Ben bu adamla napcam ya

Öyle düşünme canım sen onun evladısın. Ayrılırda yanlız yaşamaya başlarsan etraf biraz durulduktan sonra, en azından bayramda gider özürünü dilersin. Evladına kıyamaz affeder.

Ama ondan önce sen duygularından emin olmalısın..

..yazık baba olmayı haketmeyen ne cok ınsan varr....bazıları cocuk cocuk dıye her yolu denerkennn !!!

ben bununla evlenerek çok büyük hata yaptım bi de çocuk yaparak ikinci bi hataya düşmek istemiyorum. Kesin kararlıyım. Ya su sitede ne kadar kadın varsa evliliğinden sıkıntı çekiyo. Kimseye güvenmiyorum. Kendimi kitaplarıma adayacağım evimin bir odasını kütüphane yapıp kitap okuyarak vaktimi geçireceğim. Böyle yobaz insanların için de ömür çürüteceğime

O kadar hayat dolu bi ansandım millet eğlenmye benim yanıma gelirdi herşeyimi aldı götürdü bu benden. şimdi ise çok mutsuzum ailesi geldiler ziyarete o hiç gülmeyen konuşmayan adam bülbül kesildi. Onlar burdaykan geçip ytak odasında bağıra çağıra kavga ettim. Ben alış verişi yapıyorum evde bişey lazımsa ben alıyorum beyefendi de allaha çpk şükür işe gelip gidiyo. Ben de artık yamek bile yapmıyorum aç kalıyo

İlk iki cümlen o kadar tanıdık ki bana bi an için ben mi yazdım bunları dedim resmen..

Yazımın başında söylemiştim sanırım 6 gün oldu evimden ayrılalı.. Ama farketmeden o kadar değişmişim ki, eski halime bile dönemiyorum.

Anlattıkça seni daha iyi anlıyorum. Sen bi an önce kafanı topla, sorgulama derslerine odaklan canım.

siz de mi boşandınız

siz de mi boşandınız

Yok canım henüz evliyiz. Dün ailelerle birlikte oturup konuştuk. Ben kararımda kesin olduğumu söyledim. Ama eşim hala son bir şans istiyor benden. Ama ben bi şans daha versem değişen bişey olmayacak bundan eminim çünkü.

Eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz karakterlerimiz o kadar zıt ki.. Boşanabilirsem de bi daha evlenmeyi de düşünmüyorum..

ben de insanların zamanla değişeceğini düşünmüyorum. Balık baştan kokar.

ben de insanların zamanla değişeceğini düşünmüyorum. Balık baştan kokar.

Aynen öyle değişen de vardır muhakkak ama istisna..

Ben eşime çok şans verdim değişmesi için ama sonuç ortada..

Hakkımızda hayırlısı olsun.

[sıze=2]aynen öyle değişen de vardır muhakkak ama istisna..

Ben eşime çok şans verdim değişmesi için ama sonuç ortada..

Hakkımızda hayırlısı olsun.
[/sıze]
kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz vermıydı

kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz vermıydı

1. senemiz yeni oldu canım çocuğumuz yok. Sonumuz böyle olunca iyi ki de düşünmemişim diyorum. Çocuk olsa bu kadar kesin karar veremezdim.

[sıze=2]1. Senemiz yeni oldu canım çocuğumuz yok. Sonumuz böyle olunca iyi ki de düşünmemişim diyorum. çocuk olsa bu kadar kesin karar veremezdim. [/sıze]

kesinlikle ben 24 yaşındayım eşim 25 yaşı çok küçük olduğu için de sıkıntı çekiyorum en az 5 yaş farkolmalı

kesinlikle ben 24 yaşındayım eşim 25 yaşı çok küçük olduğu için de sıkıntı çekiyorum en az 5 yaş farkolmalı

Aynen canım bende evliliğimizin yürümemesinde bunun çok büyük bi etken olduğunu düşünüyorum.. Bizimde eşimle aramızda 1 yaş var ben 25 eşim 26 yaşında..

Tabi herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz ama dediğin gibi en az 5 yaş olmalı.

okuyamıcam daha fazla, içim şişti adamı boşa varlıklarını unut dön baba evine ilerde ailene ve sana yakışan bi insanla evlen, uzun uzun yazılacak bi durum yok

kızlar ben 27 eşim 26 yaşında yaşla alakası yok bi insan kendini bilecek benimde bi karakterim isteklerim hayat görüşüm var dicek, ben aileme hayır diyebilen bi insanım aynı dirayeti erkekte göremezsem saygım kalmazki bendemi ezsem diye düşünürüm, sinik insana tahammül edemem,Allahtan eşimde öyle değil yaşla alakası yok yani bence

evlenip boşanmak artık ne kadar kolay olmuş. Bu yazılanları gördükçe ben evlenmekten korkuyorum. Evlilikte illa ki borçlar olur. Bizimkiler 30 yıllık evliler hala borçları var. annem onu yönetmesini çok iyi bilir.bence bir çok şey kadından geçiyor. Evlilik bu kadar kolay değil.

Bu kadar karaktersiz bi insanla niye evlendin ki gerçekten ben de merak ettim. Adam süs köpeği gibi, sana ne kattı da evlendin ?

eşinin ailesi çok eski kafalıymış tamam onlar öyle olabilir ama eşin seni savunsa hayatınıza karışmalarına izin vermese bu evlilik için savaş derdim asosyal olması gezmeyi sevmemesi falan belki zamanla düzeltilebilirdi ama sizin daha büyük sorunlarınız var bence:26:işin zor canım hakkında hayırlısı olsun

Kadina degerin dogu yada bati kültürüyle ne gibi bi ilgisi var anlayamadim...
Bende 7 sülaleden doguluyum arkadaslarim cevremin yüzde 80 ini doguludur...
Tr de yada burda (Almanya) hic fark etmiyor...
Bilincli insan her yerde böyledir. Ben cok batilida tanirim sözde! verdikleri degeri de coook iyi görürüm gördükce de insanligimdan utanirim ama hic bi zaman da aaa bu bati da ki insanlarda nasil bi kültür var demedim demem de ...
Sizin esinizin ailesi yada baskalari dogulu ve kültürleri böyle diye herkesi ayni kefeye koyamayiz...
Benim geldigim yerde Doguda ! kadina deger verilir,bas taci yapilir biz böyle gördük.
Deger vermeyenlerde vardi tabi ama kendi insanliklari, karakterleri, hayata bakislari, hatalari yada dogrulari ...
Bunun dogusu yada batisi olmaz ... Ben bi dogulu olarak bu dediginizi kesinlikle kabullenmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…