ben zaten ülsem susamam boğa burcuyum adım dikkafalı zaten kendi oğulları da melek her dediklerini yapıyor ya.ben de alıyorum kredi kartlarını ne istersem alıyorum. Onlara bi kuruş kalmıyo. şimdi borç çok sesleri çıkmıyo ama borçlar bitsin ben de çalışayım hiç yakamı bırakmazlar.dedim seni öldürürüm bi daha benden habersiz para verirsen ya da onlar bana hakaret ettiğnde sesini çıkarmazsansen anlattın ben deli oldum ya burda
bu erzurumlular hep böyle
yetiştiriyolar sonra da kuyruğunu bırakmıyolar sömürmek için
iyileri de var mesela benim eşim..
Ama o bile çok çekinir öyle rahat fikrini söyleyemez
ben onun yanında çok geniş ve arsız kalıyorum tabiri caizse
eşimin arkadaşlarını aileleri çocuklarını sevdiği kızdan ayırdılar da sonra da yanına taşındılar parasını yemek için...
Ilginç insanlar var şu dünyada...
ama sen tepkini koymaya devam etmelisin
çünkü sustuğun zaman kabullendiğini sanacaklar :26:
zaten kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Bitircem kararlıyım. Annem biliyo bütün sıkıntılarımı destekliyo boşanmamı ama babam asla izin vermez. çünkü çok söyledi dinlemedim. öldürür beni. Kültürlei çok farklı bütün gün 4 kere sofra kurup yarışma proğramları izliyolar 4 aile beaber yiyip içiyo sadec bir kişi çalışıyo.ben böyle bağnazlık göemedim gelinlerden sınıf öğretmeni olan da boşandı zaten. Biz kadınlar hep duygularımızla hareket ediyoruz.
Biz şimdi uzaktayız ama yine de huzursuzum benle hiç konuşmuyo. Atandığım gün ayrılmayı düşünüyorum
[sıze=2]inan sen anlatıyorsun ama ben burda şiştim tabir-i caizse..
Kimseye boşan yada evlen demeye hakkım yok. Kimsenin günahına da girmek istemem canım.
Kendin için en doğru kararı vericeğinden eminim..
Dediğim gibi henüz evliliğiniz çok yeni. Olanları çok iyi ölç , tart sonradan pişman olacağın kararlar verme.
Ama emin olduktan sonra ayrılma kararı alırsan, annenin destek olduğunu söylüyosun eminim annen babanı ikna eder.
O kısma sıkılmamalısın bence.[/sıze]
babam çok dediğim dediktir. Bi de çevre ne der diye düşünür. şu anda ekonomik gücüm yok. Edebiyat öğretmeniyim ama
atanamadım. Ekonomik gücüm elimde olsa bi dakika çekmem boşanamsam bile ayrı yaşarım. Doğu kültürü işe kadınlara hiç deger verimiyor
[sıze=2]baban öyle bi yapıya sahip olabilir ama eminim kızının hayatı boyunca sıkıntı çekmesini istemez.
Madem kesin kararlısın, kpss'yi kazanabilmek için bi süre dış sesleri duymamaya çalış. Eminim 1 sene daha kaybetmek istemessin.
Derslerine odaklanmalısın.
Buarada eşine bu fikrinden bahsettin mi canım? En azından bu şekilde devam ederse bu evliliği yürütemeyeceğini konuşmalısın..
Keşke dememek için, eşini alıp karşına güzelce anlatmalısın sıkıntılarını.[/sıze]
Dışardan gören herkes eşin ne kadar efendi diyor. Beni hiç umursamıyor ki. Sıkıntıda her ay bi arkadaşımın yanına gidiyorum. Gerçi evlilik cebri bir kadermiş. Insanın basireti bağlanırmış. Biliyorum boşanmak hoş değil ama bu kadar fikirsiz biriyle de hiç mutlu değilim. Canım okadar sıkkın ki ders bile çalışamıyorum. Böyle bi insan olabilir mi bi odaya çekip her istediklerini yaptırmaya çalışıyolar. Ailesinin yanın da güler eğlenir beyefendi benle yalnız kelınca da başlar suratını azdırmaya
hay allahim benim adamin ruh ikiziyle evlisin. Omur torpusu bunlar
bu kadar dayanabildim 1-2 ay sonra yolcudur abbas baglasan durmaz.peki sen nasıl dayanıyorsun ben çok sabırsızm
sen sehir degistirmissin ben ulke degistirdim bu dangoz icin.Insan da biraz akıl biraz vicdan olsa ben onun için ailemi işimi geri plana atıp kayseri gibi bir şehirden kalktım geldim diyarbakıra. Sen benim hakkımı nasıl ödeyeceksin. Kadın allahın emaneti kimin umrunda. Erkeler kadar menfi varlıklar görmedim. Bu da benim imtihanım.
Insan da biraz akıl biraz vicdan olsa ben onun için ailemi işimi geri plana atıp kayseri gibi bir şehirden kalktım geldim diyarbakıra. Sen benim hakkımı nasıl ödeyeceksin. Kadın allahın emaneti kimin umrunda. Erkeler kadar menfi varlıklar görmedim. Bu da benim imtihanım.
biliyo boşanmak istediğimi. Değişecekmiş kaç kere evi terk ettim gittim. Ama hep aynı ilgisiz alakasız. Lojmanda oturuyoruz hiç arkadaşı yok kimseyle görüşmez. Benim o kadar çok arkadaşım vardı ki şimdi ne hale düştük. Ben dedim atandığım gün defolup gitcem. Pek inanmıyo yada onu bile umursamıyo. çok kavga ettik. Cam pencere kırdım
ben biraz erkek gibiyim oda karı gibi korkak. Beni sinir hastası etti. Psikolağa gitcem. Eminim babam kabul etmez.
çünkü zaten ilk istemeye geldiklerinde aileyi beğenmeyip gönderdi ben çok isteyince kabul etti.
bu kadar dayanabildim 1-2 ay sonra yolcudur abbas baglasan durmaz.
Sen sehir degistirmissin ben ulke degistirdim bu dangoz icin.
Artik erkeklere inancim kalmadi bir daha evlilik asla dusunmuyorum ama pisman degilim oglum var yadigar bu evlilikten.
çocuk değiştirmiyor deği mi bişeyleri bende öyle düşünüyorum ama çocuğumu da babsız büyütmek istemezdim erkeler niye böyle ya hep kadın susan sabreden acı çeken boyun eğen zulüm gören her defasında erkekler tarafından zulüm gören
[sıze=2]6 ay içerisinde bunları yaşamak çok yıpratıcı gerçekten.. Atandığın zamanda aynı kararda olursan o zaman anlar ciddiyetini.
Büyüklerimiz olacakları sezselerde çoğu zaman dinlemeyiz.. O yüzden neden evlendim diye sorgulama bu sana zarar vermekten başka bi işe yaramaz.. Olacakların önüne geçemeyiz.
Peki baban ayrılıp, tek başına yaşamanı nasıl kabul edebilecek onu merak ettim canım? [/sıze]
cocuk ayriligi zorlastiriyor simdi kara kara dusunuyorum acaba kotu mu yapiyorum evladim babasiz kalacak benim yuzumden diye. Ama iki mutsuz ebeveyndense bir mutlu ebeveyn daha iyidir heralde.
Hamile kaldigim gunden dogum yaptigim gune kadar karakterinden odun vermedigi icin esim cocuk birseyleri duzeltmek geri dursun butun pislikleri su yuzune cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?