelde, aynı evde kalmak istemezler Türkçe mi konuşacağız dil öğrenmeye geldik diye. Bu kız garipmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?