Ben bu kadar kötü değilim aslında.

aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e

sen sanırım şu durumda çok güçlü görüyorsun kendini.. ee tabi sevgilisi olan birine açılmışssın güçlü biri yapar bunu dimiii aa pardonnn tabiiii..

aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e

Evet ya....
Ne kadar zayıf karakterdeyiz ki biz böyle!mafoldumben
Sevgilisi olan adamlara yan gözle bile bakmıyoruz!
Halbuki güçlü olmak,kızın elinden söke söke o adamı almak gerek di mi?hihoyyyt

eğer o telefonlarına cevap verseydi mesajlarına karşılık verseydi yine kız arkadaşına bunları söyleyecek miydin ?

evet tek suçlu sen değilsin ama bu senin de hatanı hafifletmez.

kıza söyleyeceksin kız çocuktan ayrılacak çocuk da boşta kalınca sana geri dönecek diye mi bunu yapacaksın yoksa gerçekten kıza üzüldüğün için mi ?

Bak tekrar okuuu
CADIARZU şöyle söylimm başıma gelmez çünkü sevgilisi olan bir adama bir duygu beslesem bile içimde bastırırım ve asla gidipte senden hoşlanıyorum sevgilin var biliyorum ama bilmeni istedim demem..
Yani deyim yerindeyse kendi kendime kaşınmam, haa kaşındım diyelim gidipte intikam alma çabalarına girmem çünkü bunu ben kendim istedim neden intikam alimki zaten sevgilisi olduğunu biliyordum 2. planda 2. kadın olmayı baştan kabul etmişimm... Birde şu varki konuyu açtım diyelim birde ben kötü biri değilim diye yazmam yazıcağım şey şu olurdu " ben bi hata yaptım duygularıma yenik düştüm mantığımı dinleyemedim olurdu"
Dedimya bu benim asla başıma gelmez çünnkü 2. bi kadın olamyı asla istemem ve bile bile lades diyecek kadarda sevgilisi olduğunu bildiğim halde olsun paylaşırım ben diyecek kadarda mantıksız ruhsuz biri değilim...
Ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekler ACIDIR TATLIM, seni birinin silkeleyip kendine getirmesi lazım BENCE...
.​

Allah senden ve senin gibi dusunen hasta ruhlu kisilerden mutlu olan tum ciftleri korusun daha ne diyeyim. Aklin basina gelir insallah..

adam sana gelmemişki sen zorla adamı ayartmaya çalışmışın adam sevgilisinden vazgeçemeyince de hırsından saldıracak yer arıyorsun. bence sen kötü değil şeytansın.
o kadının canını sıkmaya hayallerını yıkmaya hakkın yok sonradan çıkıp ıkısının hayatını mahvetmeye hiç hakkın yok.

aaaa olur mu hıc asık olmuuss ama..hem konu sahıbı cok haklı..keske evıne geldıgınde gızlıce foto cekseydın dırek onu yollardın kıza daha ıyı olurdu..ıstersen yapıyım ben photoshop ta ıkınızın resmını bırlestırıyım onu gotur kıza super ıntıkam olur...sen haklısın sen supersın sen dogrusun sen mukemmelsın sen sucsuzsun

intikam mı diyorsun bir de anlayamadım?
1. suçlu sensin
2. o adam
sevgilisine üzüldüm yani gerçekten
sen yedirememişsin bence kendine adam sevgilisini bıraksın gelsin kapında köle olsun istiyorsun ama bence kızman gereken tek kişi var kendin..
o adam da bırak ne hali varsa görsün..

yazdıklarından yola çıkarak şu yorumu yapabilirim.
bana göre vicdanın rahat etmediğinden git dememişsin. bu aslında "ikili oynama, birini seç, ama beni seç" demek. adam seni seçmemiş. sinirin öfken bundan.
insan kendisini üzen birini üzmek ister, bu çok insani bir duygu. ama yanıldığın nokta şu ki, bu olayda sen en az karşındaki adam kadar suçlusun. bile bile lades demişsin. herkes kartlarını açık oynamış. adam sana yalan söylememiş. seç deyince seni seçmemiş o kadar. ki buna da hakkı var. seni seçmek zorunda değil ki.
o yüzden kimseden intikam falan almaya hele ki bu olayda hiçbir suçu olmayan birini de bu intikam planına dahil etmeye hakkın yok.

