beste yazını alıntı yapamadım..
demissin ki ilgi gösterene hayır demektir önemli olan..hayatımın hatırlamak istemediğim bir döneminde erkekleri çok iyi tanıdım..güzeller güzeli bir kız olmama rağmen hemen hemen istediğim bütün erkekleri elde ettim..bunu neden söylüyorum doğru veya güzel olduğu için mı?hayır tam tersine erkeklerin ne kadar basit olduklarını anlatmak için söylüyorum.bı konu da daha söylemiştim yine söylüyorum; bir bayan iki süslensin iki kas göz yapsın sokaktan gecen 10 adamdan 8ini elde eder.ama bir erkek bunu beceremez..
demissin ki biz sevgilimiz varken niye ilgi gösteren birilerine yanaşmıyoruz.çünkü bizler duygusaliz..bizler daha çıkmaya başladığımız ilk gün hatta tanıştığımız ilk günden itibaren evliliğimizi düşünürüz,hayallere dalarız..bu yüzden de bizler daha bagliyiz daha iradeliyiz..bizler erkekler gibi çorap değiştirir gibi sevgili degistiremeyiz,bizler her önümüze gelenle bir seyler yasayamayiz,bizler birini optugumuzde bile ona bağlanırız..
erkekler ne bizim kadar duygusal ne de bizim koplikedir..erkekler basittir..elde etmesi kolaydır..o yüzden de erkeklere güven olmaz nasihatlariyla büyüdük hep..neden kadınlara güven olmaz nasihatlariyla büyümedik?
erkek onu isteyen davetkar bir kadına hayır zor der..der demez demiyorum ama zor der..hele hele karşısındaki 'sevgilin olduğunu biliyorum ve senden bir şey beklemiyorum' diyorsa yani 2. kadın olmayı kendi istiyorsa bu erkeğin isine gelir ve hayır demez..
o yüzden de aldatma olaylarında tamamen erkeğe suc bulmam..eğer böyle kadınlar olmazsa erkekler aldatmaz,aldatamaz çünkü kaçamak yapacagı kadın kalmaz..kadınlar olarak bizler birazcık saygı duysak birbirimize bunlar yaşanmaz..bugün bütün kadınlar evli veya sevgilisi olan erkeklerden elini ayağını çekse o adam kimi kiminle aldaticak soylermisin?
erkekler basittir..
kimisi bu basitliğine yenilmez ve sevdiğini aldatmaz
iste kimisi de bu ornekte gördüğümüz gibi basitliğine yenik düşer ve pişman olur..
ben bu yaklaşıma katılmıyorum. söylediklerinizde haklı olduğunuz noktalar var ama olaya bu açıdan bakarak erkeklerin aldatmasını meşrulaştırıyoruz. toplum olarak erkeğin aldatmasına daha anlayışla yaklaşıyoruz. dişi köpek kuyruk sallamasaya geliyor hemen olay. onların bu kadar rahat aldatabilmelerinin bir nedeni de bu anlayışa güvenmeleri zaten.
duygusal açıdan farklı olabiliriz ama irade bakımından bu kadar da farklı olduğumuzu düşünmüyorum ben. erkek de aldatınca, aldatan kadın kadar toplumdan dışlansa, suçun büyüğü birlikte olduğu kadının omuzlarına yüklenip erkek neredeyse masum ilan edilmese, o zaman görürdük bakalım bu kadar kolay aldatabiliyorlar mı.
Her insan kendinden sorumludur!
Tek suçlu ben miyim diyerek üste çıkmanız o kadarr mantıksız ki..
Zaten ikinizi birarada idare eden adamdan ne bekliyordunuz Allah aşkına!
Kendinize gelin,çok büyük hata yaparak kendinize olan saygınızı,gururunuzu zedelemişsiniz daha da yıpratmayın en azından....
arkadaşım sen kesinlikle normal değilsin.sen adamı karısından bile boşatırsın.sen kötü olmak dışında ultra kötü bir insansın.sen hem adamın sevgili olduğunu bile bile adama git konuşcaklarım var de evine davet et.adamla bir sürü vakit geçir adam seni değil diğerini tercih etti diye karşı taraftaki suçsuz kişiyi kadını üzmeye çalış.sen kimsin ya.araya dolanan çalı gibisin.asıl sen çık aradan milleti rahat bırak.hangi erkek olursa olsun aranan kadına hayır demez adam yine sana demiş.ahlaklıymış.onu tercih etmiş.adamın yine peşine düşmüşün aramışın sormuşun cevap vermemiş ben onu tercih ettim rahat bırak demiş.yaprak dökümündeki ferhundeyi sanırım sen çok izliyorsun ama gerçek hayattta işler öyle yürümez.o adam senin kemiklerini kırsa haklı.
beste yazını alıntı yapamadım..
demissin ki ilgi gösterene hayır demektir önemli olan..hayatımın hatırlamak istemediğim bir döneminde erkekleri çok iyi tanıdım..güzeller güzeli bir kız olmama rağmen hemen hemen istediğim bütün erkekleri elde ettim..bunu neden söylüyorum doğru veya güzel olduğu için mı?hayır tam tersine erkeklerin ne kadar basit olduklarını anlatmak için söylüyorum.bı konu da daha söylemiştim yine söylüyorum; bir bayan iki süslensin iki kas göz yapsın sokaktan gecen 10 adamdan 8ini elde eder.ama bir erkek bunu beceremez..
demissin ki biz sevgilimiz varken niye ilgi gösteren birilerine yanaşmıyoruz.çünkü bizler duygusaliz..bizler daha çıkmaya başladığımız ilk gün hatta tanıştığımız ilk günden itibaren evliliğimizi düşünürüz,hayallere dalarız..bu yüzden de bizler daha bagliyiz daha iradeliyiz..bizler erkekler gibi çorap değiştirir gibi sevgili degistiremeyiz,bizler her önümüze gelenle bir seyler yasayamayiz,bizler birini optugumuzde bile ona bağlanırız..
erkekler ne bizim kadar duygusal ne de bizim koplikedir..erkekler basittir..elde etmesi kolaydır..o yüzden de erkeklere güven olmaz nasihatlariyla büyüdük hep..neden kadınlara güven olmaz nasihatlariyla büyümedik?
erkek onu isteyen davetkar bir kadına hayır zor der..der demez demiyorum ama zor der..hele hele karşısındaki 'sevgilin olduğunu biliyorum ve senden bir şey beklemiyorum' diyorsa yani 2. kadın olmayı kendi istiyorsa bu erkeğin isine gelir ve hayır demez..
o yüzden de aldatma olaylarında tamamen erkeğe suc bulmam..eğer böyle kadınlar olmazsa erkekler aldatmaz,aldatamaz çünkü kaçamak yapacagı kadın kalmaz..kadınlar olarak bizler birazcık saygı duysak birbirimize bunlar yaşanmaz..bugün bütün kadınlar evli veya sevgilisi olan erkeklerden elini ayağını çekse o adam kimi kiminle aldaticak soylermisin?
erkekler basittir..
kimisi bu basitliğine yenilmez ve sevdiğini aldatmaz
iste kimisi de bu ornekte gördüğümüz gibi basitliğine yenik düşer ve pişman olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?