Ben bu kadar kötü değilim aslında.

sen okadar kötüymüşsün ya aslında sevgilisi olan bi adama neden duygularını söylüyosun ki neden yaklaşıyosun kızı bırakıp sana gelceğini düşündün dimi.. bu aralar çok merak ediyodum kızlar niye sevgilisi olan bi erkeğe yaklaşır diye demekki senin gibi dengesiz olmaları gerekiyomuş yaptığın bu kadar yanlıştan sonra bi doğru yap da kıza sevgilisinin adam olmadığını söyle sonra otur bekle belki sana döner zaten baştan beri istediğin buydu kendi ''büyük aşkın'' için başkasını üzdün aferin

ben bu yaklaşıma katılmıyorum. söylediklerinizde haklı olduğunuz noktalar var ama olaya bu açıdan bakarak erkeklerin aldatmasını meşrulaştırıyoruz. toplum olarak erkeğin aldatmasına daha anlayışla yaklaşıyoruz. dişi köpek kuyruk sallamasaya geliyor hemen olay. onların bu kadar rahat aldatabilmelerinin bir nedeni de bu anlayışa güvenmeleri zaten.

duygusal açıdan farklı olabiliriz ama irade bakımından bu kadar da farklı olduğumuzu düşünmüyorum ben. erkek de aldatınca, aldatan kadın kadar toplumdan dışlansa, suçun büyüğü birlikte olduğu kadının omuzlarına yüklenip erkek neredeyse masum ilan edilmese, o zaman görürdük bakalım bu kadar kolay aldatabiliyorlar mı.

arkadaşım sen kesinlikle normal değilsin.sen adamı karısından bile boşatırsın.sen kötü olmak dışında ultra kötü bir insansın.sen hem adamın sevgili olduğunu bile bile adama git konuşcaklarım var de evine davet et.adamla bir sürü vakit geçir adam seni değil diğerini tercih etti diye karşı taraftaki suçsuz kişiyi kadını üzmeye çalış.sen kimsin ya.araya dolanan çalı gibisin.asıl sen çık aradan milleti rahat bırak.hangi erkek olursa olsun aranan kadına hayır demez adam yine sana demiş.ahlaklıymış.onu tercih etmiş.adamın yine peşine düşmüşün aramışın sormuşun cevap vermemiş ben onu tercih ettim rahat bırak demiş.yaprak dökümündeki ferhundeyi sanırım sen çok izliyorsun ama gerçek hayattta işler öyle yürümez.o adam senin kemiklerini kırsa haklı.

ben doğru bu erkekler aldatır veya erkeklerin aldatması tamamen kadın yüzünden vs gibi bir şey demek istemedim..
sizin dedikleriniz doğru tabiikide ama gercek bu değil..
tabiikide erkekte iradeli olmalı uckuruna sahip çıkmalı vs bunlar da herkes hem fikir ama isin gercegi bu değil iste..
bakın hepimiz burda bas bas bağırıyoruz kadın erkek eşit,erkeklerin ihtiyacı var bizim yok mu diye fln..ama sonra biri çıkıp ben sununla birlikte oldum diyince hop değişiyoruz..veya söyle soyliyim; bu hayatımın beğenmediğim dediğim döneminde erkek gibi yasadım..bazı sebeplerden ötürü kendimden ve erkeklerden nefret ettim, o yüzden de erkek gibi 2 günde bir sevgili değiştiriyordum,çorap değiştirir gibi,onla bunla geziyordum vs noldu?eşit oldum iste erkek gibi takıldım,en yakınım bile bana damgayı vurdu..
yaptıgım doğru muydu tabiikide degildi ama en azından erkeklerle eşit olmanın ne olduğunu gördüm ve cevremin (ki cevremde neler yapanlar var) bile beni tanıdığı halde yaptıgı muameleyi gördüm..
yani demem o ki,erkekler ve bayanlar eşit değildir olamazlar..olan da azdır..
ama bu ne aldatmayı meşrulaştırır ne de erkeklerin ahlaksızlığını örtbas eder..
asla erkek sucsuzdur demem..
ama lütfen su kadın erkek eşittir olayına girmeyin..değil çünkü olamaz..ne biz onlar gibi olabiliriz ne de onlar bizim gibi..
zaten bahsettiginiz iradeye sahip çıkabilse erkekler ne aldatma kalır ne de ahlaksızlık..problem bu zaten..bizi erkeklerden ayıran en Temel özelliğimizde bu..o yüzden onlara basit diyorum..
yalnız şimdi benimki böyle söyle denmesin tabiikide 4*4 luk erkeklerde var..

ayrıca ben o yüzdeyi yaparken bu konu için söyledim..
bir erkeğe tabiri caizse kanca takan bir bayan ve bu bayan yine 2. kadın olmayı kabul eden ve erkekten beklentisi olmadıgını açıkça söyleyen bir kadın..bu yüzden de bu olayda %70 kadın suçlu..kadın erkeğin aklına giriyor erkeği ayartiyor..

