- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Çok şükür almakta sorunumuz yok .. ben geride kaldım... canım annemle aramızda hiç böyle durumlar yaşamadık ,iletişimde sıkıntı yok ama İstekler şelale...Anormal bi şey bulamadım ben dediklerinde. Ergenlik döneminde dış görünüşünü, arkadaşlarının fikirlerini önemsemesinden doğal bi şey yok. BTS de yeni neslin gözde grubu, seviyorsa dinlesin çantasını da alsın fiyatı konusunda değilse tedirginliğiniz
Boynumu mu yakmadım saç derimi mi ensemi mi. Ne mantıkmış ütü hala çözemiyorum düşününceErgenlik dönemi normal şeyler bence. Bugünün çağı da bu işte. Benim zamanımda da okul gömleğinin üstüne tişört giymek, jöleli veya ütülü düz saçlar, kulağa ekstra 2 küpe deliği deldirmek falan vardı. Biz birbirimizden gördüğümüze özenirdik. Şimdi teknoloji çağı daha geniş kitleye sahipler.
Bende bendeBoynumu mu yakmadım saç derimi mi ensemi mi. Ne mantıkmış ütü hala çözemiyorum düşününce
Aslında normal. Hepimiz geçtik o yollardan. Bizim ki Grup Hepsi hayranlığıyken onların BTS14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Ya evet serbest olunca çoğu veli dertli oluyor.. anlaşmalı Bi mağaza var forma konusunda oradaki pantolonları beğenmedi güzel durmamış üstünde dar istiyor alttan dedim kızım okulda tayt pandemi var diye serbestti artık bol olmalı, cık yok nolurmuş dar olsa sanki okulun müdürü benim benle pazarlık yapıyorAslında normal. Hepimiz geçtik o yollardan. Bizim ki Grup Hepsi hayranlığıyken onların BTSBiz bile telefon kullanmaya ortaokul 6. sınıfta falan başlamıştık tek avantajımız sosyal medya yoktu. Fazla kitabı da hoca zorlasa ya da getirin dese mecbur götürürler aslında ben mesela en az 8 kitap 2 defter koyuyordum Ama yetiyor demek ki. Çok düşünmeyin sadece fazla şeylere özenmemesi için birkaç konuşma yapın siz Geçende komşumuzun kızı da özelde okuyormuş serbest kıyafet giyiyorlar ilkokulda bence en yanlış ve saçma olan şey bu. Doğal olarak kızlar marka giyiniyor öte ki giymek istiyor komşu kızı da '' ceren Mavi'den sweat almış çok güzeldi whatpsapptan atmış '' diyor. Birde birbirlerini özendirmek için resim atıyorlar gruptan Mavi ne la ben maviden alışverişimi en son 2014 yılında yaptım Bu daha kötü sürekli marka istemeleri onun giydiğini taktığını istemesi sizi zorlar. Bırakın hayranlığı olsun şarkıcılara keşke o olsa sadece Forma kısmını anlamadım sadece :))
Müdür izin veriyor mu peki dar paçaya? Vermiyorsa tabi sıkıntı er geç hoca yenisini aldırtır bizde de kısa etek uzun etek muhabbetiyle yenisini aldırtırlardıAy saçımı kestirmeye bayılıyordum ben değişik model olcak sıkılıyorum ,yoncimik ve tar
Ya evet serbest olunca çoğu veli dertli oluyor.. anlaşmalı Bi mağaza var forma konusunda oradaki pantolonları beğenmedi güzel durmamış üstünde dar istiyor alttan dedim kızım okulda tayt pandemi var diye serbestti artık bol olmalı, cık yok nolurmuş dar olsa sanki okulun müdürü benim benle pazarlık yapıyor
Dijital baba Orhan Toker i takip etmenizi tavsiye ederim . Bts dosyasını derin derin incelemişti14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Marka en beteri yaErgenlik döneminin olayı bu zaten, 15 yaşında kızım var. Telefon liseye gidecek bir çocukta olmazsa olmaz açıkçası, lisede herkesin ama herkesin son model oluyor. Benimki de anne benim telefon onların arasında eski kaldı diye şikayet etti mesela. Ki şuan aldıklarınız normal okul ihtiyaçları, bunda birşey yokki. Daha marka ayakkabılar croplar vs. isteyecek.
Aaa sizde mi armisiniz14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Gayet dogal istekler belki dapdar paca degil ama boru paca yaptirabilirsiniz pantolilonu ,bende liseye giderken dar paca giyyordum oteki turlusu zaten yasli teyze pantolonu gibi oluyor hakli kiz .14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Cemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskfAslında normal. Hepimiz geçtik o yollardan. Bizim ki Grup Hepsi hayranlığıyken onların BTSBiz bile telefon kullanmaya ortaokul 6. sınıfta falan başlamıştık tek avantajımız sosyal medya yoktu. Fazla kitabı da hoca zorlasa ya da getirin dese mecbur götürürler aslında ben mesela en az 8 kitap 2 defter koyuyordum Ama yetiyor demek ki. Çok düşünmeyin sadece fazla şeylere özenmemesi için birkaç konuşma yapın siz Geçende komşumuzun kızı da özelde okuyormuş serbest kıyafet giyiyorlar ilkokulda bence en yanlış ve saçma olan şey bu. Doğal olarak kızlar marka giyiniyor öte ki giymek istiyor komşu kızı da '' ceren Mavi'den sweat almış çok güzeldi whatpsapptan atmış '' diyor. Birde birbirlerini özendirmek için resim atıyorlar gruptan Mavi ne la ben maviden alışverişimi en son 2014 yılında yaptım Bu daha kötü sürekli marka istemeleri onun giydiğini taktığını istemesi sizi zorlar. Bırakın hayranlığı olsun şarkıcılara keşke o olsa sadece Forma kısmını anlamadım sadece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?