Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Ben inanıyorum %30 u o partisi tutuyorsa örneğin %24 ü satılmışlar. Buzdolabına, makinaya, kömüre ülkeyi satmışlar..
Yazık yaa cidden çok yazık.Ben çok utanıyorum şahsen..Empati yapmaya çalışıyorum acaba o %24 lük kesinden olsam durumum cidden çok kötü olsa yinede ülkeyi satarmıyım diye, Yaok yani benim aklım mantığım almıyor..

normalde görüşlerini pek beğenmediğim bir siyasetcinin (arada çok doğru konuşur ama Allah var)

bu insansız uçaklar 300 kişi geliyor bu pusu kuruyor hazırlık yapıyor ki öyle pat diye de yapılacak birşey değil hop diye nasıl olurda bu heronlar bunları görmez farketmez!!!!!!!!!!!!!!!!!

direkt konuşması şöyle
" Ağır silahlarla geliyorlar, hazırlık yapıyorlar, etrafı sarıyorlar, ateş ediyorlar ve 8 asker şehit oluyor. Ellerini, kollarını sallayıp gidiyorlar. Biz sormayacak mıyız, 'Senin insansız hava araçların ne oldu?' diye. Sana istihbarat verilmedi mi?" dedi. "[/SIZE]

Bende sevmem kendisini ama doğru söylemiş.

Üstelik karakolun nasıl bir yerde olduğunu hepimiz gördük,kolaymı oraya silahlarla çıkmak.

Muhtemelen eşeklere yüklemişler silahları deniyor.

O zamanda insan sormadan edemiyor''nerde bu insansaız uçaklar.''

Bir de istihbarat Uludereden sonra emin olamayıp müdahale etmek istemedi diyenler var.

Bu da daha vahim zaten,eğer ellerinde görüntüler varsa ve beceriksizlerinden müdehale etmedilerse yazıklar olsun diyorum.

46:46:

Alıntı yapmayın yapmayın denilip duruyor, kendileri işine gelmeyince milletin alıntısını alıp cevap veriyor.

Sizin adaletiniz ancak bu kadar olur!!!

Son düzenleme:
Alıntı yapmayın yapmayın denilip duruyor, kendileri işine gelmeyince milletin alıntısını alıp cevap veriyor.

Alıntı yapmayın ne demek zaten ya ,'ben yazıyım bol keseden atıp tutayım ama kimse cevap vermesin bana' demek herhalde ,ama yok öyle yağma.Alıntı yapılmasını istemeyen hiç yazmasın.Ha biri alıntı yaparsa da tekrar ona cevap vermek zorunda değil hiç kimse.

Angeldreams;
Bu baslik altinda, konunun hassasiyetinden dolayi cevaplarinin alinti yapilmamasini isteyen biride benim / baska varmi bilmiyorum.
Eger kasdettiginiz kisi bensem, bana gösterirmisiniz, sahsima yazilmamis, sahsima soru sorulmamis, sahsimim yazisi alintilanmamis hangi yaziyi alintilayip cevap yazdimisim.
Yok eger benden baskasida ayni seyi söyledide onu kasdediyorsaniz o baska.

Alıntı yapıp karşıdakine sorular sorulduğunda verecek cevabı olmayanlar zaten bunu söyleyenler.

Her mesajda aynı şeyleri evirip çevirip yazıp, o konuda çok fazla fikir yürüttüğü zannedilen ve hep aynı yerde takılıp kalan birkaç kişi.

Alıntı yapıp cevap verdiğinizde size cevap vermek yerine gene baştan sona aynı cümleleri kuranlar.

Ben ortaya yazdım sen niye üzerinde alındın?

Bak alıntı yapmadan yazıyorum :)

Size degil yine ortaya yazıyorum,

Eger alıntı yapılmasını istemiyorsanız düşüncelerinizi birilerine dayatmaya çalışmayacaksınız.

Okuyup sonra da dalgavari bir şekilde inanmadım, inanmıyorum vs gibi söylemler yaparsanız da mutlaka alıntılanır.

Hem bu forum neden var?

İlginç yani!!!

Şimdi sana söylüyorum weiss
Lütfen alıntı yapıp cevap verme, istemiyorum.
Çünkü dediğim gibi ortaya yazdım.

