Ya şimdi insanız sonuçta herkes aynı tepkileri gösteremez, kimisi daha çekingendir kimisi daha rahattır. Mesela eski erkek arkadaşım hoşlandığını belli edemiyordu; benimle konuşurken başka yerlere bakıyordu, telefon numaramı o istemesine rağmen sanki ben zorla veriyormuşum gibi olmuştu. Şimdiki erkek arkadaşım o tanışma-flört sürecinde daha yırtıktı mesela, direkt yanıma oturmuştu, konuşmuştu, güldürmeye çalışmıştı, düzenli olarak arayıp soruyordu falan. O yüzden ikisinde de gördüğüm ortak noktaları yazayım ben.
Sana zaman ayırmak istemesi önemli. Yani belirgin bir şekilde "ayrıcalıklı" olduğunu hissedersin. Bu seni bir kahve içmeye çıkarmak olabilir, öğle yemeğine götürmek isteyebilir, akşamları mesaj atıp eve vardın mı diye sorabilir, sabahları günaydın demek için arayabilir yani çeşit çeşit ama bir şekilde seninle fazla vakit geçirmek istediğini belli eder. Yok sana sürekli bakar, yok dokunmak ister falan bu hep geçerli olmuyor. Çekingen bir erkekse ve sen de soğuk duruşlu bir tipsen benim gibi, daha da imkansız oluyor hatta yaklaşmak karşı taraf için.