haklısınız kızlar zaten yıprandık yıpranacağımız kadar sözlüm artık ilgilenmiyor benimle ne mesaj çekiyor nede arıyor.. bugün izinliymiş mesela haberim yok eskiden olsa herşeyden haberdar ederdi beni.. artık bende aramıyorum sormuyorum.. hatta bütün hıncımı ondan çıkarmak istiyoum ben o kadar mutsuzum ama hiç umrunda değilim diye düşünüyorum.. çünkü artık benim paranoyak birisi olduğumu düşünüyor yada ben böyle düşünüyorum herşeyden nem kapıyorum.. senin canın sıkkın olunca benimde morelim bozuluyor diyor ama o kadar... laflar sözler tatmin etmiyor beni artık.. zaten uzaktayız görüşmüyoryz şimdi arayıp konuşmuyoruz da günde birkaç defa mesajlaşıyoruz.. her sabah hiçbirşey olmamış gibi kalkıyorum güzel güzel mesajlar atıyorum ama sonra bişey oluyor ve bozuluyorum.. en son yanına gittiğimde 2 aydır görüşmüyorduk yani insan ne biliyim özler ben deliriyorum onun için o böyle gayet normal yani sanki her gün görüşüyoruz gibi.. hatta hiç yapmadığı bir şeyi yaptı asla yanımdayken elimi bırakmazdı o gün metrodayız böyle iki ark. gibi yanyana gitti.. elimi tutmak aklına bile gelmedi.. ve ben bunları yazarken kendimi tutamıyorum ağlıyorum ama böğüre böğüre ağlayamıyorum evde o kadar sorun varki benim ağlamaya hakkım yok gibi mafoldumben
kızlar kafanızı şişiriyorum ama yazdıkça rahatlıyorum sanki kimseyle paylaşamıyorum bunları herkesten Allah razı olsun..
noldu canım böyle daha yeni mobilyaları aldık falan diğil miydi herşey ii gibi görünüodu nie böyle oldun ki şimdi üzüldüm bakCADIARZU
inan mobilyalar felan mutlu etmiyorki beni umrumda değil mutlu gibi görünüp duruyorum sahte gülücükler felan yada bir an mutlu olsam illa bozucak birşey yaşıyorum içimden gelmiyor hiçbişey ama patlıyorum işte böyle offff ben bi sigara içip geleyim kızlar..Sözlümde de suç yok ya onuda üzüyorum biliyorum ama benim profesyonel yardımamı ihtiyacım var çözemiyorum... o kadar yorgunum ki başım vücuduma ağar geliyor artık.. oynatmaya az kaldı dktorum nerdeeeekaydirigubbakcemile5 delikafadulden :1shok:
peki neden bu kadar ilgisiz davraniyormus onuda sordun mu?
canım hiç üzülme dertler geldi mi üstüste gelir. benim de bir milyon tane sıkıntım üstüste geldi. işin içinden çıkamadım. üstüne bir de nişanlımın bir sürü derdi çıktı. ilgisi kalmadı hiç bana karşı. sıkıntıda olduğunu bildiğim için üstüne de gidemiyorum. neredeyse 2-3 günde bir ağlıyordum.
baktım elimde olan birşey yok, gittim bir doktora aldım bir ilaç. onu kullanıyorum şimdi. sanki daha iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?