:lepi:günün sozuuu ister tut istersen tutmaavereliniortak

cocukta ne kadar su. varsa sende fazlasıyla var
erkek o sen cağırınca tabi gelir
sonra yık dök git de
iyi misin sen
sonra aç face kıza mesaj at erkek arkadaşın böyle yaptı diye
eee o yaptıda sende hiç mi suç yok sütten çıkmış ak kaşık mısın sen

bu durumlarda kadın daha suçludur mantığını kaldırmamız lazım önce kendimizde ki toplumsal olarak bu değişsin. bu inanışı erkekler çıkardı yok ihtiyaçlar, yok erkeğin elinin kiri vs. ve şuan kaymağını yiyorlar.

geçen bi arkadaşımla sırf bu yüzden tartıştım. kendisi sevgilisi aldatırsa hayatta yüzüne bakmazmış. ama erkek aldatınca fiziksel olurmuş önemli değilmiş. ben asla kabul etmem dediğimde de, inatla yanlış düşünüyorsun bilmem ne diye fikrimi değiştirmeye çalıştı. yok ikisi bir değilmiş farklıymış vs
dedim sen de sevgiline başka biri değince iğreniyorsun ben de. nesi farklı bunun? kem küm kaldı tabi

tabi öncelikle bayanların 2. kadın olma istemlerinden vazgeçmeleri gereeek!

Kendi yarattığın mutsuzluğunun bedelini başkalarına ödetmeye çalışıyorsun yazık ki yapılan bunca yoruma karşılık kendini hala haklı görmeye çalışıyorsun.Bir arkadaş benzeri senaryoya sahip bir kaç film izlediğini yazmış,bende ona katılıyorum bilmem hatırlayanlarınız var mı yabancı bir filmin türk versiyonu perihan savaş ve tarık tarcanın oynadığı ''sapık kadın''diye bir film vardı.Filmin adı öyleydi sen üstüne alınma ama hikayen bana o filmi çağrıştırdı.Tehlikeli ve saplantılı bir ruh halin var ve bir an önce bundan kurtulamazsan mutsuzluğun katlanarak devam edicek.

aynen katılıyorum
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bence onları rahat bırak
1.kendini o kızın yerine koysana böyle bişeyi asla haketmiyo
2.eğer aralarını bozarsan adam senden intikam almak isteyebilir daha çok pişman olursun
yani iş büyümeden konuyu kapat gitsin ama önce beyninde bitir bu intikam olayını falan

ayrıca onu gerçekten sevseydin böyle şeyleri (yani onu üzecek şeyler) yapmayı bırak düşünmezdin bile

Kendim ettim kendim buldumm, gül gibi sararıp soldumm eyvahhh eyvahhh

Bu şarkı benden size gelsin yerimseniben

hey allahım ya.. adam sence mevcut sevgilisini neden tercih etti??? sen adama " sevgilin var biliyorum ama benim için önemli değil" mesajını vermişsin. adam da canı sıkıldıkça gelmiş. sonra bakmış senin işin boyutu değişiyor. sen kendi kendini soktuğun durumdan sıkılıp onun asıl sevgilisi olmak istiyorsun, adamda düşünmüş ve bu tarz bir kızla işim olmaz diyerek sana yol vermiş arkadaşım kusura bakma...

şimdi kalkmış kendi kazdığın kuyuna kendin düşerken öteki kızı da seninle beraber çekmek istiyorsun.... saçmalama da bence biran evvel kendini düşürdüğün durumdan kurtar öteki kızı karıştırmadan...

Neyin intikamini aliyorsun?

Seni tercih etmemesininmi?
Sevgilisine döndügü icinmi?:hulya:

Güzelim her tabiri caizse ikinci kadinin kaderi budur.....erkek gelir seninle biraz heyecan yasar, gönlünü eglendirir, egosunu tatmin eder ve sonra hadi size iyi günler deyip ya karisina yada sevgilisine döner....yani ne bekledinki?
Seninle yasadigi 2 günlük maceraya senelerce beraber oldugu insanimi terk edecek?

Evet bencede sen kötü biri degilsin, cünkü senin kötülügün kendine!

Onlara birseycikler olmaz, erkek ah askim söyle oldu böyle oldu, o beni rahat birakmadi, beni istiyor, ben sadece seni seviyorum, seni tercih ettim diye kudurdu deyip bildigmiz bayat bahaneleri öne sürüp eninde sonunda kizi ikna edecek ve mutlu mesut yasayip gidecekler....

