senin hiç bir şeye hakkın yok.
birinin intikam hakkı varsa o da cerenoranın dediği gibi diğer kızın hakkı.
sen ne yüzle gidip kıza msj atıyorsun ya
sen mutlu olamadın ya git baskasını da üz hem de hic sucu olmayan birini.
kendi mutsuzlugunu kendin yaratmıssın.
en kötü platonik bir ask yasıcaktın , gecicekti gidicekti. simdi hem kendini daha cok üzdün hem baska iki kisiyi daha. o adama da üzülmüyorum ya pek , diger kıza üzülüyorum.
bir yandan da diger taraftan bakmaya calısıyorum olaya.
diger kız anlatsaydı boyle boyle erkek arkadasım işyerinden bir kızla görüsmüs, yaptıgına pisman , kız simdi musallat olmus pesini bırakmıyor, beni de msjları ile rahatsız ediyor ne yapsam diye, affetme ayrıl derdik belki de ama bilemiyorum senin gibi biri yüzünden bir ilişki bitirmeye değer mi bilemiyorum
kızın bi suçu olmadığını bildiğim için zaten bu vakte kadar dayandım ama dün gece o kadar umursamaz davrandı ki çıldırdım.şöyle düşünüyorum evet kız üzülecek ama en azından bööle bi insanın gerçek yüzünü görecek.tabi bana inanırsa.orhan da yaptığının cezasını çekecek.bana yapılan birşeyin karsılığını herzaman veririm,iyi veya kötü.kime olursa olsun aşık olmak asla suç değildir.öyle insanlar var ki evli kişilere aşık oluyor,benim ki çok ufak birşey.çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.
umut vermek mi?alasını yaptı.
şimdi bende alasını yapacağım.
verilen umutların kökü kurusun diye...
kızın bi suçu olmadığını bildiğim için zaten bu vakte kadar dayandım ama dün gece o kadar umursamaz davrandı ki çıldırdım.şöyle düşünüyorum evet kız üzülecek ama en azından bööle bi insanın gerçek yüzünü görecek.tabi bana inanırsa.orhan da yaptığının cezasını çekecek.bana yapılan birşeyin karsılığını herzaman veririm,iyi veya kötü.kime olursa olsun aşık olmak asla suç değildir.öyle insanlar var ki evli kişilere aşık oluyor,benim ki çok ufak birşey.çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.
Alla korusun benı ve sevgılımı :Saruboceq:
amin amin.
böyle konusun siz.
basınıza gelecek varkötükedihüso
ya kimse kimseden ayrı değildi.birliktelerdi o zaman da.sanki sizin basınıza gelemezmi hiç bööle bişii.belki dedim benim yasadığım sıkıntıyı anlarlar en azından teselli verirler böyle saldıracağınızı hiç beklemiyordum.sorun değil demedim aynı zamanda ben senden bi beklentim yok dedim ama bunu ona söölerken o biliyodu aslında içimde neler oluyor.sorun değil diyecek kadar küçük değilim.ayy inanmıorum size yaa nasıl bi noktaya getirdiniz olayı.
amin amin.
böyle konusun siz.
basınıza gelecek varkötükedihüso
Ayyy nasıl korktum nasıl korktum!!!mafoldumben
Allahtan sevgilim yok!
Cekhu kaç sen yavru kuşum kaç!!!!:gitme:
aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e
aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?