Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Bu alkışlarda benden size gelsin... Burada yapılan bir yorumu ülke içindeki ayrımcılığa bağlıyabildiğiniz için...

arkadaşlar konu nerelere geldi...Angel ve Weis ikizinde çok değerli kişilersiniz yapmayın lütfen...hep diyorum ne zaman siyaseti bir kenara atıp birleşir annelerin yürekleri ve elleri o zaman ortada aşılamayacak birşey kalmaz..iş biz kadınlarda! SİZ BİZ diyorsak hala vah halimizze..

Son düzenleme:

Hakikaten ilginç yani.

Olayı ne taraflara çekiyorsunuz*

Halbuki o kelimeden kastım şu an bu sayfada uygulanan çifte standarttı :)

Kazen çok şaşırdım,niyeyse farklı bir noktaya koymuşum sizi ...
Yani kafamda nasıl oturttuysam bu cümleleri yazmanız beni çok şaşırttı ama çok mutlu etti.

Hakikaten ilginç yani.

Olayı ne taraflara çekiyorsunuz*

Halbuki o kelimeden kastım şu an bu sayfada uygulanan çifte standarttı :)

yanlış anladıysam özür dilerim.
ama şu konu bile o kadar canımı sıktı ki biz burda tek yürek olalım derken iş nereye geldi.
tartışmak kavga etmek değildir . düşüncelerini herkes söylesin ama bunun karşısında saygıyla durmamız gerek.

siz biz kavgasıyla neyi çözecekmişiz..daha birbirimize karşı saygı yı öğrenememişiz,fikir tartışması nasıl olur öğrenememişiz değil mi? tepeden aşşağı aynı diyalogları görmekten gına geldi bana,siyasetçiside,sanatçısıda,medyasıda ve kadınlar kulübü üyeleride sürekli birbirini yiyor

Ben kisiligi hakkinda az cok fikir edindigim insanlarin herhangi bir konuda ki fikirleri yada sözleri icin hemen kizmam, kirilmak.
Hepimiz insaniz, hepimiz hata yapabiliriz.
Ama insanlar baska seylere olan öfkelerini bu olayada karistiriyorlar.
Ben kimseyi savunmak, kimseyi karalamak, kimseyi kirmak amacinda degilim.
Kimse bilemez aceba bu sehit olaylarinin ucu bana nasil dokundu.
Benim tek derdim, daha fazla canlar yanmamasi icin sorunun köküne inmek ve pisligi temizlemek.
Neyse ya, en sevmedigim seylerden biride insanlari kirmaktir.
Kadesa bu arada insallah yavrucugun asker oldugunda bu ülkede tek dert askerlerin ailesinden uzak olmasi olur canim.

Kazen abi senin yerin bende ayrıdır ama bu cümlelerin beni biraz kırdı açıkçası..Sen kendine göre haklı düşünüyorsundur buna eminim yazma dilini bu sitede var olduğumdan beri beğenirim ama bu cümleler bende biraz sarsıntı yarattı.
Konu şehit olunca haklı olarak ipin ucu siyasete dayanıyor çünkü olay orada başlayıp orada bitiyor.Senden de bizi anlamanı rica ediyorum.

Doğru söze ne denir...

[SUB][/SUB]
Ya evet bayrak asmiyorum, avatar degistirmiyorum, facede teroru lanetlemiyorum yapan arkadaslarimin paylasimlarina yorum da yapmiyorum.
Ama bunu yapmamamin nedeni ise yaramayacagini bildigimden. Oyle komik ki sen daha bir seye yeterince tepki gosteremeden yeni bir sorun hortluyor oncekini unutuyorsun. Yetisemiyorsun bu ulkenin sorunlarina. Zaten unutmasan ne olacak ki?
Cunku bu ulkeyi yonetenler **kim oldugu hic onemli degil ayrica** hangi parti gelse aynisi olur** halkinin dusuncesini onemsemiyor. Ne yazik ki halkinin secimlerde bu pervasizliga gerekli cevabi vermeyecegini bildiklerinden hep bildiklerini okuyup gormezden geliyorlar.
Simdi bu durumda neden biz sucluyuz bunu dusunmek gerek. Onlarin beceriksizliginin ve bundan utanmamalarinin sucunu bu halka yuklemek dogru mu?

Aynen ,beni de çok şaşırttı,başka bir mesajımda da söylemiştim siyasi hatalar nedeniyle askerlerimiz şehit oluyor.Siyasi bağlamdan uzaklaşıp nasıl konuşulabilir bu konuda?

Konuyu dün görünce çok heyecanlanmıştım. Ah işte nihayet birileri birşeyler yapmak istiyor dedim. Ama daha birinci sayfa bitmeden ayrıldım konudan. Konu siyasete dönmüş. Herşey hükümet yüzünden, bilinçsiz (daha neler neler denmiş de ben seviyemi düşürmeyeyim) %50 yüzünden bu haldeyize bağlanmış. %50'lik hükkümet varsa %50 de muhalefet var demek. Sen ne yaptın kardeşim bu kadar zaman diye sorarlar adama.

Konu amacını çoktan aşmış. Siyaseti sevmiyorum. Malesef ülkemizde siyaset rant için kullanılıyor. Sağcısı da solcusu da cebini doldruma peşinde. Hepsi değil tabi ki ama aralarında mutlaka oluyor böyleleri.

