Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

yukardaki alıntıdır
siyasetçi adı zikredildi malesef. iş tamamen siyasete döndü ayrıca üstü üstüne ne hakaretlerde edildi. bu konu amacından çok saptı

Hadi ya bir ben mi zikretmişim muhteremin adını :))

Valla zikretmeden öyle bir yazardım ki gene de anlaşılırdı kimden bahsettiğim :)

Ad söylemek mi siyaset yapmak ? Yada ad söylenilmeden siyaset yapılamıyor mu ? Burada isim vermeyen ama yazan herkesin hangi görüşte olduğu belli değil mi? Görüşlerimiz belli ise niçin ad vermekten kaçıyoruz ? Veya bu olayı siyasi yaklaşımda bulunmadan çözebilen olabilecek mi ? Bu işin altı, üstü, yanı, sağı, sola çıkar ilişkisine dayalı siyasettir var mı bu iş siyasi değil toplumsal diyen ?

Eki Görüntüle 448397

İşte o günün özeti bu..........

Ve en kötüsü de son olmayacaklar...
Bugün onların anaları ağlıyor, yarın başka analar ağlayacak, belki birgün biz...
Bu böyle gidecek. Ama biz hep bunların kaygısını taşırken bazılarının hiçbir
zaman böyle kaygıları olmayacak... İşte ben bunda siz biz ayırımı yaparım...

Keşke son olsalar,onlar da daha rahat uyurlardı gittikleri yerde.

En azından başka anaların ağlamamasını sağladık derlerdi.

Bende katıldım canım İzmir' deki yürüyüşlere. Senin gibi bilgili ve akıllı insanları görmek heycanlandırdı beni. Kendi ülkesindeki sorunlara çözüm üretmeyip kalkıp Suriye'yi dert edinen Suriye'nin içişlerine karışan savaş çıkması için uğraşan (neden acaba?) bir hükümeti destekleyen çok insan var maalesef. Kıt beyinliler diyorum ben onlara. ABD'li yöneticiler her seferinde AKP sayesinde kafesledik, emelimize ulaştık gibi cümleleri sürekli tekrar ettikleri halde bizim ülkedeki kıt beyinliler hala amacın ne olduğunu anlayabilmiş değiller. Uyanın artık işgalci, sömürgeci devletler asırlardır yapamadıklarını AKP sayesinde gerçekleştiriyorlar. Suriye, Irak hepsi bahane asıl hedef Türkiye.

Hımm.
Gerçekten 'anlayana' iyi bir cevap olmuş

Bir arkadaşımızında dediği gibi İsrailoğullarının temel amaçları var. Bu amaç uğruna herşeyi yapıyorlar. Sağolsun hükümet onlar için herşeyi feda ediyor her olanağı sağlıyor. Akşam 'one minute' diyip sevgili halkına gösteriş yaparken, sabah İsrailoğullarına ülkemizden bir takım yerleri ve şirketleri satıyor kendi yandaşlarına ve kesesine para aktarıyor. Yandaş medyamız one mınute dedi diye kahraman ilan ediyor, ama sattıklarını söylemiyor. Satılmayan ne kaldı şu ülkede? Bu devirde hükümet te muhalefet te aynı göreve hizmet ediyor. O yüzden muhalefet te kimliğini unutmuş, dış mihraklara hizmettedir. Kim ne derse desin, herşeyin farkında olan Atatürk sevdalısı, ulusalcı bir genç kızım. Her şehit verdiğimizde buna sebep olanlara beddua ediyorum. Bir gün benimle birlikte beddua eden herkesin beddualarının tutacağına inanıyorum. Kötüler, vatan hainleri her zaman tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştür ve nefretle anılırlar. Gün gelecek devran dönecek sıra bunlara da gelecek...

dünden beri güzel bir tartışma ortamı oldu,güzel olmayan şeyleri dikkate almıyorum :)..benden bu kadar arkadaşlar,bir daha böyle konular açılmaması bir daha hiçbir acı haber almamak dileği ve Duasıyla İnşallah!

