neden tüm suç bende mi?sevgilisi olduğunu bile bile gitmek benim hatamsa eğer onun bunu yapması 3 katı hata.ben zorla davet etmedim yanlış ifade etmiş olabilirim.biraz çekindi bende sorun yok dedim o kadar.şimdi lütfen kalkıpta bana erkektir yapar demeyin.lütfen benim açımdan bakmaya çalışın.bendeki de kalp ve suan o kadar acıyo ki anlatamam.
aslında sevgilisinden ayrılıp senle birlikte olmasını istemişsin,ayrılmayınca sinir krizlerine girmişsin...
zaten yanlış bir şekilde adamı hayatına sokmuşsun,sonra yine kendi iradenle göndermişsin,ne diye sinir krizi geçiriyosun kilmaz:
intikam hakkın yok,zaten sevmek,aşk değil buaklinialirimsmile
hee adam senin peşine takılıp,aşk,meşk diye umutlandırsaydı seni,sevgilisi olduğunu bilmeseydin,sen masum aşkınla:asigim: ona kansaydın,sonra işlerin böyle olduğunu öğrenseydin tamam diyecektim.
kıza üzüldüm diosun,şimdi kızın canını yakmak istiyosun.
sen adama kızmışsın,kızın kabahati ne??
ya kimse kimseden ayrı değildi.birliktelerdi o zaman da.sanki sizin basınıza gelemezmi hiç bööle bişii.belki dedim benim yasadığım sıkıntıyı anlarlar en azından teselli verirler böyle saldıracağınızı hiç beklemiyordum.sorun değil demedim aynı zamanda ben senden bi beklentim yok dedim ama bunu ona söölerken o biliyodu aslında içimde neler oluyor.sorun değil diyecek kadar küçük değilim.ayy inanmıorum size yaa nasıl bi noktaya getirdiniz olayı.
ya kimse kimseden ayrı değildi.birliktelerdi o zaman da.sanki sizin basınıza gelemezmi hiç bööle bişii.belki dedim benim yasadığım sıkıntıyı anlarlar en azından teselli verirler böyle saldıracağınızı hiç beklemiyordum.sorun değil demedim aynı zamanda ben senden bi beklentim yok dedim ama bunu ona söölerken o biliyodu aslında içimde neler oluyor.sorun değil diyecek kadar küçük değilim.ayy inanmıorum size yaa nasıl bi noktaya getirdiniz olayı.
neden tüm suç bende mi?sevgilisi olduğunu bile bile gitmek benim hatamsa eğer onun bunu yapması 3 katı hata.ben zorla davet etmedim yanlış ifade etmiş olabilirim.biraz çekindi bende sorun yok dedim o kadar.şimdi lütfen kalkıpta bana erkektir yapar demeyin.lütfen benim açımdan bakmaya çalışın.bendeki de kalp ve suan o kadar acıyo ki anlatamam.
Nasıl bir teselli bekliyordunuz ki?
"Ahh canım üzülme sakın,bak adam ayrılmamış sevgilisinden tühh tühhh" gibi mi?
Yoksa kızı daha da fişeklemek için cümleler mi hazırlayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?