Şimdi senin yaptıgını yapıyorum. Nasılmış?

'sizin' dediğiniz kim yada karşınızdaki siz se siz kimsiniz

bu yaptığınızın adı nedir. niçin ayrımcılık yapıyorsunuz
bugün olanların sebebi de bu sizlik bizlik değilmi
sizi ve sizin gibi bu ülkedeki insanları siz biz diye ayıranları kınıyorum
siz biz yok hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız.
herşeyimiz bir ve biriz

Son düzenleme:

Ben de bir üyeyim.

Ayrımcılık yapmıyorum.

Rahatsız oldum dile getirdim. Alıntı yapılmasın denilip duruluyor da neden başkasına gelince alıntı yapılıp cevap veriliyor?

Sadece bunu yazmamdan da insanları siz-biz olarak ayırdıgım sonucuna vardıgınız için bravo yani!!!

yandaslik bu olsa gerek konumuz iktidar partisi ve yandaslari mi yoksa muhalefet partisi ve yandaslari mi ? yok sa yapilamayanlar mi ?

yazik daha once benim bedenimden siyaset yapmayin diyorduk simdi sirada sehit uzerinden siyaset yapmak mi kaldi ?

yazik, sehitler veya kadin uzerinden siyaset yapan bir avuc zavalli

Konuyu nasıl buraya getirdiniz hayret doğrusu.

Angeldreams izin verirse ben cevap vereyim size;

Konu tabii ki siz biz değil.

Konunun başından beri birkaç arkadaş yazdıklarını alıntılayıp cevapladığımızda bizi uyarıp ''benim yazdıklarımı alıntılamayın '' dediler ve saygı duyuldu.

Ama son 2 sayfadır bir arkadaş bizi uyaran arkadaşların mesajlarını alkışlarla alıntılayıp duruyor.

Onu neden uyarmadıklarını ve niye ayrımcılık yapmadıklarını merak ettik.

Her söze verilecek cevabim var ama cevap vermem icin karsimda ki insan billi bir anlayis, hosgörü ve en önemlisi saygi seviyesinde olmali.
Bu platforma yazi yazmak demek, tüm kullanicilarin okumasi demek.
Ben bu platformdan öyle insanlarla karsilastim ki, hakaret etmeyi maharet, saygisizligi fikir savunmak zanneden.
Burada, bazi saygi cercevesinde soru soran insanlara cevap verdim/ veriyorum.
Kalkip, söyleyecek sözü olmadigi icin, nefessiz kal, geber, basina tas düssün gibi acinasi cümleler yazan insanlar benim muhattabim olamaz.
Bu tür insanlarla muhattab olmak istemedigimide alinti yapmayin diye belli ediyorum/ edecegim.
Forum kurallarindan bihaber olan varsa acsin okusun.
Olmazsa yetkililere sorsun.
Alinti yapmak ikili konusmaya girmek demektir.
Bende saygidan bihaber insanlarla ikili konusmaya girmeme hakkimi kullaniyorum.
Cok karsilastim ben, kendi gibi düsünmeyen insanlara agzi alinmayacak hakaretleri etmeyi kendinde hakgörecek kadar zavalli insanlarla bu platformda.
Bu tür insanlari asla hayatima sokmadim, burada da muhattab almayacagim.
Gerekirse gerekli yerlere bildirecegim ama muhattab almayacagim.
Zorlarina gidiyorsa bu, saygiyi ögrensinler.
Ögrenemeyeceklerse benim muhattabim olamayacaklar.
Tekrar altini cizerek söylüyorum.
Ben saygi cercevesinde soru soran, fikrini beyan eden , yada destekledigini bildiren insanlara demiyorum alinti yapmayin.
Saygi cercevesinde davranan insanlara zaten cevap veriyorum.
Ben saygisizligi meziyet edinenlerle muhattab olmamak icin böyle bir yol izliyorum.
Rahatsiz olan varsa okumasin, engelesin, sikayet etsin beni.
Ama ben ugrasamam saygisiz insanlarla.

Son düzenleme:

adalet ortaktır değil mi insanları adaletlerine göre ayırırsanız ki bu konuda özellikle işte oraya yazılan sizin adaletiniz.... başlayan cümlenin anlamı buraya gider. farklı anlamda kullanılmak istense bile bu laf buraya gider.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…