- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Amaçları:
Yüzyıllardır Türklerin en güvendiği unsur olan ve diğer milletler gibi tarih sahnesinden
silinip gitmesine engel olan orduyu sindirmek.
herkes konuşsun eleştirsin, düşünsün, üretsin
kimse buna bişey demiyor, en azından ben demiyorum
ama kimse hakaret etmesin!!!
yüzde 54 ü satılmış, cahil, okumamış olan bir ülkede miyiz gerçekten?
siz buna inanıyor musunuz yahu?
Türkiye de hic oy kullanamadim.
Ama surada okuduklarima hayret ediyorum.
Konu terör örgütü PKK.
Ilk kani döktükleri yil 1984.
Aradan gecen süre 28 yil.
Sonuc;
30 yila yakindir süren bu sorunun sebebi, bugünkü secmen.
Cünkü hepsi ilkokul menzunu, satlik insanlar.
Hertürlü hakareti hakediyorlar.
Nerden mi biliyoruz hepsinin kara cahil, egitimsiz, satlik insanlar oldugunu?
Cünkü bu %50 lik kisim bugünkü hükümete oy vermis olmalari.
Satlik egitimsizler, verseler baskasina oylarini hemen cözülecek su terör sorunu.
30 yildir oylarini veriyorlar ayni yere böyle oldu.
Diger % 50 lik mi?
Onlar egitimli, onlar düsünen, onlar diger 50 lik kisma hakaret etme hakki olan vatanseverler.
Zaten benim gibi düsünmeyen, benim gibi olmayan benim gibi yasamayan ölsün.
Ama dur, egitimli, düsünen, herseyi dogru bilen 50 lik kisim, digerlerine hakaret ede ede yola getirecekler!!!
Hala ayni sey yahu.
Düsüncem bana sorunun kaynagi olarak nereyi isaret ediyorsa , orayi dile getiririm.
Kimsenin keyfine göre düsnecek degilim.
Terör sifiraa inmismis.
Yine diyorum, yine diyecegim,o dönem Türkiye nin gidisati terörün isene uygun sekildeydi.
Istedikleri gibi islerini hallediyorlari, tekerlerine kimse dokunmuyordu, onun icinde o zaman cana kiymadilar.
Simdi tekerlerine dokunuldu, simdi birseyler degisiyor, simdi birilerine dokunuldu bunun icinde psikolojik baski olsun diye halk sehit cenazeleri ile vuruluyor diyorum, diyecegim.
Forum yetkililerinden baska kimseden de düsüncemi dile getirmek icin izin almayacagim.
Yeter artik bu satasma, bu benim istedigim gibi konus baskisi.
Burada düsüncelerimi yazmis olmam yasaksa, hesabini birtek forum yetkilisine veririm.
Reel hayatta ise düsüncemin hesabini kimseye vermem.
Nedir bu ya, konusma, sus, basina tas düssün, nefessiz kal, öl.
Yeter artik.
Forum yetkililerinden rica ediyorum, bizdemi saygisiz olalalim, bizdemi satasalim.
Dünden beri düsüncemi yazdigim icin isitmedigim hakaret kalmadi.
normalde görüşlerini pek beğenmediğim bir siyasetcinin (arada çok doğru konuşur ama Allah var)
bu insansız uçaklar 300 kişi geliyor bu pusu kuruyor hazırlık yapıyor ki öyle pat diye de yapılacak birşey değil hop diye nasıl olurda bu heronlar bunları görmez farketmez!!!!!!!!!!!!!!!!!
direkt konuşması şöyle
" Ağır silahlarla geliyorlar, hazırlık yapıyorlar, etrafı sarıyorlar, ateş ediyorlar ve 8 asker şehit oluyor. Ellerini, kollarını sallayıp gidiyorlar. Biz sormayacak mıyız, 'Senin insansız hava araçların ne oldu?' diye. Sana istihbarat verilmedi mi?" dedi. "[/SIZE]
Site kuralllarini umursamadan, site sahibi ve yöneticilerine saygisizlik olacagini düsünmeden bende yazsam su siyasetle ilgili düsüncelerimi diyorum.
Gercekten bazen , hani derlerya " dilime kadar geldide yuttum" diye aynen benimde parmallarimin ucuna kadar geliyor ama duruyorum.
Ama simdi en azindan sunu demeden gecmeyecegim.
Bende bazen insanlarin yüzüne bakip;
Bu terör olaylari baslayali 15-20 kez secim yapmissin, 15-20 kez hükümet kurulmus.
Sen bu kafa ile gidersen 50 kez daha secim yap, 50 kez daha hükümet kurulsun, olacak sey anca VATAN SAGOLSUN demek istiyorum.
Bende anlamiyorum. Birileri sürekli konususani susturmak derdinde.
Ona laf söyleme, bunu elestirme, hay basina tas düssün, hay nefessis kalasin gibi bayagi, ucuz, kendini bilmez bir sekil hakaret ederek susturmak derdin bazisida.
