- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Canım tamam da sen de kendi evinde kalmıyorsun ki orda. Tamam aslında seninde evin ama düzeni sevgilin kurmuş. Ev aslında onun evi. Annen bilmiyor mu bu durumu ya, boşver kabul etme tabi, resmen ara bozmaya geliyor kıza bak ya.etmeyeceğim tabiki de bundan sonra asla kabul etmem.zaten bana yakın olsun manevi bakımdan zorluk çekmemek değilki para biriktirmek.annem inat ediyor,ama ona da kızdım.hatta ona dhaa fazla kızdım
burası baya pahalı zaten beraber kalacaktık ama yeni ev açıp beraber kalırız diye düşünmüştük ama bulduğum iş onun evine aşırı derecede yakınn olunca vazgeçtik.annem biliyor beraber kaldığımızı,sevgilimi pek sevmiyor kendince zorluk çıkarıyor..Canım tamam da sen de kendi evinde kalmıyorsun ki orda. Tamam aslında seninde evin ama düzeni sevgilin kurmuş. Ev aslında onun evi. Annen bilmiyor mu bu durumu ya, boşver kabul etme tabi, resmen ara bozmaya geliyor kıza bak ya.
burası baya pahalı zaten beraber kalacaktık ama yeni ev açıp beraber kalırız diye düşünmüştük ama bulduğum iş onun evine aşırı derecede yakınn olunca vazgeçtik.annem biliyor beraber kaldığımızı,sevgilimi pek sevmiyor kendince zorluk çıkarıyor..
İşler fena karışacak BB..
Sana hiç haber vermeden kendi kendine planlar yapıyo şuna bak
Densiz..
Cevap olarak ne yazdı sonra ?
gelsin bakalım kendi yaşasın,görsün.artık umrumda değil.cevabını şimdi okudum şok oldum! Akraba akrepten beterdir diye boşuna dememişler.. Valla siz onun umrunda değilsiniz oda sizin umrunuzda olmasın.. bu saate kadar kimse size soramamış şimdi sizi sileceklermiş.. zaten silmişler sizin evineize gelecekler ama haber bile verme gereği duymamışlar.. böyle akraba olsa ne olur olmasa ne olur. kuzeninize de ders olur bir daha kimseye böyle saçma sapan emrivaki yapmaya kalkmaz
evet olmayacağını o da biliyor,boşu boşuna kuzenimle aramda küslük olduAnnene de ağırlığını koyman lazım ne diyeyim, akşam akşam kafanı ağrıttılar durduk yere.
gerekirse kira veririm bu kadar paragözmüsün yazmış.
gelsin bakalım kendi yaşasın,görsün.artık umrumda değil.
anlayamıyorum ki.hayır buraya gelse bizim evde kalsa yemin ediyorum sana 1 haftada kaçar..Ahahaa cinse bak yaa fazla masrafı olmasın diye senin olduğun ülkeyi yazan o değil mi?
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..
ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...
burada yaşamak için bana güvendiysen gelme yazdım.Çok terbiyesiz ya. Sen ne yazdın peki?
Bu konuşmanın üstüne hala daha geleceğim diyorsa, bu kadar yüzsüzlükle sen bu kızdan çok çekersin bb... burada ben sinir oldum seni düşünemiyorum...evet olmayacağını o da biliyor,boşu boşuna kuzenimle aramda küslük oldu
ay gelmesin gelmez umarımBu konuşmanın üstüne hala daha geleceğim diyorsa, bu kadar yüzsüzlükle sen bu kızdan çok çekersin bb... burada ben sinir oldum seni düşünemiyorum...
evet rahat edemeyecek,sonra sevgilimle tartışacak benimle tartışacak sürekli laf taşıyacak geleceği görebiliyorum..daha dilini bile konuşamıyor adamın..Yuh, evlerden ırak yüzsüz akraba sendromu! Arayıp sormadığı kuzenine mi güvenmiş şuna bak...hibe parası cebine kalcak diye emrivaki yapmış resmen. Erasmus'un amacı sosyalleşmek zaten yurtta kalınması gerek başka türlü tadı çıkmaz.
Sevgilin evdeyken nasıl rahat edecekmiş acaba? Siz nasıl rahat edeceksiniz? Ev masrafları için bütçe oluştururdum ben olsam ve ona ekstra para kitlerdim böylece yurdu mumla aratırdımMutfak masrafından deterjan sabuna tuvalet kağıdına kadar her şeyini kendi karşılasın bakalım faturalara da ortak olsun ki anlasın evde yaşamanın sorumluluğunu
Ya ortamı bir görse sizinle kalmak istemez zaten eminim. Korkuyor olabilir belki ama yüzsüzleşmesinin sebebini anlayamadım.anlayamıyorum ki.hayır buraya gelse bizim evde kalsa yemin ediyorum sana 1 haftada kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?