Olan sana oluyor ama sen bunun farkinda bile degilsin.:1no2:

Aslında git dediğinde asıl duygularını açığa vurduğunu sanmıyorum bu haml ile onun sana hayır gitmem demesini beklemiş olabilirsin. Şunu düşünmek lazım onun kız arkaşının yerinde sen de olabilirdin ve inan şu an duyduğun acının çok çok fazlasını yaşıyor olurdun. Karşındaki kişinin de sana olan duygularının ciddi olduğunu düşünmedim ben. Bence onu tamaiyle hayatından sil ve önüne bak.

yazdıklarının çoğuna katlıyorum..

evet bu tarz kadınlar olmasa aldatma vakası olmazdı.. erkek erkeğe aldatmazlardı heraldekaydirigubbakcemile3

fakat şuda bir gerçek..

çoğu hemcinsim, bu olayda erkeği az suçlu buluyor... kadın evet suçluda, erkek geri plana atılıyor.. neden?

bu geri plana atmayı bugüne kadar yine hemcinslerimiz yaptı.. erkek aldattı, elinin kiri, vay bilmem neyin kadını kocamda, sevgilimde gözü var, bende kocamı, sevgilimi ona bırakmam mantığıyla hareket etti,, ettikçede ne oldu?

erkekler kendilerine aldatmayı mübah saymaya, ben erkeğim doğal ihtiyaçlarım var, siz bayanlar duygusal düşünürsünüz biz erkekler kimyamızla düşünürüze kadar getirdiler..

bak sen bile diyorsun.." bizler duygusal düşünürüz" diye..

bunu erkeklere bizler aşılıyoruz..

neden erkekte duygusal olmasın? şarkısı bile var" erkekler ağlamaz".. ayol neden ağlamasın? odun mu , taşmı erkek.. ama yok.. erkeksin sen ağlama, yakışmaz sana ağlamak.. sus bakıyım..

aslında o kadar yanlış tanımlar yapa yapa erkekler bu hale geldi..

farkındamsın canım.. son zamanlarda eşler topiğinde açılan bir çok konu" 3,5 aylık evlyiz eşim cinsellik istemiyor, eşim haftada bir, ayda 1 yanıma yaklaşıyor..vs"

sebebi ne sence?

bence;aslında bize öğretildiği gibi aslında erkekler cinsellik manyağı değil..akılları fikirleri uçkurlarında değil.. fakat biz bu fikri onların gözüne gözüne sokuyoruz..geçmişten günümüze gelen yanlış kalıplarn içine soktuk erkekleri..

sonuç ortada.. erkek basit düşünür, kadın duygusal...

aslında erkekler değil biz kadınlarız basit düşünen.. bak sende diyorsun istediğim erkeği elde ettim ama sonra en yakınım bile bana farklı yakıştırmalarda bulundu diye..

işte, erkeklerede bu yakıştırmaları yapsak emin ol, onlarda aldattıkları yada aldatacakları zaman kendilerini kötü hissederler yapmazlardı.. değerlerine sahip çıkarlardı..

erkeklere kadınları cinsel obje gibi gösteren veya tek esliligi iyi göstermeyen biz kadınlar değiliz ki..babalar..
bir çok erkek babayı ornek alarak büyür..bir çok baba 'oğlum olsun pavyona gidiyim geneleve gotureyim' cart curt der..cinselliği baba-oğul konuşur..baba cinselliği nasıl anlatırsa cocuğun kafasında öyle şekillenir..
aldatmalarda asla erkek geri planda değildir,olamaz..iki kişilik bir şeydir bu..kadinda sucludur erkekte..ama bu konuda kadın daha sucludur..onun nedenini de söyledim zaten..
erkeğinde duygusali yok mu?asla aldatmayani?tabiikide var..tek esliligin doğru olduguna inanda var..
zaten artık devir değişiyor..erkekler ahlaklı kadınlar ahlaksiz olma yolunda ilerliyor..
bakalım ılerde daha neler gorucez..
ben artık erkeklerden korkmuyorum..kadınlardan korkuyorum..eskiden Abi'm veya erkek arkadasım tek basıma kız kıza yani bara gideceğim zaman izin vermezdi abazalar yüzünden asılan olur diye şimdi aynı tedirginliği erkek arkadasım bara giderken yasıyorum..yanında varmisim yokmusum karının umru değil asılıyor..
erkekleri düzeltelim derken biz bka batıyoruz galiba..

1)şmdi ben konuyu açan arkadaşa özel bişi sorcam ama cevaplamaz sanırım o arkadaş senin evine gelip gidiyormuş acaba cinsel anlamada bişi yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…