- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
'sizin' dediğiniz kim yada karşınızdaki siz se siz kimsiniz
bu yaptığınızın adı nedir. niçin ayrımcılık yapıyorsunuz
bugün olanların sebebi de bu sizlik bizlik değilmi
sizi ve sizin gibi bu ülkedeki insanları siz biz diye ayıranları kınıyorum
siz biz yok hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız.
herşeyimiz bir ve biriz
adalet ortaktır değil mi insanları adaletlerine göre ayırırsanız ki bu konuda özellikle işte oraya yazılan sizin adaletiniz.... başlayan cümlenin anlamı buraya gider. farklı anlamda kullanılmak istense bile bu laf buraya gider.
yandaslik bu olsa gerek konumuz iktidar partisi ve yandaslari mi yoksa muhalefet partisi ve yandaslari mi ? yok sa yapilamayanlar mi ?
yazik daha once benim bedenimden siyaset yapmayin diyorduk simdi sirada sehit uzerinden siyaset yapmak mi kaldi ?
yazik, sehitler veya kadin uzerinden siyaset yapan bir avuc zavalli
Hakikaten ilginç yani.
Olayı ne taraflara çekiyorsunuz*
Halbuki o kelimeden kastım şu an bu sayfada uygulanan çifte standarttı :)
arkadaşlar konu nerelere geldi...Angel ve Weis ikizinde çok değerli kişilersiniz yapmayın lütfen...hep diyorum ne zaman siyaseti bir kenara atıp birleşir annelerin yürekleri ve elleri o zaman ortada aşılamayacak birşey kalmaz..iş biz kadınlarda! SİZ BİZ diyorsak hala vah halimizze..
yandaslik bu olsa gerek konumuz iktidar partisi ve yandaslari mi yoksa muhalefet partisi ve yandaslari mi ? yok sa yapilamayanlar mi ?
yazik daha once benim bedenimden siyaset yapmayin diyorduk simdi sirada sehit uzerinden siyaset yapmak mi kaldi ?
siz biz kavgasıyla neyi çözecekmişiz..daha birbirimize karşı saygı yı öğrenememişiz,fikir tartışması nasıl olur öğrenememişiz değil mi?tepeden aşşağı aynı diyalogları görmekten gına geldi bana,siyasetçiside,sanatçısıda,medyasıda ve kadınlar kulübü üyeleride sürekli birbirini yiyor
Kazen abi senin yerin bende ayrıdır ama bu cümlelerin beni biraz kırdı açıkçası..Sen kendine göre haklı düşünüyorsundur buna eminim yazma dilini bu sitede var olduğumdan beri beğenirim ama bu cümleler bende biraz sarsıntı yarattı.
Konu şehit olunca haklı olarak ipin ucu siyasete dayanıyor çünkü olay orada başlayıp orada bitiyor.Senden de bizi anlamanı rica ediyorum.
Kazen abi senin yerin bende ayrıdır ama bu cümlelerin beni biraz kırdı açıkçası..Sen kendine göre haklı düşünüyorsundur buna eminim yazma dilini bu sitede var olduğumdan beri beğenirim ama bu cümleler bende biraz sarsıntı yarattı.
Konu şehit olunca haklı olarak ipin ucu siyasete dayanıyor çünkü olay orada başlayıp orada bitiyor.Senden de bizi anlamanı rica ediyorum.
ben Kazen'in bu sözleri burada yorum yapanlar için söylediğini düşünmüyorum.bir avuç zavallı cümlesi burası için kurulmadı bence..siyasiler için,bunu kullanıp bu konulardan nemalananlar için söylüyor gibi geldi.öyle anladım ben.
Şahsen ben şuan hiçbir partinin yandaşı olmadığım gibi iktidar veya muhalefet hiçbir partinin terör konusuna doğru çözümler sunduğunu da düşünmüyorum.
Konu şehitler olduğunda tartışılacak tek şey yapılan yanlışlar olduğu için işin içine istemeden siyaset girdi .
Yinede hiçkimse burda bir partinin veya siyasinin adını zikretmedi.
Umuyorum, diliyorum...
QUOTE=adunul;25172741]Daha 16. sayfadayım hepsini okumaya kalksam konu kapanmadan yetişemem.
Düşünebiliyor musunuz öyle bir ülkeyiz ki AB nin kapısında kul olmuş bekliyoruz. AB ye üye olan € ya geçen İspanya, İtalya, Yunanistan batıyor önemli mi değil tabi ki. Amacımız zaten AB ye girmek değil, AB kriterlerini uygulamak. En önemli maddesi ne AB kriterlerinin ? Ordu'yu pasifize etmek. E peki kimin işine gelir bu ? Kimin olacak Tayyip ve tayfasının. Yoksa bizim Kasımpaşlı AB rest çektiğinde tüm milletten alkış alacağını bilmiyor mu ? Onun derdi oy değil ki zaten peşine takılıp giden bir güruh var. O derdi hınç, kin, kindar ve dindar bir topluluk. Bu ülkeyi biirmeye sanırım and içmiş.
birde üstüne üstlük savaş ekonomisi .... Sorgulanamayan bir ekonomi, örtülü ödenek silaha mı yandaşamı gider bilinmez böyle durumlarda. O beğenilmedik Çiller zamanında neredeyse kökü kurumuştu bu soysuzların, şimdi ne oldu da hortladı ???
Ülkeler hakedildikleri şekilde yönetilirlermiş, olan benim evladıma, anama olur kimin umurunda.
ne demek istediğini anlıyorum arkadaşım...bu yüzden yargılayarak (normalde de yargılamamaya çalışırım ve söylediği iki üç şeyden dolayı hiç tanımadığım bir insana şöylesin böylesin demekten kaçınırım) konuşmamaya çalıştım...yazdıklarımın çoğunda bu duruma getiren sürecin başında aynı etkenler olsa da bir çok parçası olduğundan bahsettim....zamanında yapılan bir çok yanlış (senin bahsettiğin yanlışlar gibi) belki de bu süreci hızlandırdı...daha önce de söylemiştim birilerinin ekmeğine yağ sürdü...
çok yönlü değerlendireyim derken tek yönü üzerine vurgu yaptığın için sanırım bu şekilde anlaşılıyor...
herkes ister elbet adalet yerini bulsun geçmişte hoyratça hiç hesap vermeden birilerine dokunabilen yarın bugün sana bana bir başkasına dokunur öyle olmasa bile yapılan yanlışların hesabı verilmeli...ama bugün olan maalesef geçmişte olanlardan çok farklı değil...geçmişte canları yananlar bugün can yakma telaşındalar...yarın bugün yer değişir düzen değişir roller değişir dokunan dokunulan olur...yani masum insanlar da sebepsiz tutuklanırken yaşasın bugün benim haksız gördüğüme de dokunuluyor diyemiyorum...geçmişle bugün arasında çok fark göremiyorum ben...belki bugün daha bile kötü...hoşlanılmayan kurumlar değersizleştirilerek yapılıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?