O yüzden size iyi tartışmalar. Ben şikayet maillerime döneyim

ben Kazen'in bu sözleri burada yorum yapanlar için söylediğini düşünmüyorum.bir avuç zavallı cümlesi burası için kurulmadı bence..siyasiler için,bunu kullanıp bu konulardan nemalananlar için söylüyor gibi geldi.öyle anladım ben.

Şahsen ben şuan hiçbir partinin yandaşı olmadığım gibi iktidar veya muhalefet hiçbir partinin terör konusuna doğru çözümler sunduğunu da düşünmüyorum.

Konu şehitler olduğunda tartışılacak tek şey yapılan yanlışlar olduğu için işin içine istemeden siyaset girdi .

Yinede hiçkimse burda bir partinin veya siyasinin adını zikretmedi.

Umuyorum, diliyorum...

QUOTE=adunul;25172741]Daha 16. sayfadayım hepsini okumaya kalksam konu kapanmadan yetişemem.

Düşünebiliyor musunuz öyle bir ülkeyiz ki AB nin kapısında kul olmuş bekliyoruz. AB ye üye olan € ya geçen İspanya, İtalya, Yunanistan batıyor önemli mi değil tabi ki. Amacımız zaten AB ye girmek değil, AB kriterlerini uygulamak. En önemli maddesi ne AB kriterlerinin ? Ordu'yu pasifize etmek. E peki kimin işine gelir bu ? Kimin olacak Tayyip ve tayfasının. Yoksa bizim Kasımpaşlı AB rest çektiğinde tüm milletten alkış alacağını bilmiyor mu ? Onun derdi oy değil ki zaten peşine takılıp giden bir güruh var. O derdi hınç, kin, kindar ve dindar bir topluluk. Bu ülkeyi biirmeye sanırım and içmiş.

birde üstüne üstlük savaş ekonomisi .... Sorgulanamayan bir ekonomi, örtülü ödenek silaha mı yandaşamı gider bilinmez böyle durumlarda. O beğenilmedik Çiller zamanında neredeyse kökü kurumuştu bu soysuzların, şimdi ne oldu da hortladı ???

Ülkeler hakedildikleri şekilde yönetilirlermiş, olan benim evladıma, anama olur kimin umurunda.
[/QUOTE]

yukardaki alıntıdır
siyasetçi adı zikredildi malesef. iş tamamen siyasete döndü ayrıca üstü üstüne ne hakaretlerde edildi. bu konu amacından çok saptı

Umuyorum, diliyorum...

bende....bir cümlem dışında hiçbir siyasi söylemim olmadı ki o cümlemin sonuna kadar arkasındayım kim ne derse desin..evet şehitler için kelle,ele başı için sayın,askerlik içinde yan gelip yatma yeri değildir deniliyor ve biz hala hergün şehit veriyorsak tabii ki eleştirilmesi gereken şeyler var demektir..ama o partiye yada şu partiye oy veren insanlara da saygı duyarım orası ayrı.benim eleştirdiğim tüm siyasetçiler..iktidarı,muhalefeti hepsi dahil..birlik olup da şu lanet terörü bitremediler bizi de oyunlarına alet ediyorlar...sonra SİZ-BİZ oluyoruz nasıl oluyorsa!

yukardaki alıntıdır
siyasetçi adı zikredildi malesef. iş tamamen siyasete döndü ayrıca üstü üstüne ne hakaretlerde edildi. bu konu amacından çok saptı[/QUOTE]

O kadar çok şey yazıldı ki,farketmemiş olabilirim.

Evet konu amacından saptı,ama toparlanır merak etmeyin.

Burda hepimiz saygılı insanlarız,biranlık sinirle ,yüreklerdeki acıyla yazılmış bazı talihsiz kelimelerde oldu.

Ama burda sizi gerçekten rahatsız eden ,hakaret boyutuna ulaşan sözler sarfedildiyse bunu kötü içerik butonuyla şikayet edebilirsiniz.

Burda herkesi zan altında bırakmak ta doğru değil bana göre.

Habur rezaletinden sonra bile bu rezaletin sorumluları, baş kahramanları hala %50 gibi bir oy alıyorlarsa sorgulanır tabi ki kardeşim.Sonra da şehitlere üzülüyorum demenin ne mantığı var.

Ayrıca bu insanlarda bir de şu var sonuna kadar hükümetin ,f tipinin avukatlığını yapıp hatta zaman zaman sırf bunları savunmak için sonuna kadar saçmalayan insanlar, nedense ben onlardan değilim şundan değilim diyiveriyorlar.Eğer bir şeyi savunuyorsan sonuna kadar arkasında durmalısın.Neden utanıyorsun ki.Madem utanıyorsun neden o düşüncedesin.Çıkarın ne diye sormazlar mı adama.

Benim yazılarımdan ulusalcı ve sonuna kadar Atatürkçü olduğum anlaşılıyordur.
Şimdi biri bana kalkıp da sen ulusalcısın sen kemalistsin derse ben neden kızayım buna niye sinirleneyim ki.

senin soyledigine bende katiliyorum. cok da dogru soylemissin bence. uzun yillardir yaptigimiz tek sey birbirimizi yemek intikam almak icin asiriya kacmak. buna bende katiliyorum bunu turkan saylanin kitabinda da dile getirilmis. ayni senin soyledigin sekilde o kadar guzel anlatmis ki.. o kadina bile ergenekoncu dendi.. oldu gitti zaten kadincagiz sevaplari onun yanina kaldi gunahlarini alanlara da artik ilahi adalet yerini bulur diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…