- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
BTS hayranlığı ortaokul çağındaki kızlarda da var hatta bi-ti-es diye okumayıp Türkçe karakterlerle okuyup sınıftaki kızları çıldırtan erkek çocukları da :) Ergenlerde bir gruba dahil olabilmek çok mühimdir her ne kadar bize saçma gelse de BTS dinlemek ve bunu sevdiğini gösterebilmek onlarda bir prestij :)14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Çok yanlış bir şey göremedim her dönemin kendine göre modası oluyor. bence liseye giden bir çocuğun telefonu olmalı zaten.okulda topluyolar. Telefon kutusu oluyo ona koyuyolar14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Sorumluluk verin telefon istiyorsa harçlığını biriktirsin.Çok şükür almakta sorunumuz yok .. ben geride kaldım... canım annemle aramızda hiç böyle durumlar yaşamadık ,iletişimde sıkıntı yok ama İstekler şelale...
30 yaşındayım yeni telefonum iPhone olacak diye kendimi yedim durdum ayol 30 yaşında ergen bendenizbence sosyal medyayla alakası yok 2009-2010da ben ve çevremde böyleydi ahhahtamamen çevresinde ki arkadaslarıyla alaakalı durum. böyle şeyler istemesi dert edilcek kadar kötü bişey değil bence. özenip kendini diğerlerine kabul e ttirme çabası sadece. biçok şeyden geri kalmak dşlnmak istemiyolar ergenliğin başında çoook normal yani. böyle şeylere takmaktansa arkadasılarının karakteri nasıl iyi mi düzgünmü çevresi diye dikkat etmenizi tavsiye ederim 10seneyle bugun aynı değil ben bile takip edemiyorum artık maalesef..
Ben yasemini seçerdim hepCemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Ki ses de oymuş valla o çıktı grup dağıldıGülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk
Ben burak ozcivitin neden abartildigini anlmaiyorumO zaman sen şimdi milletin ölüp bayildigi Burak Özçiviti kebapçı abiler gibi goruyorsundur
13 yaşında kızım var14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Suluğun yaşımı varLise bire giden çocuğunuza suluk alıyor olmanız ve hatta kızınızın alışverişinizi yapmanız bana tuhaf geldi açıkçası. Ergenlik kimlik karmaşasının ve kendini bulmanın zamanıdır. Annesinin suluk aldığı bir ergen düşünemiyorum.
Ben on dört yaşındayken memleketten altı yüz km. uzağa lise okumaya gitmiştim iki valizimle.
Suluk kullanılıyor mu o yaşta ya?
Ay evet çok itici içi boş gibiBen burak ozcivitin neden abartildigini anlmaiyorumhintli erkeklere benziyor .hic cekici bulmuyorum
Almanyada yaşlısından küçüğüne suluk taşırSuluğun yaşımı var
40 yaşındayım benimde suluğum var
Sıradan şefaf, tupper… suluğu
Ne ile içeyim suyu işyerinde?
Çoçuklarında var benzerlerini kullanıyorlar kaç senedir.
Evet, en mantıklısı zaten öyle değilmi?Almanyada yaşlısından küçüğüne suluk taşır
Üstelik su ucuz olduğu halde neredeyse herkes de olur
Ben de alırım şişemi yanıma işe giderkenyaşımı olur ayol
Ya elimdekini çok begeniyordu sizlerinde sayesinde aşka geldim verdim ona ,bakalm okulda ne döner ...Nokia 3310 alın. Arkadaşlarında kesin olmaz
Bende eskiden begenirdim.Ben burak ozcivitin neden abartildigini anlmaiyorumhintli erkeklere benziyor .hic cekici bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?