- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
hiç görüşeceğimizi sanmıyorum ben ayrıldktan sonra en son kayseriye gitiiğmde beni çok mutsuz gördü bana çok sitemkar konuştu ve anladı biraz. Ailesiyle problemlerimi biliyor ama eşimle bu kadar ipleri kopardığımızı bilmiyor.
Hiç taviz verecek gibi değildi. Boşananları da çok ayıplar zaten.
cocuk ayriligi zorlastiriyor simdi kara kara dusunuyorum acaba kotu mu yapiyorum evladim babasiz kalacak benim yuzumden diye. ama iki mutsuz ebeveyndense bir mutlu ebeveyn daha iyidir heralde.
hamile kaldigim gunden dogum yaptigim gune kadar karakterinden odun vermedigi icin esim cocuk birseyleri duzeltmek geri dursun butun pislikleri su yuzune cikardi
[sıze=2]öyle düşünme canım sen onun evladısın. Ayrılırda yanlız yaşamaya başlarsan etraf biraz durulduktan sonra, en azından bayramda gider özürünü dilersin. Evladına kıyamaz affeder.
Ama ondan önce sen duygularından emin olmalısın.. [/sıze]
O kadar hayat dolu bi ansandım millet eğlenmye benim yanıma gelirdi herşeyimi aldı götürdü bu benden. şimdi ise çok mutsuzum ailesi geldiler ziyarete o hiç gülmeyen konuşmayan adam bülbül kesildi. Onlar burdaykan geçip ytak odasında bağıra çağıra kavga ettim. Ben alış verişi yapıyorum evde bişey lazımsa ben alıyorum beyefendi de allaha çpk şükür işe gelip gidiyo. Ben de artık yamek bile yapmıyorum aç kalıyo
[sıze=2]
ilk iki cümlen o kadar tanıdık ki bana bi an için ben mi yazdım bunları dedim resmen..
Yazımın başında söylemiştim sanırım 6 gün oldu evimden ayrılalı.. Ama farketmeden o kadar değişmişim ki, eski halime bile dönemiyorum.
Anlattıkça seni daha iyi anlıyorum. Sen bi an önce kafanı topla, sorgulama derslerine odaklan canım. [/sıze]
siz de mi boşandınız
[sıze=2]yok canım henüz evliyiz. Dün ailelerle birlikte oturup konuştuk. Ben kararımda kesin olduğumu söyledim. Ama eşim hala son bir şans istiyor benden. Ama ben bi şans daha versem değişen bişey olmayacak bundan eminim çünkü.
Eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz karakterlerimiz o kadar zıt ki.. Boşanabilirsem de bi daha evlenmeyi de düşünmüyorum..
[/sıze]
ben de insanların zamanla değişeceğini düşünmüyorum. Balık baştan kokar.
kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz vermıydı[sıze=2]aynen öyle değişen de vardır muhakkak ama istisna..
Ben eşime çok şans verdim değişmesi için ama sonuç ortada..
Hakkımızda hayırlısı olsun.[/sıze]
kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz vermıydı
[sıze=2]1. Senemiz yeni oldu canım çocuğumuz yok. Sonumuz böyle olunca iyi ki de düşünmemişim diyorum. çocuk olsa bu kadar kesin karar veremezdim. [/sıze]
kesinlikle ben 24 yaşındayım eşim 25 yaşı çok küçük olduğu için de sıkıntı çekiyorum en az 5 yaş farkolmalı
babam çok dediğim dediktir. Bi de çevre ne der diye düşünür. şu anda ekonomik gücüm yok. Edebiyat öğretmeniyim ama
atanamadım. Ekonomik gücüm elimde olsa bi dakika çekmem boşanamsam bile ayrı yaşarım. Doğu kültürü işe kadınlara hiç deger verimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?