burda görülmeyen bir hata daha var.. ERKEK..

konu sahibi siz hatalısınız.. sevgilisi olduğu bile bile bir erkeğe aşık olsanız dahi, açılmamalıydınız.. hangi büyük aşk unutulmuyorki, herkes ilk aşkıyla mı birlikte yada evli?

lakin erkekte sizin kadar hatalı..

kendisine yeşil ışık yakan, sevgilin var biliyorum, farketmez diyen bir kıza kendisini teslim ediyor, gidiyor, geliyor, ilgileniyor..

bunları yapması için adamın kafasına silah dayamadınız..

sadece "önemli değil" imajı yarattınız.. atladı balıklama.. elde var sevgili, yanda var gönül eğlendireceği birisi..

yok öyle yağma.. erkekte sevgilisini düşünüp ne yapıyorum diyecekti..

evet ; siz erkeği ayartmış olabilirsiniz lakin erkekte ayartılmaya hazır bekliyormuş demekki..

burda iki kişi de hatalı.. erkekte, sizde..

walla hatayı yüzde seklinde belirtmek gerekirse %70 konu sahibine suc bulurum..eşit bulmam sucu..adam gelmemiş ki..adam bir şey istememiş bir şey saklamamış..adam kendi sevgilisini aldatmış tek sucu bu..
adam kendi halinde devam etseydi bu arkadas adamı çağırmasaydı konuşmasaydı adam sevgilisini aldatacakmiydi?büyük ihtimal hayır..
o yüzden eşit suçlu diyemem..

önemli olan, kendisine ilgi duyan birisini reddebilmektir..

ki hayatta bu tarz insanlar erkeklerinde bayanlarında karşısına çıkmaktadır..

böyle erkekler evlenincede aldatırlar.. neden mi, çünkü evli olduğunu bile bile kabullenen kadınlar olacak ki, çok okuyoruz burda..o zaman ne yapıyoruz" kadın adamın aklını çelmiş" demiyoruz.." adamın allah belasını versin"lere kadar yağdırıyoruz..

konu sahibi elbetteki hatalı.. ama herşey erkekte bitiyor..

bu kadar kolay elde edilmemeliydi..

erkeğin artık aramamasının sebebi: arkadaş" ben sana dönsemde sen bana dönme" dediği için..yaptığı yanlıştan, geri adım atmak istediği için değil.

yarın birgün başka bir kız daha bu erkeğe böyle davransa demekki ona da koçacak

bizlerede sevgilimiz yada eşimiz olduğu halde yakınlaşmal isteyenler olmuyormu? hemen kendimizi salıveriyormuyuz?

keşke şimdi o kızda bu yazdıklarını okusaydı sana neler neler söylerdi kimbilir !!!

kendin etmişsin kendin bulmuşsun.
en baştan sevgilisi olan bir insanla görüşüp
benim bir beklentim yok demişsin.
adam da bu fırsatı değerlendirmiş.(o asıl bir insan ki sevgilisi var onu aldatabiliyor)
sana da diyecek sözüm yok.
ama o kıza ulaşacaksan bence sadece adamı kötüleme.çünkü seninde adamın düştüğü konumdan farkın yok onun gözünde şu an.

bu yazını şimdi gördüm :1shok:
senin yanında mı olmam gerekiyordu?:mymeka:

Ya şey dicem ayıp olmazsa yani erkek şahıs bence arkadaşla eğlenmek amacıyla karşılık vermiş..

Demiş ki kendi kendine ''ulan bu kız benim sevgilim olduğunu biliyor ama bana yanaşıyor demek ki onun amacı da eğlence (eğlence kelimesi farklı yönlere çekilebilir:).

Ama gel zaman git zaman bakmış ki kız de eğlencelik bir taraf yok, ee aşık olduğu da başkası, bizim ki ''git ''dediği ilk anda da, ''bu kızdan iş çıkmayacak ''deyip basmış gitmiş.

Olan bizim kıza olmuş..
Elde var sıfır..

Olay bu bence..
Erkek erkektir işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…