ben bu işlerden anlamıyorum ..

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
32
Arkadaşlar merhabaaa,

şuraya yazdım yazdım sildim.

bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:

birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhabaaa,

şuraya yazdım yazdım sildim.

bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:

birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Bakışlarından , konuşmasından, tavırlarından anlarsın. :)

Reactions: KV_
Bakışlarını kaçırmasından, gözlerindeki parıltıdan, beden dilinden anlaşılır. Çok iyi saklayan var mıdır bilmem.

Keşke yazıp yazıp silmeseydiniz o zaman direk hoşlanıyor veya hoşlanmıyor diye yorum yapardık. Şimdi sen nasıl anladığımuzu napıcan ki ben eşimin benden hoşlandığını msn’de kalp emojisi atmasından anladım mesela, bu senin ilgini çeker mi cıks

Arayip sormasi, tanimak icin caba gostermesi, benim hakkimda ogrendigi seyleri hatirlamasi, vakit gecirmek icin caba gostermesi, yardim etmeye calismasi vs vs gibi davranislarindan anlarim. :)

Bakışlarından , konuşmasından, tavırlarından anlarsın. :)

Bakışlarını kaçırmasından, gözlerindeki parıltıdan, beden dilinden anlaşılır. Çok iyi saklayan var mıdır bilmem.

yemin ederim ben anlamıyorum işte. vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum. salak ilan edildim. bende bu yüzden bişey olmadığı için karşı taraf adım atamıyomuş. öyle diyo arkadaşlarım

Arayip sormasi, tanimak icin caba gostermesi, benim hakkimda ogrendigi seyleri hatirlamasi, vakit gecirmek icin caba gostermesi, yardim etmeye calismasi vs vs gibi davranislarindan anlarim. :)

mesela ben çok yoğunum. sürekli ne zaman vakit ayıracaksın bana diye sorması da bunlara dahil mi?

Seninle konuşurken eliyle ensesinde ki saçlarını duzeltiyorsa anlarım mesela ben. Ama önemli olan senin nasıl anladigin bence bu tamamen aranizdaki çekimin beden diline yansimasiyla anlaşılacak bişey yani çok kişiye özel bı genelleme yapılamaz bu durumda

Belki hoslaniyo gibi yapiyo?? Sen ona acilsan yok ole bisey dicek:) anlat hele napiyo?

yok valla ben anlamıyorum. cidden anlamıyorum. en fazla ben hoşlanıyosam gidip açık açık söylüyorum sonra öyle bişeyler oluyo.
ben anlayıp nazlanıp bekleyemiyorum. içimde yok. sonra işte buraya konu açıyorum böyle. hayır konu açmak kötü bişey değil tabiki ama demek ki içime dert oluyo..

saçlarını zaten sürekli düzelten biri. Allahım böyle de olmaycak fhafag
Bizim aramız iyi. ama aramızda hep bi gerilim var gibi. anlatabildim mi acaba?

Bakışlarından,davranışlarından ama en çok bakışlarından.

Belki hoslaniyo gibi yapiyo?? Sen ona acilsan yok ole bisey dicek:) anlat hele napiyo?

ne mi yapıyo. üf bişey sayamıyorum bile. bilmiyorum ki. arayıp soruyo. anlattığım bişeyin sonucunu bekliyodum ony sormuştu mesela. onun dışında ona vakit ayırmamı istiyo.
beni konserlere davet ediyo ve baş başa gidiyoruz. ama o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…