- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Ahahah aynen onun tartışması ayrı olurdu üstüne Cemre benim Yasemin benim muhabbeti uzar giderdiCemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Dizi çıktığı zaman gelecekte öyle evimizin olacağını falan zannetmemizAhahah aynen onun tartışması ayrı olurdu üstüne Cemre benim Yasemin benim muhabbeti uzar giderdiBen cemreydim asdfghj
Geçtiğimiz ay bi sebepten acile gitmiştim bi hastaneye. Bi tane kız kardeşimiz böyle sorudaki yaşlarda, yanında da başka biri. Arkadaşı sandım kız düşmüş de onu getirmiş falan kadının kafasında Army BTS şapkası var.Aaa sizde mi armisinizbiz armiyiz . (Bts fanı). Umarım doğru yazmısımdır.
Ben çözümü söyle buldum. Armilik mi var kardeşim yalın ayak koşarım. Ne yapıyorsak beraber yapalım kanka modundayım.
Ama tabi ki doğruyu yanlışı farketmelerini sağladığımı düşünüyorum
Neyse ki benim öyle arkadaş ortamım yoktu zaten hayalperestim hemen taşınırdımDizi çıktığı zaman gelecekte öyle evimizin olacağını falan zannetmemizkalbim çıt
Gülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyodukCemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Sizin hoşlanmanıza gerek var mı ki? Ya da pedagojik olarak mı engellediğinizi anlayamadım merakımı mazur görün.Sekiz yaşındaki kızım Elsa li herşeyi istiyor.
Dört yaş ikizler örümcek adam, superman, kral şakir gibi karakterleri. Yaş artınca modayı daha çok takip ediyorlar. Ben bu karakterlerin hiçbirinden hoşlanmıyorum. Mecbur kalmadıkça almıyorum. O yaşta nasıl engel olunur bilmiyorum.
Ayyy bir de şey, winx club ‘ta ben bloom, sen stella, vb vb… karakterler için kavga ederdikCemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Hakikaten öyleydi kız neden acaba? Halbuki sarışın düşkünlüğü vardır hepimizde, az diye. Hele çocukken. Çocuk kalbimizle hissetmişiz demek ki onun gruptan çıkacağını kskdlfGülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk
Valla yazarken onu da dicektim nasıl istemediysek kızı en son grubu parçalayan da o olduHakikaten öyleydi kız neden acaba? Halbuki sarışın düşkünlüğü vardır hepimizde, az diye. Hele çocukken. Çocuk kalbimizle hissetmişiz demek ki onun gruptan çıkacağını kskdlf
Grup 100 müydü bişey çıkmıştı, kız kıza gezelim bu gece falan, ezeli düşmanımız onlar ve fanlarıydı. Hepsinin blogunda burdaki KADININ DÜŞMANI KADIN diyen ablalar gibi salyalar saçardım, hepsi daha iyi diye sjskdkfAyyy bir de şey, winx club ‘ta ben bloom, sen stella, vb vb… karakterler için kavga ederdik
Lise 1e. basladigimda Georg Hoog marka siyah patlak puskullu ayakkabi ve ustune Birmingtom mi ne, baklavali corap, kisin Caterpillar bot, Gön marka sirt cantasi, kaliteli beyaz gomlek, illa Adidas ya da Nike spor ayakkabi ile oynanan basketbol olmazsa olmaz listemdi. Bu arada Ben Anadolu lisesinde okudum. Bunlar ergenlik cagi tripleri, cok takilmayin.14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Sizin hoşlanmanıza gerek var mı ki? Ya da pedagojik olarak mı engellediğinizi anlayamadım merakımı mazur görün.
Hahahahhaha olabilirimGeçtiğimiz ay bi sebepten acile gitmiştim bi hastaneye. Bi tane kız kardeşimiz böyle sorudaki yaşlarda, yanında da başka biri. Arkadaşı sandım kız düşmüş de onu getirmiş falan kadının kafasında Army BTS şapkası var.
En son doktordan çıkarken doktor o şapkalıya "annesi siz de dikkat edin uyumasın kızınız" dedi ben şokSiz miydiniz acaba?
Şaka maka çok tatlı hareket bu arada.
Biz hiç böyle şeyler yapmadık ya. Ortaokuldayken ben tiyatro metni yazar arkadaşlarıma teneffüslerde bahçede oynatırdımAyyy bir de şey, winx club ‘ta ben bloom, sen stella, vb vb… karakterler için kavga ederdik
Çakmasını alıyorum ben vallaMarka en beteri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?