Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Terörün bitirilememesi siyasete baglanip, cözümün siyasette oldugu savunuluyor.
Türkiye Cumhuriyeti tarihine söyle bir bakin.
Siyasette neredeyse hic istikrar olmadi.
Türkiye hemen hemen tüm tarihi boyunca 1 yilda, 2 yilda tas catlasa 3 yilda secip yapip durdu.
Kimi liderler asildi, kimilerininse zehirlenerek ölürüldügünden süpheleniliyor.
Birileri Türkiye de birlik ve beraberligi hicbirzaman istemedi.
Sürekli bir kargasa, bir kaos ortami yaratmak icin halk gruplara parcalanmak istendi.
Solcu- sagci catismasi denendi, alevi- sünni catismasi denendi, dindar- laik catismasi denendi ama sonunda halk hep orta yolu bulmayi basardi. Son olarak 1984 te ilk fitili ateslenen Türk- Kürt catismasi denendi.
Ama bu deneme digerlerinden farkliydi.
Bu sefer halk kiskirtilarak kaos cikmasi beklenmiyordu.
Bu sefer kaos tüccarlari bizzat silahlandirdi masalarini.
Bu sefer ki digerleri gibi degildi.
Bu sefer gercekten derin planlar yapilmisti.

Türkiye de istikrar istemeyen, Türkiye deki kardes kavgasi ve kaos ortamindan beslenen kan emicilere inat, tüm Türkiye yi coook seviyorum.
Alevisiyle, sünnisiyle, sagcisiyla, solcusuyla, Türküyle, Kürdüyle, dindari ile, dinsizi ile, tüm Türkiye yi seviyorum.
40-50 senedir bölücülük ninnileri ile bu halki birbirine kirdiran vampirlere inat sesimin ciktiginca bagiracagim, hicbir yerde susmayacagim, bu ülkeye istikrari, kardesligi getiremek icin calisanin destekcisi olacagim. Ve herbir kardesime söyleyecegim;
Tüm Türkiye kardestir.
Asla ve asla basaramayacaksiniz.
Türkiye nin hangi kurumlarina cöreklendiginizi, isinizi nasil hallettiginizi cok cok iyi biliyorum.
Ama birgün Kürt kardeslerimizlede oturup konusacagiz, kucaklasacagiz, sizin o kurdugunuz tezgah bozulucak, o carkinizi basiniza gecirecegiz.

Son düzenleme:

pazar günü ben de bayrağımla taksimdeyim

Gösterelim bakalım bu vatan kiminmiş

şehitin kanını bari siyasete yormayın be. laf atmak istediklerinize malzeme yapmışsınız bir çoğunuz. tiksindim vallahi billahi. sözde siyasetin yasak olduğu kk.

yalnızca ben mi bu şekile anladım diyordum Kazen'i...bilemiyorum tabi ama bana "çekin kıllı ellerinizi bedenimizden" dediğimiz bir avuç zavallıya hitaben yazdığını düşündüm...üzerime alınmak hiç aklıma gelmemişti..:26:

Yazıklar olsun ya!!!

Karakolun görüntülerini gördüm, inanın hayvan yaşamaz orda

Sanki bilerek gönderiyorlar ana kuzularını

Ayrıca 3 karakol baskını daha olmuş toplamda 94 şehit var.
Fakat satılık medya yine duyurmuyor.
Birileri tarafından engelleniyor

Bunlar hep Uludere'nin intikamı.

Başka açıklaması olamaz!!!

Son düzenleme:

94 sehit mi

uludereyle ne alakasi var ki:18: uludere'de sivillerin bir hata sonucu oldurulmesi soz konusu degil mi bu pkk yi neden gersin?:26:

bu haberler her terör saldırısından sonra pkk nın yayın organları tarafından uydurulur.Aynen operasyonlarda boş mağaraları vuruyorlar lafları gibi.O laflar da hep bu fırat news tarafından falan ortaya atılır.

94 şehit Allah korusun ya,böyle birşey olsa nasıl saklanır ki.

94 sehit mi

uludereyle ne alakasi var ki:18: uludere'de sivillerin bir hata sonucu oldurulmesi soz konusu degil mi bu pkk yi neden gersin?:26:

Bunlar çok karışık işler.

Ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Şu an o görüntülerden sonra cevap yazmaya dahi takatim yok

Çok üzgünüm :2:

Şehit haberlerinin ekranlara düştüğü günün akşamında, pek çok bar ve cafenin canlı müzik formatında bir değişikliğe gitmediğini, aksine tamgaz eğlenceye devam edildiğini, pek tabi bunun müşteri talepleri doğrultusunda yapıldığını müşahade ediyoruz.. Televizyon kanallarının da eğlence programlarından taviz vermediği gibi, duyulan üzüntüyü "haber programlarıyla" sınırladığını gözlüyoruz.. Aynı akşam arabalarda turlayan insanların da, cümle alemle birlikte müzik dinleme dayatması, gözlerimizden kaçmadı.. Tabi ki ateş düştüğü yeri yakar.. Ağlarsa anam ağlar.. Dayatma ile yas tutulmaz.. Ancaaak!! Aklı başında olan herkes bir nebze olsun empati yapabilme yeteneğine sahip olsaydı.. Yani şehit olan kişinin, oğlu, damadı, kardeşi olabileceğini düşünebilseydi, belki İzmir'de duyarsızlık veya pervasızlık bu derece tavan yapmazdı.. İnsanlığın neresinde olduğumuzu sorgulama safhasına gelmiş olmamız son derece düşündürücüdür.. Çıkalım tamam.. Meydanları inletelim.. Ama bu insanlarla mı?..

Alinti.

ben de üzerime alınmadım çünkü o cümlelerin altında daha başka anlamlar var.e tabii üzerine başka yönden alınıp mutlu olanlar da olmadı değil..zaten 2.yazısıyla bunu anlatmaya çalıştı..bir avuç zavallı mecliste terörle beslenen bir avuç zavallı bence.yoksa burada bizlere böyle hitap etmeyeceğini düşünüyorum.üstelik kimseye saygısızlık etmeden fikir beyan etmek ne zamandan beri zavallılık olmuş ki :)

ıyyyyy baktım şimdi o lanet siteye 100 ü aşkın diye yazmış pislikler yani diyeceğim o ki bu haberler hep bunlardan kaynaklanıyor.Ciddiye almayın.
Öfff nasıl sinirlerim bozuldu ya
napcam ben şimdi

Daha önce de saklandı sonradan ortaya çıktı.

Elbet bu da çıkacaktır.

Ama inşallah dogru degildir ((((((((

İnşallah onların uydurmasıdır (((

Ve ben bir Albay kızı olarak bildiklerimi yazmak istiyorum ama nafile (((((((((((

Bir ülkede Milli Eğitim Bakanı, ögrencilerin psikolojisi bozulacak diye yılların Bayrak şiirini yasaklıyor
ve kitaplardan çıkarıyorsa varın gerisini siz düşünün....

Belki bilmeyenler vardır. Şiiri de paylaşayım...

BAYRAK

Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü!
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün.
Kızıllığında ısındık,
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün.
Gölgene sığındık.

Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen !
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim ! ,

Yazar : ARİF NİHAT ASYA

Hani başbakan "ispatlamayan şerefsizdir" deyip de görüşmeler ispat edilince bir yolunu bulup "one minute" desem de bu sözlerim unutulsa diye çırpındığı Oslo görüşmeleri var ya işte orada, imralıda kim bilir hangi konularda taviz verdiler de yerine getir-e-medikleri için bu baskın yaşandı.

Birileri yazmış ya içerdeki askerler yüzünden bu oldu diye, işte bu da benim tezim...

o lafı bende üzerime almadım açıkçası..taraflarımı en açık şekilde belirten biri olarak ve hiç de gocunmuyorum düşüncelerimden ötürü...zaten herkes neyin ne olduğunu
kimlerin gözyaşalarının arkasına sığınıp vatan sevgisi gösterdiğini ,kimlerin buyrun gelin dediklerini,kimlerin dağlardan meclise çıkma hakkını doğurduğunu...vs iyi biliyor..

biz meclistekiler gibi rant elde etmek için söylemiyoruz ki hem de yoluncak kazlarız,ancak burada bir iki kelam ederiz o kadar! hanginizin telefon faturası 25.000 TL?
hanginizin milyar lira maaş alıyorsunuz ve hanginiz kendi maaşlarınızı kendiniz belirliyorsunuz? toplumun her kesimine ancak onlar hitap edebiliyorlar oy kaygısı ve gelecekte tekrar seçilememek korkusuyla..bencağızın şuarada bir kaç kelam etmesi kimseyi rencide eder ne paraya -oya boğar kanaatindeyim..

yalnız şu bir gerçek ki pkk bir siyasi terör örgütüdür..geçen gün Hakkari de yaşanan durumu bundan ayrı bir kefeye koyamıyoruz maalesef..pek tabi ki 8 değildir o şehit sayısı,madalyonun görünmeyen yüzü, buzdağının bilinmeyenleri mevcut..her hakkı orada saklı maalesef..yine unutulur,bir şey bulunur...ama önemli olan bizim bir şeylerin farkına varmamız,varmayanlarda olabilir ,hepimizin içinde var..burada tartışmanın hiç birimize faydası olmuyor maalesef..ben farklı düşünen arakdaşlarımdan da çok besleniyorum,pek çok şey öğreniyorum burada..karşılıklı olarak fikirlerinizi sorgulamak yerine başka şeyler yapmak,bilinçlenmek en güzeli..

