canım benim aslında sinirsel rahatsızlığım var ben lise yıllarında ağar bir hapla başladım sabah içiyordum asını hatırlamıyorum yarısı kısmızı yarısı beyaz bir kapsüldü.. Z ile başlıyordu ismi bütün gün uyutuyordu beni arabanın altında kalıyordum birgün az kalsın o gün bıraktım bu hapları.. Pasiflora içiyorum çok daralırsam çünkü bazen sinirden elim ayağım kesiliyor olduğum yere çöküp kalıyorum :sinifsinif: aman neyse hatırlamak bile kötü ediyor.. Artık rezene çayı tek geçerim kaydirigubbakcemile3
Kızlar kafaya takmamak lazım gerçekten daha 21 yaşındayım o kadar çok kafama takıyorum ki herşeyi göz altlarım kırıştı ağlamaktan :1no2: Allah bu günümüzü aratmasın yinede beterinden saklasın hepimizi.. :Saruboceq:
aynı yaşdayız canım bende bazen senin gibi o kadr çok kafama takıorum ki sevgilimle olanları büyütüorum da büyütüorum ağlıorum falan o beni sakinleştirio sen üzülme senin için ölürüm demesi o an yetio işte yani onun konuşması yanımda olduğunu bilmem dünyaları verio sanki herşeyi unutuyorum yani tabi konuşarak herşey içine atma sonuçta sen sçöylemesen o da nolduğunun farkında değil biz kızlar bazen olmadık yere içimizde kuruyoruz da kuruyoruz yani o yüzden dediğin gibi bencil değil sencil olacakasın hahakaydirigubbakcemile3bu arada aranızın düzelmesine çok sevindim tatlımmolumunekankayizsmile
canımmm benimmmm yaaa çok sağol :1hug: Tatlım mayıs sonu nişan inş. bir terslik çıkmazsa bu cuma geliyorlar buraya nişan elbisesi bakıcaz.. :Saruboceq: Bende istiyorum bir an önce resimleri paylaşmayı a.s.
pardon birşey sorabilirmiyim
evdeki sıkıntılar anne ve babanızın ayrı olmasından mı ve sizdeki bu ruh hali onların durumundan etkilendiğiniz için mi ? siz evdeki sorunların çözümünde etkili değilmisiniz ?