Bakışlarından , konuşmasından, tavırlarından anlarsın. :)Arkadaşlar merhabaaa,
şuraya yazdım yazdım sildim.
bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:
birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Bakışlarından , konuşmasından, tavırlarından anlarsın. :)
Bakışlarını kaçırmasından, gözlerindeki parıltıdan, beden dilinden anlaşılır. Çok iyi saklayan var mıdır bilmem.
Uzun uzun bakiyorsa olabilir.Bilemiyorum sapık da olabilir uzun bakiyorsa.Bilemedim zor.Herşey samimiyetsiz,herşey sahte olduğu için zor...
Arayip sormasi, tanimak icin caba gostermesi, benim hakkimda ogrendigi seyleri hatirlamasi, vakit gecirmek icin caba gostermesi, yardim etmeye calismasi vs vs gibi davranislarindan anlarim. :)
Arkadaşlar yazmış bakışlar ...
Ama bir de biz kadınlar hissederiz ya , gelir böyle o his sağdan sağdan
Bir de kimisi iyi kötü çok uğraşır , her dediğine , her yaptığına , yediğine içtiğine :)
Ooo adam depara kalkmış sen hala nasıl anlarım diyosunmesela ben çok yoğunum. sürekli ne zaman vakit ayıracaksın bana diye sorması da bunlara dahil mi?
Seninle konuşurken eliyle ensesinde ki saçlarını duzeltiyorsa anlarım mesela ben. Ama önemli olan senin nasıl anladigin bence bu tamamen aranizdaki çekimin beden diline yansimasiyla anlaşılacak bişey yani çok kişiye özel bı genelleme yapılamaz bu durumda
Siz açık açık söylesin istiyorsunuz ... aslında çok da haklısınızmesela ben çok yoğunum. sürekli ne zaman vakit ayıracaksın bana diye sorması da bunlara dahil mi?
Belki hoslaniyo gibi yapiyo?? Sen ona acilsan yok ole bisey dicek:) anlat hele napiyo?
Ooo adam depara kalkmış sen hala nasıl anlarım diyosun
Siz açık açık söylesin istiyorsunuz ... aslında çok da haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?