- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Her şeyin bir yaşı vardır değil mi?Örümcek adam, süperman yada diger karakterlerin ruhuna, karakterine katacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karakterisiz eşyalari tercih etmeye çalışıyorum. Hiç almıyorum demiyorum ama mümkün olduğu kadar sınırlı sayıda tutmaya çalışıyorum.
Keşke bu saçma karakterler yerine bilim adamlarının, sanatçılarının filan baskıları olsaen azından bir faydası olurdu.
Sekiz yaşındaki kızım Elsa li herşeyi istiyor.
Dört yaş ikizler örümcek adam, superman, kral şakir gibi karakterleri. Yaş artınca modayı daha çok takip ediyorlar. Ben bu karakterlerin hiçbirinden hoşlanmıyorum. Mecbur kalmadıkça almıyorum. O yaşta nasıl engel olunur bilmiyorum.
Bunun çözümü çocuğa TV izletmemek,reklama maruz bırakmamak. Dört yaşında çocuk orumcek adamı nereden biliyor ki? Korku ve şiddet içerikli bir şey sonucta. Siz çocuğunuzu bilinçsizce tv karşısına oturtmamamis olsanız çocuğunuz nereden bilebilir?Örümcek adam, süperman yada diger karakterlerin ruhuna, karakterine katacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karakterisiz eşyalari tercih etmeye çalışıyorum. Hiç almıyorum demiyorum ama mümkün olduğu kadar sınırlı sayıda tutmaya çalışıyorum.
Keşke bu saçma karakterler yerine bilim adamlarının, sanatçılarının filan baskıları olsaen azından bir faydası olurdu.
Tek sıkıntı gördüğüm konu bts.kimliksiz ne olduğu belli olmayan grupları tehlikeli buluyorum. Instagramda dijitalbaba diye bir sayfa var vaktiniz olunca inceleyin.bu konu ile araştırmaları var.14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Bunun çözümü çocuğa TV izletmemek,reklama maruz bırakmamak. Dört yaşında çocuk orumcek adamı nereden biliyor ki? Korku ve şiddet içerikli bir şey sonucta. Siz çocuğunuzu bilinçsizce tv karşısına oturtmamamis olsanız çocuğunuz nereden bilebilir?
Bir de çocuk kanalları bol bol reklam koyuyor ki küçük çocuklar o yaşta düşsün kapitalizmin kucağına. Alınmayınca yoksunluk hissi çabası. Sonra benim çocuğum niye boyle şeyler istiyor...
Yeğenim 5 yaşında, TV yasak sadece günde iki bölüm izlemesine izin verilen (önceden annesinin izlediği) çizgi videoyu izliyor. Ne tablet ,ne telefon,ne YouTube,ne reklam biliyor. Önümüzdeki haftalarda karlar ülkesinin tiyatrosuna götüreceğim,elsa ile öyle tanışacak. Sonrasında etkisinde kalır elsali bir şeyler isterse de alırız yani .
Çocuğu böyle şeylere maruz bırakıp sonra istedi diye bozulmak da ilginç geliyor bana
Hadi sizinki 14 yaşında benim kız 9 yaşında o gruplara bayılıyor14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Heves etmiş bırakın alsın alın evimin her yeri billie elish mi ne bir kadının resim baskılı yastıkları dolu izin verseydim şu an kızımın kolunda muhtemelen billie yazacaktı çocuktu hayrandı napim yani telefon sorununuz yok aksine telefon almamış olmanız bir sorun böyle bir ülkede adam birini öksürecektin kadını takip ettim bir erkeğin yanına gidince vaz geçtim baktım bu kız yalnız onu öldürdüm diyip cinayet işliyor hiç mi aklınız kalmıyor bu çocukta ? Ayrıca evet lisede fazla kitap götürecek hiç okula da mı gitmediniz ?14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
İstanbul'daysaniz şu tarihlerde tiyatrolari var. Ben de onlardan birine gideceğim,yorumları okumuştum, güzeldi. Onu tavsiye ederim,kızınız mutlu olur.Mümkün olduğu kadar korumaya çalışıyorum. Ama bu konuda çok korumayı beceremdim haklısınız. Bu konuda hata benim. Süper Mani TV'den öğrendik, örümcek adamlı çizgi film izlemediler. Kral şakir bir ara vazgeçilmezim oldu. Bazı şeyleri de çevreden öğreniyorlar sanırım. O kadar umursamaz bir anne değilim.
benim kızım Elsa yi hiç izlemedi ama arkadaşları aracılığıyla tanıyor. Çünkü okulda arkadaşı Elsa yi konuşuyor, Elsa li eşyaları var ve haklı olarak izlemese bile tanıyor. LoL bebekleri aynı. Bütün arkadaşlarında vardı benim kızım hariç. Bir çok oyuncağın çizgi filmi olduğunu sonradan fark ettim.
İstanbul'daysaniz şu tarihlerde tiyatrolari var. Ben de onlardan birine gideceğim,yorumları okumuştum, güzeldi. Onu tavsiye ederim,kızınız mutlu olur.
(Fırsat.me sitesinde indirimli bilet de var,onu da tercih edebilirsiniz)
Ay bizde Gülçin havada kaparlardı herkes Gülçin olmak isterdiGülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk
Çakma deyip geçmesin oda pahalı artıkÇakmasını alıyorum ben valla
4yüz ayol ahahahaha. Mail atmıştım kendilerine aynen şöyle "size aşığım sizi çok seviyorum nolur Ankaraya konsere gelin" "tşklrr cnmmm en kısa zmnda gelicez" diye bir cevap almıştım. Yaşadığım mutluluğu tahmin edemezsinizGrup 100 müydü bişey çıkmıştı, kız kıza gezelim bu gece falan, ezeli düşmanımız onlar ve fanlarıydı. Hepsinin blogunda burdaki KADININ DÜŞMANI KADIN diyen ablalar gibi salyalar saçardım, hepsi daha iyi diye sjskdkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?