Bana kirilmaniza uzuldum benim dusuncelerimi anlamadiginizinda farkindayim. Lakin yazdiklarimda hakliyim meclise bir bakarsaniz ne kadar hakli oldugumu gorursunuz....

bu isler sertlikle olmadi, tatli dille olmadi, bayrak astik olmadi, siz avatarlarinizi degistirdiniz olmadi

Birsey yapmali,

bu arada soz ve muzik cocukluk arkadasim Mogollarin klavyecisi Serhat'a aittir.

derin uykudaydım
sesine uyandım
ter içinde kaldım
uyku tutmadı

yolun ortasında
henüz onaltısında
vuruyorlar oysa
bişey yapmadı

sanki onlar hancı
halkına yabancı
biz ise kiracıyız da
evden atmalı

birisi oy peşinde
öteki rant işinde
kıyamet değilse bile
bişey kopmalı

bişey yapmalı
hey bişey yapmalı
hey bişey yapmalı
hey

herkesin fikrince
farkımız çok ince
yutmaya gelince
demir lokmayı

hileli terazi
han hamam arazi
konuşanı aşi
deyip içeri tıkmalı

faili meçhuller
çöple beslenenler
çalıp duran ziller
uyandırmalı

yolun ortasında
henüz onaltısında
insanım insanım diyorsa
bişey yapmalı

bişey yapmalı
hey bişey yapmalı
hey bişey yapmalı
hey

[video=youtube;O2Jbryj_tyk]http://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk[/video]

daha iki gün önce abdullah öcalana ev hapsi uygun sartlarda düsünülebilir diyen bir siyasetcimiz var...

acaba gercekten terörü bitirmek mi amaclari?

toplum olarak hafizasi zayif,unutmaya meyiliz..8 oldu sehit,12 oldu,26 oldu en fazla 3 gün sonra hersey unutuluyor taki yeniden bir gelen sehit haberine kadar...

sen toplumsal bilinci olusturma ama sehitler oldukca sosyal paylasim sitelerinede boy boy gruplar,bayraklar vs bu zaman yapma bunu daha önceden yapta bilincler acik olsun...unutma unutturma

bunu yeni goruyorum biraz once haberleri izledim ordaki halk da ayni seyi soylemis sozlesmis gibi apacik orta da zaten agit yakanlarin yarisi kurt... (bunu derken kurtleri suclamadim pkk nin kurt sorunuyla yakindan uzaktan alakasi olmadigini soylemek istedim) o bolgede ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ama hakkari'de ekonomiye yonelik cok guzel bir karar alinmis sanirim halk da ne zaman boyle bisey olsa birilerinin canini yakiyorlar dediler.

Birde ab standardlarina uymak icin ordu pasiflestirilmeli denmis bu konu zaten apayri bi konu adamlar baris icinde yasiyo sagi solu dost icinde.. ne vize isterler ne bisey arabanizla bir ulkeden digerine gidersiniz.. adamlarin korkulari yok dusmanlari yok. hele ki benim yasadigim ulke de bayagi kucuk de bi ulke hic asker gormedim simdi bunu bide Turkiye acisindan dusunelim Kuzeyinde Rusya inanin kucucuk bir savas kivilcimi farketseler saldirisa gecerler. Batida yunanistan adalarimiza kendi cobanlarni yerlestirdiklerini ve oraya gecen sene helikopterler gonderilerek gitmelerini istedigimizi unutmayalim. onu gectim ermenistan kurmak istiyen bunu da destekleyen bir AB'yle karsi karsiyayiz. Bide israilimiz var tabi. he bir de son zamanlarda suriye'yle iliskiler bozuluyor...
Yani biz bu durumdayken neden hala AB ye ayak uydurmaya calisiyoruz bilmiyorum. Fransa gibi bi ulke varken zaten giremeyiz

