Ben böyle bir emrivaki görmedim.

etmeyeceğim tabiki de bundan sonra asla kabul etmem.zaten bana yakın olsun manevi bakımdan zorluk çekmemek değilki para biriktirmek.annem inat ediyor,ama ona da kızdım.hatta ona dhaa fazla kızdım
Canım tamam da sen de kendi evinde kalmıyorsun ki orda. Tamam aslında seninde evin ama düzeni sevgilin kurmuş. Ev aslında onun evi. Annen bilmiyor mu bu durumu ya, boşver kabul etme tabi, resmen ara bozmaya geliyor kıza bak ya.

İşler fena karışacak BB..
Sana hiç haber vermeden kendi kendine planlar yapıyo şuna bak
Densiz..
Cevap olarak ne yazdı sonra ?

cevabını şimdi okudum şok oldum! Akraba akrepten beterdir diye boşuna dememişler.. Valla siz onun umrunda değilsiniz oda sizin umrunuzda olmasın.. bu saate kadar kimse size soramamış şimdi sizi sileceklermiş.. zaten silmişler sizin evineize gelecekler ama haber bile verme gereği duymamışlar.. böyle akraba olsa ne olur olmasa ne olur. kuzeninize de ders olur bir daha kimseye böyle saçma sapan emrivaki yapmaya kalkmaz

burası baya pahalı zaten beraber kalacaktık ama yeni ev açıp beraber kalırız diye düşünmüştük ama bulduğum iş onun evine aşırı derecede yakınn olunca vazgeçtik.annem biliyor beraber kaldığımızı,sevgilimi pek sevmiyor kendince zorluk çıkarıyor..

Yazdigi mesaji okuyunca yuhh dedim. Bu ne yuzsuzluktur Allahim.
Bunlarin suratina "seni istemiyorum" da desen cirkeflik yaparlar. Insanda biraz gurur olur. Lafa bak "ya kabul edeceksin, ya da babam seni siler" filan. Zorla miymis. Size mi sormus o ulkeyi yazarken, hayret birsey. Bununla ayni evde 1 yil anlasamazsiniz ki zaten, belli degil mi. Insan azicik mahcup olur, bu zeytinyagi gibi uste cikmis. Hic cekemem boylelerini ben ce. Hele de evimde israrla 1 sene, Allah gostermesin.

Annene de ağırlığını koyman lazım ne diyeyim, akşam akşam kafanı ağrıttılar durduk yere.

İşler fena karışacak BB..
Sana hiç haber vermeden kendi kendine planlar yapıyo şuna bak
Densiz..
Cevap olarak ne yazdı sonra ?

gerekirse kira veririm bu kadar paragözmüsün yazmış.

gelsin bakalım kendi yaşasın,görsün.artık umrumda değil.

Son zamanların deyimiyle ay ben şokk
Neresinden tutsam elimde kalıyor. Sen nasıl akrabasın da evinde kalacağın insana kendin haber bile vermiyorsun asıl. Senin orada evin var diye ne demek, yemiyorsa girişmeyeceksin arkadaş, bu kız sana söz mü vermiş "canım benim gel bende kal, yurda bırakmam seni asla" diye. Yurtta sürünecekmiş, bir akıllı o, diğer tüm Erasmuslular enayi çünkü. Çekiniyorsun demiş bir de, sanki mecbursunuz istemeye evinizde. İnsan alttan alır bari biraz, bu ne ya, bir dövmediği kalmış.

Yuh, evlerden ırak yüzsüz akraba sendromu! Arayıp sormadığı kuzenine mi güvenmiş şuna bak...hibe parası cebine kalcak diye emrivaki yapmış resmen. Erasmus'un amacı sosyalleşmek zaten yurtta kalınması gerek başka türlü tadı çıkmaz.

Sevgilin evdeyken nasıl rahat edecekmiş acaba? Siz nasıl rahat edeceksiniz? Ev masrafları için bütçe oluştururdum ben olsam ve ona ekstra para kitlerdim böylece yurdu mumla aratırdım Mutfak masrafından deterjan sabuna tuvalet kağıdına kadar her şeyini kendi karşılasın bakalım faturalara da ortak olsun ki anlasın evde yaşamanın sorumluluğunu

gerekirse kira veririm bu kadar paragözmüsün yazmış.

gelsin bakalım kendi yaşasın,görsün.artık umrumda değil.

Hey ALLAHım ya..
Paragöz diyo bide..
Kendi dememiş mi yemeğim hazır olur hemde para biriktiririm diye ?
Dengesiz ciddi anlamdaa

Bu konuşmanın üstüne hala daha geleceğim diyorsa, bu kadar yüzsüzlükle sen bu kızdan çok çekersin bb... burada ben sinir oldum seni düşünemiyorum...
ay gelmesin gelmez umarım

evet rahat edemeyecek,sonra sevgilimle tartışacak benimle tartışacak sürekli laf taşıyacak geleceği görebiliyorum..daha dilini bile konuşamıyor adamın..

yok böyle bir olay ne alaka kira verecek de illa senle kalacak? başka ev tutmak planda bile yok. bu kadar olay üzerine tamam ben birkaç gün ev bakarım dese bile yeterliyken bu ısrar niye?
bence ucuz pahalı meselesi değil ailesi başını boş bırakmak istemiyor olabilir. kız da düşündü tabii yurtta kalmak baskılanmak istemiyor. sizde kalmak en çıkar yol göründdü ona. böyle de olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…