Hımmm yapısı oyleyse bilemem.. ama hoslanan biri nebiliyim biraz sorgular gibi ya iyi eglenceler demek yerine kaç kişi olcanız kaçta dönceniz bendemi gelsem falan diye ama yanılıyorda olabilirim tabi benim düşüncem bunu en iyi siz hissedersiniz biraz öne çıkmak için kendnizi merak ettirebilirsiniz biraz ulasılmaz olum bakalım ulasıcakmı size
Kısmet, e yok mu soracak biri kısa yoldan anlardın
Seni önemsiyor olabilir o halde agzından laf almaya bakınaynı yerde yaşamıyoruz ki maalesef.
ama bi keresinde bi arkadaşımla bardaydım. ve bunlar aynı yerde yaşıyolar bu bahsettiğim çocukla. çocuğu çağırmıştım. abisinde oturuyolarmış ailecek. yarım saate ordayım diyerek gelmişti. burdan bişey çıkarmalı mıyım?
herhangi bi arkadaşım beni çağırsa bende giderim ama
Off başkasından hoşlanan kişileri şıp diye anlarım, hiç gözümden kaçmaz ama kendime gelince ben de anlamıyorum pek.
Seni önemsiyor olabilir o halde agzından laf almaya bakın
Olabülü. Ben kendi adıma yorumladım. Ne kadar kültürlü olursa olsun o kişiye ilgi duymuyorsam tavsiye ettiği şeyleri pek sallamam. Bakarım ya bi ara derim zaten o şeye bakana kadar üzerinden yıllar geçerbiz zaten kitap, film , müzik önerisinde bulunuyoruz aslında. sonra konuşuyoruz onların hakkında. Hiç böyle yorumlamamıştım :)
Ama kültürlü biri. hani nolmaz olamaz mı? burdan anlam çıkarılır mı?
Arkadaşlar merhabaaa,
şuraya yazdım yazdım sildim.
bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:
birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Sizinle vakit geçirmeye çalışıyorsa hoşlanıyordur. Ama sadece arkadaş olarak hoşlanıyor da olabilir.
Bundan da mı anlamadınız? :)mesela ben çok yoğunum. sürekli ne zaman vakit ayıracaksın bana diye sorması da bunlara dahil mi?
Korkak erkek sevmem meselaay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.
ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Başak Burcu muay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.
ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Müzekart olmaz.gözlemlemeye devamçünkü bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?