Neyse hakkimizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
24 Haziran 2012 Pazar Saat00
YÜRÜYÜŞ YAPILACAK ŞEHİRLER

Adana – Uğur Mumcu Meydanı
Afyonkarahisar -Zafer Meydanı(Kale Önü)
Ağrı - Merkez
Aksaray – Hükümet Meydanı
Amasya – Merzifon Atatürk Büstü
Ankara – Kızılay M.(Güvenpark)
Antalya – Saat Kulesi+Manavgat
Aydın – İstasyon Meydanı
Balıkesir – Kuvayi Milliye Meydanı+Özmerkez
Bolu – Kardelen Meydanı
Bursa – Kent Meydanı
Bilecik – Hükümet Yanı
Çanakkale – Cumhuriyet Meydanı
Çankırı - Atatürk Heykeli Meydanı
Çorum – Belediye Meydanı
Denizli – Çınar Meydanı
Diyarbakır – Dağkapı Meydanı
Düzce- Anıtpark Meydanı
Edirne – Selimiye Meydanı
Elazığ – Gazi Caddesi
Erzincan - Cumhuriyet Meydanı
Erzurum – Gar Meydanı
Eskişehir – Odunpazarı
Gaziantep – Demokrasi Meydanı
Giresun – Osman Ağa Meydanı
Hatay-Eski belediye binasının önü + İskenderun Sahil
Isparta – Valilik Meydanı
Iğdır-Belediye Meydanı
İstanbul – Taksim Meydanı
İzmir – Saat Kulesi
İzmir – Konak
İzmir,Menemen
Kahramanmaraş – Müftülük Meydanı
Karaman – Aktekke Meydanı
Karabük-Yenişehir Anıtı
Kars - Atatürk Meydanı
Kastamonu – Belediye Meydanı
Kayseri – Cumhuriyet Meydanı
Kocaeli – Cumhuriyet Parkı
Kırıkkale -Cumhuriyet Meydanı
Kırşehir -Ankara caddesi Valilik Karşısı
Konya-Kültürpark Kütüphane Binasının Önü
Kütahya – Zafer Meydanı
Malatya – Kapalı Çarşı Üstü,
Manisa – Hükemet Meydanı,
Mersin – Cumhuriyet Meydanı
Muğla – Valilik Konağı+Bodrum İskele Meydanı
Muş – Belediye Meydanı
Nevşehir – Borsa Kavşağı,
Niğde – İmam Hatip Meydanı,
Ordu – Cumhuriyet Meydanı,
Osmaniye – Cumhuriyet Meydanı,
Rize – Atatürk Heykeli,
Sakarya – Kent Meydanı
Samsun – Cumhuriyet Meydanı
Sinop – Uğur Mumcu Meydanı
Sivas – Hükümet Meydanı
Tekirdağ – Tuğlalıpark
Tokat – Cumhuriyet Meydanı
Yalova – Cumhuriyet Meydanı
Yozgat - Cumhuriyet Meydanı
Trabzon – Atapark
Zonguldak – Madenci Anıtı Önü

DİĞER ŞEHİRLERDEKİ TÜM MEYDANLAR SİZİN !!!

Aslında forumunuzda ifade özgürlüğü varmış gibi davranıp sonra durduk yere "haddinizi bilin" tarzı çıkışlar yapmanıza alıştım sanıyordum ama bu sefer üslubunuzu iyice çirkinleştirmişsiniz. 30 sayfa boyunca gördüğüm en saldırgan tutum size aitti.

Bir de savaş gibi siyasi bir konuda siyaset üzerine konuşma cüretini gösteren bir zavallı olarak merak ediyorum, ne yapmalıyız sizce? Sorunun çıkış noktasını, çözüm yolları neler olabiliri konuşmayalım mı? İzin verilen sınır nedir? Taziye dileyip çekilmenin, yargıladığınız avatar fotoğrafı koyma eyleminden bir farkı var mı? Lütfen ne yapmak istediğinizi başkalarının sizin platformunuzda neler yapabileceğini belirleyin, en azından bir hakaret işitince nedensiz olup olmadığını anlayabilelim.

