Ben bu kadar kötü değilim aslında.

kızın bi suçu olmadığını bildiğim için zaten bu vakte kadar dayandım ama dün gece o kadar umursamaz davrandı ki çıldırdım.şöyle düşünüyorum evet kız üzülecek ama en azından bööle bi insanın gerçek yüzünü görecek.tabi bana inanırsa.orhan da yaptığının cezasını çekecek.bana yapılan birşeyin karsılığını herzaman veririm,iyi veya kötü.kime olursa olsun aşık olmak asla suç değildir.öyle insanlar var ki evli kişilere aşık oluyor,benim ki çok ufak birşey.çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.
umut vermek mi?alasını yaptı.
şimdi bende alasını yapacağım.
verilen umutların kökü kurusun diye...

alkisalkisalkis

Alla korusun benı ve sevgılımı :Saruboceq:

sadece sabır.başka bişey değil.şu ukala ukala konusan arkadaslar bastan sona bi okuyun nasıl ılımlı bi halde yorum yapanlar var.size ne oluyo ki böyle anlamadım.

sevgilisi olan birinin verdiği umutlar nasıl oluyor acaba?
madem verdiği umutlar çok inandırıcı kendini kaptıracak kadar o zaman neden hala sevgilisiyle birlikte?
adam tabii umursamaz davranacak bence sen yaşadıklarını otur baştan sona bir düşün ve adamdaki yerini bir gör önce..
valla kusura bakma da Allah senden korusun o çifti,bence sen hiç sağlıklı düşünemiyorsun!!!

neresı ufak pardon??evlı degıller dıye senınkı ufak mı oluyor????komıksın bence konustukca da daha komık oluyorsunklava:

Hiç kimsenin aşık olmanın suç olduğunu düşündüğünü sanmıyorum...
Pardon siz madem bu kadar adil,insanların iyiliğini isteyen biriydiniz de neden sevgilisi olan birine beklentisiz(!) bir şekilde açıldınız..... O zaman o kızı kendi yerinize koymayı düşünmediniz mi? Adamın gerçek yüzü en başından beri belliymiş zaten,kız arkadaşı varken sizle vakit geçirmiş..
Yoksa siz beraberlikleri olan adamları test edip sevgililerine bak senin aslında böyle böyle adam diyerek ilişki analisti falan mısınız?akannehir

CADIARZU şöyle söylimm başıma gelmez çünkü sevgilisi olan bir adama bir duygu beslesem bile içimde bastırırım ve asla gidipte senden hoşlanıyorum sevgilin var biliyorum ama bilmeni istedim demem..
Yani deyim yerindeyse kendi kendime kaşınmam, haa kaşındım diyelim gidipte intikam alma çabalarına girmem çünkü bunu ben kendim istedim neden intikam alimki zaten sevgilisi olduğunu biliyordum 2. planda 2. kadın olmayı baştan kabul etmişimm... Birde şu varki konuyu açtım diyelim birde ben kötü biri değilim diye yazmam yazıcağım şey şu olurdu " ben bi hata yaptım duygularıma yenik düştüm mantığımı dinleyemedim olurdu"
Dedimya bu benim asla başıma gelmez çünnkü 2. bi kadın olamyı asla istemem ve bile bile lades diyecek kadarda sevgilisi olduğunu bildiğim halde olsun paylaşırım ben diyecek kadarda mantıksız ruhsuz biri değilim...
Ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekler ACIDIR TATLIM, seni birinin silkeleyip kendine getirmesi lazım BENCE....

evet aşık olmak herkesin başına gelebilecek bir olay,kime aşık olacağımızı da bilemeyiz...
sen yaşadığın sıkıntıyı kendi ellerinle hazırlamışsın ki...
şimdiye kadar kimse saldırmadı sana ama şimdi tam sırası geliba...

ucuz bir yolla ucuz bir adama aşk sevgi meşk adı altında ki değil, bişeyler sölemişsin.
adam da çoğu erkeğin yaptığı gibi kendisine zaafı olan bir kadına hayır diyememiş.
daha da ucuzlaşmııış herşey,bir gel,bir git,adamda senin dengesizliklerinden bıkıp,sevgilisinin değerini anlamış,pişman olmuş,rotayı bulmuş...

zaten adamdan bişey beklemiyomuşsun,eee sen yol vermişsin şimdi aşkın mı depreşmiş??
böyle bi adamdan ne sana ne sevgilisine bişey olmaz.
şimdi çemkir bakalım burdaki kızlara ve bana:lepi:

amin amin.
böyle konusun siz.
basınıza gelecek varkötükedihüso

hahahaha neymıs basıma gelıcek??
hadı saldırıya gec sımdı..ıstedıklerını soylemedık tesellı vermedık dıye kuduruyorsun..ama suclusun..bu kadar basıt..ıstedıgın kadar saldır umrum degılsın..ama benı gulduruyorsun sagol :)))))

Amanınn bayılazamm..Buyrun görün sonra bütün erkeklerin doğasında aldatmak var diyede dert yanın forumda...erkekleri baştan çıkaran kadınlar değil mi..
Belkide o çocuğun düzgün bi ilişkisi vardı ama sen onun kafasını karıştırdın belkide bi ilişkinin bitmesine sebep oluacaksın mutlu musun arkadaşım..

aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e

aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e

kapattır kapattır yoksa ılac falan alman gerekır sankınlestırıcı falan

Allah korusun çiftleri senin gibisinden..........hem suçlusun hem güçlü ya..! kendin elde edemeyince başkalarının ilişkisini bozamaya çalışıyosun ...yazık o kıza boşuna mahvediyosun milletin hayatını... adam tercihini yapmış bunuda söylemiş,evine zorla getirmişsin kendin diyosun bişeylerin farkına var artık bu kadar kötü değil sen baya kötüsün! hiç kusura bakma sinir oldum okurken sevgili olduğunu bile bile yapıyosun ya!

söylemeyecektim ama dayanamayacağım artık;bence senin ruhsal sorunların var arkadaşım onunla bununla uğraşmayı bırakta dr!a git!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…