Ben bu kadar kötü değilim aslında.

vereliniortak katılıyorum.hatta işini çokta görmüştür sonra da olmasada olur diye kaçmıştır.
kız evdeki herşeyi kırıp adamın kafasına atınca da delirdi kadın demiştir

Son düzenleyen: Moderatör:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
engüzel yorum işte bu
ellerine sağlık
bu adam seni eğlence olarak görmüş ve sıkılmışa.s

canım çok haklısın sana katılıyorum.adamın boş zamanlarını doldurmusun haberin yok.a.s o kızın yerinde sen olsaydın sana böyle ihanet edilmesini kaldırabilirmiydin.lmaz:biraz gerçekçi olalım aşığım lafının ardına gizlenme...

şimdii öncelikle kesinlikle psikolojik bi sorunun olduğunu düşünüyorum ve destek alman gerektiğini düşünüyorum. çok benmerkezcisin ve bişeyi istedin mi illa senin olmasını istiyorsun. yok öyle! hayat bu değil güzelim bunu bilmen gerek her istediğini gönlünce yapamazsın. bu hayatın kuralları var yoksa işte böyle acı çekersin. ben sevgilisi olan birinden hoşlansam bile bu duygumu ilerletmem öğrendiğim an bitiririm içinde.. niye?? çünkü acı çekceğimi bilirim.. sen kendine fazla güvenmişsin. bunları ayırırım kendime aşık ederim demişsin ama öyle çocuk oyuncağı değil bu işler. bunu önceden kestirmeliydin.
kıza anlatma konusunda da istediğin kadar konuş çocuk isterse bu bizim iş yerinden bi kız. benden hoşlandığını söyledi ben de sevgilim var dedim. şimdi de tutturmuş sizi ayırıcam sen de bana kalıcaksın diyor. dedi mi istersen ağzınla kuş tutsan da o kız sana inanmaz ki böyle bi erkek böyle bi yalanı çok rahat söyler sen de kriz geçirdiğinle kalırsın..
ha burda senden daha suçlu biri varsa o da erkek. bak sen de suçlusun ama. kalkıp benim sevgilim gel diyen bi kızın evine gidiveriyorsa hemen zaten geri dönmesin. isterse kız ağzıyla kuş tutsun ölüyorum desin vs. bu benim prensibim. ama bütün kızlar böyle bakmıyor. eğlencesine takıldıkları kızları önemsemiyorlar. ben olsam bilmek isterdim ve ayrılırdım sevgilimden evet. ama bunu senden değil sevgilimden duymak isterdim. yani senin böyle bir intikama hakkın yok! zaten kız zekiyse bişiyler farketmiştir merak etme kadınların hisleri güçlüdür. yani senin nası biriyle birliktesin bak gör diye 10 takla atmana gerek yok.
ayrıca bi danışmana gitmeni şiddetle ısrar ediyorummmm! sağlıklı düşünmüyorsun.. adama beklentim yok demişsin ama anladı o aslında ne istediğimi diyorsun. burda fikrimizi sormuşsun ama senin istediğin gibi konuşmamızı istiyorsun. çocuk gibisin sen ya kaç yaşındasın??

ya bu arada ben başlığa da takıldım...

"ben bu kadar kötü değilim aslında " eee tüm bunlar neden yaşandı acaba...?

Daha farklı şeyler de biliyorum, müsait olduğunuz bir anda size göstermemi ister misiniz, hatta bir hamburger yeseydik beraber güzel bağyann... aklinialirimsmile

ben de sana yemek tarifi sorucaktım ama konuyu dağıtmayalım... -tatlicadiarzu-

Ya kızlar beni çok güldürdünüz yaaa.
Arkadaşım sana gereken cevabı arkadaşlar vermişler hemen hemen hepsine katılıyorum.Ama...
Ben kendimi senin yerine değil de o kızın yerine koyuyorum da...sıkıysa konuş benimle,seni ne yapıp edip bulur yaptıklarının hesabını sorar,sonra da erkek arkadaşımla karşına geçip bir güzel gülerdim.Senin gibi birinin benim huzurumu bozmasına izin vermezdim.
Zaten sen kendin başlatmış,kendin bitirmişsin.Neden adama da buradaki arkadaşlara da çemkiriyorsun ki anlamadım.Kendin gibi böyle bir hatayı yapan birini bulup vicdanını mı yumuşatacaksın haa.Haince planlar kurma otur oturduğun yere kimsenin huzurunu,düzenini bozmaya hakkın yok.
Madem o kadar kötü biri olmadığını iddia ediyorsun o zaman yaptığın hatanın canını yakmasına izin ver.Hadi Allah sana akıl versin canım

Ya ayrıca sana şunu da söylemek istiyorum.Bak değil evli olması böyle bir ilişkiyi bile bozucu olmak çok kötü birşey.Bizler bile nasıl tepki verdik düşünsene çevrenden birinin senin ara bozucu olduğunu duyduğunu..Ara bozucu ağır gelebilir ama bana göre öyle.Kendin bile içinde pişmanlıklar yaşarken çevren sana nasıl tepkili olurdu yani..
Sana tavsiyem yıkıcı değil yapıcı olanlardan ol...

çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.

Sana tavsiyem bu yazdığını günde 15-20 defa sesli bir şekilde oku.... oku ki burada ne kadar korkunç bir beyanat var, ne kadar acı bir ifade var görürsün belki kendi gözlerinle. Bunca zaman burada o kadar kadın, kişilik, karakter gördüm ama senin kadar acımasızını hiç görmemiştim.

Kendini kaybetmişsin sen... hem de ciddi şekilde. Allah yardımcın olsun.

çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.

ya beklediğin gibi olmaz da o ilişkiye zarar veremezsen? kız sana inanmazsa? o zaman ne yapmayı düşünüyorsun? o zaman hissedeceklerin şu an hissettiklerinden daha mı iyi olacak?

sevmiyorum ben böyle insanları.. bayan olsun erkek olsun aşk denen yüce duygunun arkasına saklanıp da seviyodum naapim demeyin hiç ! aşkınızı içinizde yaşatın.. ilişkisi olan birine aşık olabilirsiniz ama içinize gömün bunu.. kendinizi ispat etmeye çalişmayın.. çook üzüldüm o kızın adına.. çocuk resmen ayağina gelen bi firsat olarak görmüş seni ve değerlendirmek istemiş.. belki de hayatına heyecan katmak istemiş.. sevgilisinin sevgisi ağir basmış sizi bırakmış.. allah böyle erkeklerden de böyle kızlardan da uzak tutsun. ya adam mutlu ya.. sizin yaptiğiniz resmen bencillik.. sevginin de adını kirletiyosunuz.. önce başka sevgilere saygı duyun.. uzak durun ya şu evli erkeklerden ilişkisi olan erkeklerden.. yüzlerce yalnız adam var gidin onlara aşık olun.. insan hoşlanabilir belki aşık da olabilir ama tutun kendinizi yaa bu kadar mı ilkel oldu bu duygular..

canım sana katiliyorum.. adam da baştan ayağa hatalı.. kendisine her yaklaşan kıza karsılık mı verecek meleksin sen meleksin diyerek... o yüzden sevgilisi bilsin bu yaşananları.. en azından nasıl biriyle beraber olduğunu bilsin.. yazık yaa olan kıza oluyor işte.. güveniyor sevgilisine ama bilmiyor arkasından ne işler çeviriyor iki melek (!)

beste yazını alıntı yapamadım..
demissin ki ilgi gösterene hayır demektir önemli olan..hayatımın hatırlamak istemediğim bir döneminde erkekleri çok iyi tanıdım..güzeller güzeli bir kız olmama rağmen hemen hemen istediğim bütün erkekleri elde ettim..bunu neden söylüyorum doğru veya güzel olduğu için mı?hayır tam tersine erkeklerin ne kadar basit olduklarını anlatmak için söylüyorum.bı konu da daha söylemiştim yine söylüyorum; bir bayan iki süslensin iki kas göz yapsın sokaktan gecen 10 adamdan 8ini elde eder.ama bir erkek bunu beceremez..
demissin ki biz sevgilimiz varken niye ilgi gösteren birilerine yanaşmıyoruz.çünkü bizler duygusaliz..bizler daha çıkmaya başladığımız ilk gün hatta tanıştığımız ilk günden itibaren evliliğimizi düşünürüz,hayallere dalarız..bu yüzden de bizler daha bagliyiz daha iradeliyiz..bizler erkekler gibi çorap değiştirir gibi sevgili degistiremeyiz,bizler her önümüze gelenle bir seyler yasayamayiz,bizler birini optugumuzde bile ona bağlanırız..
erkekler ne bizim kadar duygusal ne de bizim koplikedir..erkekler basittir..elde etmesi kolaydır..o yüzden de erkeklere güven olmaz nasihatlariyla büyüdük hep..neden kadınlara güven olmaz nasihatlariyla büyümedik?
erkek onu isteyen davetkar bir kadına hayır zor der..der demez demiyorum ama zor der..hele hele karşısındaki 'sevgilin olduğunu biliyorum ve senden bir şey beklemiyorum' diyorsa yani 2. kadın olmayı kendi istiyorsa bu erkeğin isine gelir ve hayır demez..
o yüzden de aldatma olaylarında tamamen erkeğe suc bulmam..eğer böyle kadınlar olmazsa erkekler aldatmaz,aldatamaz çünkü kaçamak yapacagı kadın kalmaz..kadınlar olarak bizler birazcık saygı duysak birbirimize bunlar yaşanmaz..bugün bütün kadınlar evli veya sevgilisi olan erkeklerden elini ayağını çekse o adam kimi kiminle aldaticak soylermisin?
erkekler basittir..
kimisi bu basitliğine yenilmez ve sevdiğini aldatmaz
iste kimisi de bu ornekte gördüğümüz gibi basitliğine yenik düşer ve pişman olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…