Son düzenleme:

Bir kere konuyu derinine konusabilmek icin elbette isin siyasi kismina girmek zorundayiz, ortada bir sorun varsa ve bu sorun politikanin midesinde fokurduyorsa, ne yapmaliyiz? Bu konuya yorum yapmadigim halde, bu yaziniz bana alakasiz geldi...

Cünkü siz zaten konuyu acarken bayrak asmak ve avtar degistirmek disinda ne yapiyoruz ki demistiniz yanilmiyorsam..Dolayisiyla birsey yapmali evet ...ki bu sorunu cözmek icin herkes elini tasin altina koyarsa da FARKLI BAKIS ACILARININ FARKLI POLITIK DÜSÜNCELERI bir noktada catismak ve bir yere varmak durumundadir...

Gönül ister ki seviye hep üst noktada olsun, ama insaniz nihayetinde..

Ki ben insanlarin burada birseyler üzerinden siyaset yaptigini düsünmüyorum sonucta biz politik parti liderleri degiliz ki bir yerlerden nemalanalim :) Sadece özgür düsüncelerimizi ifade ediyoruz bu iktidar yanlisi ya da muhalefet yanlisi, o ya da bu yanlisi seklinde bir sekilde yansiyacaktir elbette...

Unutmayalım, bunlar cahil biz bunları kandırırız dedi düşmanlar ama ...

Bu ülkenin cahil olarak adlandırılan halkı kazandı Kurtuluş Savaşını...

%50 si cahilmişte hiçbirşey anlamıyormuşta bir makarnaya satıyormuş...

Siz kime iftira attığınızın farkında mısınız???

Cahil diye hakaret ettikleriniz bizim anneannelerimiz, bizim babaannelerimiz, bizim dedelerimiz...

Bu savaş sen ben cahil okumuş diye ayrım bittiğinde bitecektir...

Oy vermek her bireyin kendi doğrusu kendi kararı en vazgeçilmez hakkı...

Peki bu hakkı kullandıkları için daha doğrusu bizim istemediğimiz kişileri seçtikleri için onlara hakaret etmeye hakkımız var mı?

Peki biz siz onlar şunlar diye konuşmaktan,

Suçu hep karşımızdakinde aramaktan ne zaman vazgeçeceğiz...

Ne zaman herkesin salyalarını akıtarak baktığı yurdumuzu tek parçayız biz bölünmeyiz diyerek koruyacağız...

Sizce gerçekten Türk-Kürt çatışması mı bu hayır asla değil hiç bir zaman da olmadı...

Konuyu siyasete getiren hükümete çuvaldızı batırıp kendine gül ayıranları tebrik ediyorum...

Doğru çok haklısınız tüm suç bu hükümete oy verenlerde...

Tamam oldu mu o gencecik canlar körpecik bedenler geri geldi mi???

Tatmin oldu mu vicdanımız suçu sıyırdık kendimizden attık hükümete oy verenlere...

Biz koyalım kafamızı yastığa bakalım göz kapaklarımız ağırlaşıp uykuya teslim ettiğimizde bedenimizi gerçek vicdanımız ne diyecek???

anlaşılamamak ne kadar kötü : )

aslında anlaşılamamak değil olay ! ya benim anlatabildiğim kadar anlaşılır ya da anlayabildiğiniz kadar....

dilediğiniz tarafından tutun

geçmiş yorumları okumadan beni eleştirmek en kolayı ....

neyse aynı dilden konuşmaya başladığımızda cevap vereceğim şimdilik bana müsade

cok sevindim yaaa 23 haziran gece yarisi izmire ucuyoruz yasasiin ilk defa bende katilabilicem cok sevindim

teşekkürler
pazar günü bayrağımla taksimde olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…