ben bu işlerden anlamıyorum ..

Canım en önemlisi hoşlanıyorum der, anlarsın.
Ne güzel heyecanlar. Hayırlısı olsun bakalım.

Reactions: KV_
Araması sorması ne derece ilgilendiği iltifatları bakışları herşeyinden anlaşılır

Gecen sene aynı gün hoşlantı ile ilgili bir konu.Aynı çocuk mu bu da?

Bence konuşması heycanlanması bakarken gözlerinin parlaması sonrası hüsran olmuştu bende ama hoşlantı belirtisi bunlar

Aalında en güzeli dan diye gelsin söylesin insanı uğrastırmasın

Yanina gelmek icin bahane arar bulur
konusmak icin bahane arar bulur
Mesaj atmak icin bahame arar bulur
Sana bakarken gozlerinin ici guler.
Utanir sıkılir falan iste
Anlarsin yani.
Benimki de bahane bulup gelir umarım

valla nasılını cümleye dökemem ama insan hissediyor ya :)

Tencere kspak olmussunuz bence tam:)) biri incinmekten korkar digeri iliskilerden:) birde bunu birbirinize solemissiniz:) cocuk bos degil bence ama tatli tatli heyecanla bekle bakalim

Ben bu konuya birdaha yorum yazmamış mıyım. Allah beni napmasın.

Neyse aylar sonra size son durumu anlatayım arkadaşlar. Geçen sene ağustosta konsere gittik işte. Orda bişey olmadı. Sonra aynı devam ettik normal arkadaş gibi. Kimi zaman araya zaman girdi falan.

En sonunda nisan ayında bana açıldı ve biz sevgili olduk. Aslında herşey güzel gidiyodu. görseniz sıkıntı fln yok, saçma sapan kavga gürültü yok. Tek sorun bu kişinin ciddi şekilde özgüven eksikliği var ve bu sebepten kendince bağlanma korkusu yaşıyor ve maalesef ki zaman zaman beni umursamıyo gibi davranıyo. Bu söylediklerim son 1 ay böyleydi. Ve maalesef ayrıldık.

Yukardaki mesajı alıntıladım çünkü aslında özet o mesajda :) Ikimizde korkuyoduk ama ben buny dile getirebiliyodum ama karşı taraf maalesef öyle yapamıyodu. Hisleri hakkında konuşmakta aşırı zorlanıyodu. Çok yoruldum ve geçen hafta ayrılma kararı verdim..

Şimdi, aşk acısı nasıl geçer? gülüyorum ama aslında canımda yanıyo...

Arkadaşlar merhabaaa,

şuraya yazdım yazdım sildim.

bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:

birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
herkez için farklıdır benim için gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…