Söyle bir örnek vermek istiyorum;
Farzedelim ki; Cok önemli, cok iyi bir hastanede, bir cerrah hastalari ameliyat ederken aradan bir organlarinida caliyor.
Koca bir hastanede sadece bir cerrah böylesine kötüye kullaniyor meslegini.
Sonra insanlar cikip " yahu bu cerrahi durduralim, yargilayalim" deyince, baska bir grup cikiyor " tüüü, yaziklar olsun, basina tas düssün, olmaz olasin, o insanlar hayat kurtariyor, sen nasil cerrahlara böyle birsey dersin" gibi anlasilamaz bir tepki veriyor.
Askeriyede de durum ayni iste;
Kimse cikip askerimize hakaret etmiyor. Daha gencecik yasinda, düsmanlik nedir onu bile tam bilmeden, eline silah verilip kurtlarin önüne atilan kuzulara, görevini serefiyle yapan subaya, astsubaya vb kimse birsey demiyor.
Bir kuruma dokunamamak, yargilayamamak, soru sormamak cok tehlikelidir bunu neden göremiyoruz.
Askeriye ye agir elestiri yapmiyorsam sebebi o gencecik fidanlarin VATAN BORCU diye gidip o borcu canlari ile ödemeleridir.
Herkes bir Amerika türküsü tutturmus. Basimiza kus pislese onlardan bilecegiz.
Yahu Amerika nin tek derdi paradir. Ne yapsin adam senin kurak topragini.
Adamlar tüm parasini silah sanayine yatiriyor. Bu silahlari satacak birileri olmali ki, bunca para harcadigi silah sanayinden gelir elde edebilsin.
Bunun icinde birilerinin savas halinde olmasi gerek. Bu savas devam edebilmesi, sonuclanmamasi icinde taraflarin icinden birileri ile anlasmasi gerek.
Iki tarafin icinde de adamlari olsun ki savas hic bitmesin.
Iki ailenin sürekli kavga etmesini istiyorsaniz, asla baris olsun istemiyorsaniz, iki aileninde fertleri icinden sizin amaciniza hizmet eden birileri lazim.
Bu noktada düsünüyor insan 30 yildir bitmeyen bu kanin bizim icimizde ki haini devlet mi?
Ama 30 yildir bircok hükümet geldi gecti, bircok kisi yargilandi, siyaset disina atildi, bircok secim yapildi. Yani taslar sürekli degisti.
Ama hic yargilanmayan, hic dokunulmayan, terör konusunda tek güvenilen merci asker.
Askerin icinde aceba onlara hizmet eden var mi?
Birakalim incelensin, birakalim arastirilsin, yargilansin, birakalim birseyler eselensin, neden rahatsiz oluyoruz.
Amerika nin ortadogudan 2. geliri eroindir. Ona hic girmeyelim. Daha bu kadarini hazmedemiyoruz.
Alıntı yapmayın yapmayın denilip duruyor, kendileri işine gelmeyince milletin alıntısını alıp cevap veriyor.
Sizin adaletiniz ancak bu kadar olur!!!
Alıntı yapmayın ne demek zaten ya ,'ben yazıyım bol keseden atıp tutayım ama kimse cevap vermesin bana' demek herhalde ,ama yok öyle yağma.Alıntı yapılmasını istemeyen hiç yazmasın.Ha biri alıntı yaparsa da tekrar ona cevap vermek zorunda değil hiç kimse.
Alıntı yapmayın yapmayın denilip duruyor, kendileri işine gelmeyince milletin alıntısını alıp cevap veriyor.
Sizin adaletiniz ancak bu kadar olur!!!
'sizin' dediğiniz kim yada karşınızdaki siz se siz kimsiniz
bu yaptığınızın adı nedir. niçin ayrımcılık yapıyorsunuz
bugün olanların sebebi de bu sizlik bizlik değilmi
sizi ve sizin gibi bu ülkedeki insanları siz biz diye ayıranları kınıyorum
siz biz yok hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız.
herşeyimiz bir ve biriz
'sizin' dediğiniz kim yada karşınızdaki siz se siz kimsiniz
bu yaptığınızın adı nedir. niçin ayrımcılık yapıyorsunuz
bugün olanların sebebi de bu sizlik bizlik değilmi
sizi ve sizin gibi bu ülkedeki insanları siz biz diye ayıranları kınıyorum
siz biz yok hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız.
herşeyimiz bir ve biriz
Konuyu nasıl buraya getirdiniz hayret doğrusu.
Angeldreams izin verirse ben cevap vereyim size;
Konu tabii ki siz biz değil.
Konunun başından beri birkaç arkadaş yazdıklarını alıntılayıp cevapladığımızda bizi uyarıp ''benim yazdıklarımı alıntılamayın '' dediler ve saygı duyuldu.
Ama son 2 sayfadır bir arkadaş bizi uyaran arkadaşların mesajlarını alkışlarla alıntılayıp duruyor.
Onu neden uyarmadıklarını ve niye ayrımcılık yapmadıklarını merak ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?