• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu işin içinden nasıl çıkacağım????

resmen psikopat canım ya . böyle aşk olmaz yani. bi daha mesaj atarsa direk şikayet et. böyle saplantılı insanların napıca belli olmaz.numaranı zaten en baştan değiştirmeliydin.
arkadaşların ve abin halleder inş.
senin okul ne zaman bitiyo ki

bi sevgilin var bu çocuktan haberdar ve hiç bişi yapmıyo öyle mi?
benimki olsa o çocuğu bulup kul hakkı neymiş gösterirdi.....!

numaramı vermez,evime çıkar ve polis çağırırdım..
hadi no yu verdiniz..gene şikayetçi olurdum..okadar msjı var madem nasıl açıklayacak resmen taciz..

resmen psikopat canım ya . böyle aşk olmaz yani. bi daha mesaj atarsa direk şikayet et. böyle saplantılı insanların napıca belli olmaz.numaranı zaten en baştan değiştirmeliydin.
arkadaşların ve abin halleder inş.
senin okul ne zaman bitiyo ki

canım ben bu sene 2. sınıfa geçtim o da 3te...
benim okulun bitmesine daha 2 sene var...

bi sevgilin var bu çocuktan haberdar ve hiç bişi yapmıyo öyle mi?
benimki olsa o çocuğu bulup kul hakkı neymiş gösterirdi.....!

canım sevgilimin bunlardan haberi yok bilse inan atlar gelir(ayrı şehirlerdeyiz) ve çok kötü yapar...sevgilim biraz sinirlidir bu durumu bilse inan,çocuğu mahveder...
olayın bu kadar tatsızlaşmasını istemediğim için ona söylemiyorum...

bu arada abimle konuştum ve çok sinirlendi aldı numarayı benden....haber bekliyorum,gelişmeleri yazacağım eyvahedigeldismile

inş peşini bırakır canım ya . anormal biri gibi o yüzden endişelendim senin için .

ilgin için teşekkür edeim simoncum opuyorumnanaktan
inşaAllah bunda atlatabilirim....ama korkularım geçer mi bilmiyorum sonuçta okul bitene kadar hep aynı ortamda olacağız eyvahedigeldismile

kızlar abim aryıp konuşmuş,ne dediğini söylemedi ama bi daha seni rahatsız etmeyecek dedi,hattını bile değiştirmene gerek yok dedi :sm_cool:
ve çocuk akşam bana: bu sana son msj çekişim,bi daha seni rahatsız etmeyeceğim,özür dilerim diye msj attı....
inşaAllah tamamen kurtulmuşumdur :dance:

kızlar abim aryıp konuşmuş,ne dediğini söylemedi ama bi daha seni rahatsız etmeyecek dedi,hattını bile değiştirmene gerek yok dedi :sm_cool:
ve çocuk akşam bana: bu sana son msj çekişim,bi daha seni rahatsız etmeyeceğim,özür dilerim diye msj attı....
inşaAllah tamamen kurtulmuşumdur :dance:

Valla bu erkekler ne diyorsa böyle sapıklar hemen vazgeçiyorlar.

Beni de rahatsız eden biri vardı, erkek arkadaşıma söylemiştim ve bir daha diğer çocuğu ne gördüm ne duydum. Artık nasıl gözünü koruttuysa.

Senin adına da sevindim, bir rahat nefes almışsın artık...

numaranı değiştir sürekli okulda da seni rahatsız etmeye başladıyse polise ve okul öğrenci işlerine de durumu bildir şikayetçi ol.
Allah muhafaza ama haberlerde hergün saplantılı erkeklerin aşkına cevap vermeyen kızalar yaptılarını okuyoruz. sessiz kalma bir an önce ilgi merciilere şikayetini bildir ve ailenin haberi olsun bu durumdan...

Back
X