Teşekkür ederim ne güzel yazmışsın.mavikara
1 çalışmıyorsun evdesin bu yüzden eşine sarma ihtimalin %500
2 o ilde arkadasin yok bu yüzden eşine sarma ihtimalin %500
3 kisaxa adamda hava 1500
Hayatinin merkezi yapma
Çık dolaş gez
Belediye kurslarina katil yada
Toplum gönüllü leri tegv gibi yerlerde çocuklara eğitim verebilirsin
Yad a bi ise gir ihtiyacın olmasa bile kendine de yasam alani yarat onunkini de daraltma
Sevgiler
Yok yok siz bir an once bu duzeni degistirin evliliginizin selameti icin. Kimse yoksa bile tek basiniza cikin, gelsin bir gun evde bulamasin bakalim napiyor ozgur ruhlu! sevgili esiniz.Evet ne güzel olurdu.
Amma velakin başka bir şehre evlendim ve burda pek arkadaşım yok .
Olanlarda coluklu çocuklu kendine bile vakit ayıramayan insanlar.
Çocuk için erken bence
bu kez de herşeyi ben yapiyorum eşim nerde ilgilenmiyor çocukla yakinlasmadi vs bosansam mi diye konu açmayın da..
Once sorularınızı cozun lütfen
Evet elimi güçlendirmek adına çalışmalarım var.Bence siz bu adamı onemsemeyin
üstüne düşmeyin
biraz kendinize yatırım yapın
ileride bosansaniz çocuğunuz olsa mağdur olmamak için elinizi biraz guclendirin
çalışmak için baskı yapın
Ne güzel anlatmışsın ya .
Allah razı olsun.
Ya evet benm de yanlışlarım vardır o yüzden açtım bu konuyu yanlışlarımı görenler söylesin diye.
Hislerimi anlatıyorum aslında ama çoğu zaman dinlemediğinı düşünüyorum. Çok kırıldım gerçekten. Herşeyi geçtim de her kavga da ayrılıktan bahsetmwainden çok sıkıldım.
Az önce geldi hiç konuşmadım. Napayim sizce ben akin verin bana .
Zira bende ki gitti
Evet çalışmıyorum malesefYanlış anlamayın sorumu ama gerçekten mimarsiniz ve çalışmıyor musunuz?
Yok yok siz bir an once bu duzeni degistirin evliliginizin selameti icin. Kimse yoksa bile tek basiniza cikin, gelsin bir gun evde bulamasin bakalim napiyor ozgur ruhlu! sevgili esiniz.
Ne desem bilemedimEvet çalışmıyorum malesef
Çok haklısın sanırım öyle yapicam. Ama çevre ve arkadaş işi nasıl olacak bilmiyorum. Kendi memleketim de cevrem çoktu. Ama şuan İstanbuldayım burda bu nasıl.olacak bilmiyorum. Olanlar da hep çocuklu kendileri için bişey yapamayan insanlarMimar mısınız? Muhakkak çalışın, Çevre edinin. Arkadaş edinin. Böyle hayatınızın merkezine koymayın. Kendinize odaklanıp ilgisiz davranirsaniz geri adım atar bence.
Kesinlikle sana katılıyorum en doğrusu bu bence de. Eşini önemsememek surat yapmak tavır almak işleri daha da zorlaştırır ikinizi de mutsuz eder. güzellikle tatlı dille adamı da çok kasmadan yola getirmeye çalış bu konu ustunde de çok durupta bunaltma eşini.surekli aynı şeyleri tekrar etmek sinir bozucu olabiliyor çünküBence onu şaşırtıp hiç bir şey yokmuş gibi davranın :) sakin bir zamanda her kavgada ayrılık konuşmak beni üzüyor. Benim sana ihtiyacım var deyin. İhtiyacım var erkekler için sihirli bir kelimedir :) gitmek isterse gitsin, güler yüzle karşılayın. Sema maraşlının inci yeşil yurtun kitaplarını okumanızı öneriirm. Unutmayın ancak daha iyi davranarak iyileştirebilirsiniz ilişkinizi. O sizin eşiniz. Düşmanınız değil. Her ne yaparsanız evliliğiniz için yapacaksınız. Önemsenen , yargılanmayalm, eleştirilmeyen bir eş de evinde olmak isteyecektir. Hepimizin aradıiı huzur çünkü. Ve bir kadının huzuru ya da huzursuzluğu bütün eve siner:) siz huzur yaymak için adım atın inşallah
Kafanızı dağıtın biraz bunalmissiniz
Bi çılgınlık yapıp bu söylediklerini yapsam mıBence onu şaşırtıp hiç bir şey yokmuş gibi davranın :) sakin bir zamanda her kavgada ayrılık konuşmak beni üzüyor. Benim sana ihtiyacım var deyin. İhtiyacım var erkekler için sihirli bir kelimedir :) gitmek isterse gitsin, güler yüzle karşılayın. Sema maraşlının inci yeşil yurtun kitaplarını okumanızı öneriirm. Unutmayın ancak daha iyi davranarak iyileştirebilirsiniz ilişkinizi. O sizin eşiniz. Düşmanınız değil. Her ne yaparsanız evliliğiniz için yapacaksınız. Önemsenen , yargılanmayalm, eleştirilmeyen bir eş de evinde olmak isteyecektir. Hepimizin aradıiı huzur çünkü. Ve bir kadının huzuru ya da huzursuzluğu bütün eve siner:) siz huzur yaymak için adım atın inşallah
Bi çılgınlık yapıp bu söylediklerini yapsam mı
Çok haklısın sanırım öyle yapicam. Ama çevre ve arkadaş işi nasıl olacak bilmiyorum. Kendi memleketim de cevrem çoktu. Ama şuan İstanbuldayım burda bu nasıl.olacak bilmiyorum. Olanlar da hep çocuklu kendileri için bişey yapamayan insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?