- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Anemmmmm bunları nasıl unuturum? Posterlerini almak için blue jean dergisi arardım dükkan dükkanBenden old’u gelmedi. New Kids On The Block diyorum bak. Sol alttaki mahzun bakışlı Joe ilk aşkımdı
Onları biz de kullanıyoruz da suluk deyince insanın aklına çizgi film karakterli, dürbün şeklinde veya tekli ilkokuldaki pipetli suluklar geliyor. Ben su şişesi diyordum. Suluk diye aratınca su şişesi dediklerim çıktıSuluğun yaşımı var
40 yaşındayım benimde suluğum var
Sıradan şefaf, tupper… suluğu
Soda için su sebili mi? Vay be. Mineralwasser bizim yurdum doğal maden suları değil mi? Amma geğiriyorlardırBizim işyerinde su sebili tarzı makinalar var
Hem soda hem normal su için
14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Marilyn Manson tişörtleri giyip geziyordum ben. Googleda aratın sonra o bebek suratlı Korelilere şükredersiniz :d canım anam sağolsun hiç karışmadı karışmadığı için de çok uzun sürmedi o ergenlik hayranlıkları. Marilyn Manson yetersiz gelirse diğer sevdiğim grupları da söylerim ahshshs
Ben hala sinirlendiğimde yüzümde zarif bir gülümsemeyle ayrılıp yürürken slipknot people = shit falan dinliyorum ashshhssh2001 yılında 13 yaşındaydım ve KoRn faniydim. Buna rağmen şu an sağlıklı filan bir bireyim. Şu an gençlerin bebek suratli koreli grupları begenmeleri bence anneler açısından harika bir gelişme. Benim annem yazık odamda her yeri dövmeli makyajlı korkunçlu garip garip adamların posterlerine maruz kaldı kızım bu adamlar neden böyle ne dertleri var diye sormuştu bir keresinde
Boyle sorunlar yaasayacak miyim bende ya?Cunku benimki 3 yasinda,babasinin genlerini gurul gurul aldigindan,markette arkamdan sut pahali anne alamayiz,peynir pahali anne alamayiz diye geziyir14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Tek değilsin inan. Karşı çıksan arkadaslarinin yanında ezildim diye sana dolacak. Alsan simarir korkusu.. bizim zamanimizda anne babam memnun olsun diye ugrasirdik şimdide kendimiz yaşamadık diyip evlat memnun etmeye çalışıyoruz14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Evet soda stream tarzıOnları biz de kullanıyoruz da suluk deyince insanın aklına çizgi film karakterli, dürbün şeklinde veya tekli ilkokuldaki pipetli suluklar geliyor. Ben su şişesi diyordum. Suluk diye aratınca su şişesi dediklerim çıktı
Soda için su sebili mi? Vay be. Mineralwasser bizim yurdum doğal maden suları değil mi? Amma geğiriyorlardır
Bence her istegi almak dogru degil bazi yorumlarda görüyorum ve buna doymak bilmeyen bi nesli yetistiriyorlar farkinda varmadan. Örnek veriyorum bts canta alinirsa alinir. Kalemlik uyguna alinir vs illa herseye bts olmak zorunda degil veya cocugunuzun her dedigi almak zorunda degilsiniz bunun farkinda olmali cok istiyorsa eger okuyup belli bi yasa gelince kendi istegine göre alabilecegi farkindaligi yaratmak asil önemli burdan basliyor tozuna göre harcayin zaten bir sene sonra sıkılacak eşyalardan :) telefon önemli bende zamaninda 13 yasinda iken telefon istedim bunda gayet normal karsiliyorum14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Aynen tamda durum buTek değilsin inan. Karşı çıksan arkadaslarinin yanında ezildim diye sana dolacak. Alsan simarir korkusu.. bizim zamanimizda anne babam memnun olsun diye ugrasirdik şimdide kendimiz yaşamadık diyip evlat memnun etmeye çalışıyoruzbende aliyorum yine kisitladigim noktalar oluyor buyuzden babamla gitmek istiyorum sen gelme diyor eşim hiç karşı çıkmıyor ne derse alalım dediği için oy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?