vereliniortak katılıyorum.hatta işini çokta görmüştür sonra da olmasada olur diye kaçmıştır.Ya şey dicem ayıp olmazsa yani erkek şahıs bence arkadaşla eğlenmek amacıyla karşılık vermiş..
Demiş ki kendi kendine ''ulan bu kız benim sevgilim olduğunu biliyor ama bana yanaşıyor demek ki onun amacı da eğlence (eğlence kelimesi farklı yönlere çekilebilir:).
Ama gel zaman git zaman bakmış ki kız de eğlencelik bir taraf yok, ee aşık olduğu da başkası, bizim ki ''git ''dediği ilk anda da, ''bu kızdan iş çıkmayacak ''deyip basmış gitmiş.
Olan bizim kıza olmuş..
Elde var sıfır..
Olay bu bence..
Erkek erkektir işte..
Ya şey dicem ayıp olmazsa yani erkek şahıs bence arkadaşla eğlenmek amacıyla karşılık vermiş..
Demiş ki kendi kendine ''ulan bu kız benim sevgilim olduğunu biliyor ama bana yanaşıyor demek ki onun amacı da eğlence (eğlence kelimesi farklı yönlere çekilebilir:).
Ama gel zaman git zaman bakmış ki kız de eğlencelik bir taraf yok, ee aşık olduğu da başkası, bizim ki ''git ''dediği ilk anda da, ''bu kızdan iş çıkmayacak ''deyip basmış gitmiş.
Olan bizim kıza olmuş..
Elde var sıfır..
Olay bu bence..
Erkek erkektir işte..
bu sondaki s.e ne?aman bee yaaa.kapatın gitsin.yetkili kimse kitlesin su mevzuyu.bu ne ki bööle.anladım ki kızlar hep zayıfların yanında olmayı secio.çünkü kendileri baslı basına ööle kişiler.kısacası s.e
bu sondaki s.e ne?
küfür mü etti bize acabaCADIARZUHarbi o ne demek yav?CADIARZU
Belki bilen çıkar..
arkadasım adamı yoldan cıkaran sensın adam yoluna sapıcak yıne ızın vermıyorsun..
ben burda senın hakkın olan bır seyı gormuyorum kusura bakma..
sen resmen bıle bıle adama acılmıssın adam da o sıra ayrıymıs zaten senınle zaman gecırmıs..zaten adam sana hıc yalan soylememıs..daha sonra da adam kız arkadasına donmus..sen kudurmussun..buna ne hakkın var kı?herseyı bastan karıstıran sensın..nıye adamın sevgılısı oldugunu bıle bıle acıldın kı adama?ne beklıyor ne ıstıyordun?ne vermesını umuyordun?kızdan ayrılacak ve sız mutlu olucaksınız..bunu mu ıstıyordun..
kusura bakma..sen resmen bıle bıle lades demıssın Gamze_Belinay in da dedıgı gıbı..sımdı senın cıldırmaya hakkın yok..
bu sondaki s.e ne?
Benim tahminim s.... edin demek....
bak bak neler de biliyormuşsun... olumunekankayizsmile
Daha farklı şeyler de biliyorum, müsait olduğunuz bir anda size göstermemi ister misiniz, hatta bir hamburger yeseydik beraber güzel bağyann... aklinialirimsmile
çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.
çoğunuz biliyorsunuz ki ne aşklar neler için bitiyor.varsın bu da benim canımmı bu kadar acıttıığı için bitsin.
önemli olan, kendisine ilgi duyan birisini reddebilmektir..
ki hayatta bu tarz insanlar erkeklerinde bayanlarında karşısına çıkmaktadır..
böyle erkekler evlenincede aldatırlar.. neden mi, çünkü evli olduğunu bile bile kabullenen kadınlar olacak ki, çok okuyoruz burda..o zaman ne yapıyoruz" kadın adamın aklını çelmiş" demiyoruz.." adamın allah belasını versin"lere kadar yağdırıyoruz..
konu sahibi elbetteki hatalı.. ama herşey erkekte bitiyor..
bu kadar kolay elde edilmemeliydi..
erkeğin artık aramamasının sebebi: arkadaş" ben sana dönsemde sen bana dönme" dediği için..yaptığı yanlıştan, geri adım atmak istediği için değil.
yarın birgün başka bir kız daha bu erkeğe böyle davransa demekki ona da koçacak
bizlerede sevgilimiz yada eşimiz olduğu halde yakınlaşmal isteyenler olmuyormu? hemen kendimizi salıveriyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?