elimden geldiğince düşüncelerimi ama doğru ama yanlış bu ortamda paylaşmaya çalışıyorum...bende bir iki kelam yazar çekilir giderim..burada yok siyaset var,burada şu var...diyip...ama zaten millet olarak yaptığımız hep bu değil mi? yolda biri düşse kalkıp kimse ilgilenmiyor,nasıl olsa belasını bulmuştur düşüncesiyle..

daha dün yaşadık,haberlerde gördük..7 kişi tarafından askerden izne gelen gencin meydan dayağını...canlı yayında izledim adamı ve hala haketmiştir o dayağı diyen bir zihniyet var..bakın ne kurumdan bahsediyorum ne o gencin kim olduğundan ...dayak atanda insan dayak yiyende...her biri de bu vatan için silah altında olan kişiler...şöyle bir dışarıdan bakınca ne kadar karmaşık bir durum ve ne kadar üzüldüm..aslında bu toplumuzun genel kesiminin ortaya koyduğu ufak bir resim sadece..ne o askerden izne gelmiş genç, hemşerisi dağda terörist diye kötü ne de bir kaç adam orada dayak attı diye benim polisime leke sürebilir..

amaç zaten bu..birlik beraberlik bozmak..biz kendi içimizde farklı düşüncelere rağmen asıl savunmamız gerekeni savunmayı başarabilirsek bu halka buradan taa nerelere yayılabilir düşünün artık..

ASlı astarı olmayan haberleri buraya taşıyıp saçmalamayın lütfen !

Salı günü megadeth konseri vardı ama biz gitmedik, bi yerde oturduk,içimden hiç gelmedi çünkü ama gidenlere de öyle insanlıktan nasibini almamış gözüyle bakmıyorum ben.
Bu ülkede televizyon programlarının yayın değiştirmesi eğlence yerlerinin kapanması için gereken minimum şehit sayısı nedir.Her gün şehit vermiyo muyuz 1-2 tane olunca kimsenin umurunda olmuyor, ben bu ikiyüzlülüğü anlayamıyorum.
Salı günü yanımda bir arkadaş vardı ,erkek.Ona işte o gün bu forumda konuştuğumuz şeylerin de etkisiyle halk içinde askerlere suçlamaları kabul edenler var biliyor musun diyorum.Bi başladı sayıp sövmeye ve argümanı da şu : bu askerdeyken bi komutanı varmış küfür mü etmiş buna bağırmış mı neymiş bi de bana diyo ki sen bilmiyosun işte bunları var falan.Yani şu Türk erkeklerinin bir kısmı o kadar mızmız oluyor ki.Ben onun beğenmediği lanet ettiği görevin bana verilmesi için her şeyimi feda ederdim.Zaten öylelrini görünce diyorum yani kadınlar niye askerlik yapmıyor ,onun yapacağı askerlikten daha iyi olacağımız kesin.İşte bir tarafta gidip oralarda ölenler var bir tarafta da en rahat yerde askerlik yapıp komutan bana bağırdı diye hay vatanına da milletine de ordusuna da diyen bir grup var.O an ağzının orta yerine bi tane geçirmek geldi ama yapmadım sustum baktım öyle uzaktaki çatılara falan.
Zorla alkolik yapıcak bunlar beni.

Arkadaşlar 94 - 100 şehit falan diyorsunuz da şehit olan 8 kişinin ismi
açıklandı televizyonlarda. Herkes okudu. Diğer 86 - 92 kişinin ailesinden, yakınlarından biri
çıkıp demez mi bizim evladımızın adı niye yok bunların arasında... Provakasyon
bu ve her şehit haberinden sonra kaos yaratmak için söylenir. Yani o kadar
insan içinden biri mutlaka bir şekilde duyurur bunu. Bu haberler terör
örgütüne yakınlığı ile bilinen haber sitelerinde, teröristlere moral için yapılıyor.
Nasıl ki bizde bilmem kaç bin askerle bilmem kaç yüz teröristin ablukaya
alındığı haberleri yapılıyorsa...

Bu bir savaş taktiğidir aslında. Zaiyatın büyük olduğu haberi yayılır ve
karşı tarafın morali çökertilir, güven ortamı sarsılır ve çözülmelere,
isyanlara teşvik edilir. Diğer taraftan kendi taraftarlarının moralinin
yüksek olması sağlanır. Savaş sadece silahla yapılmaz, psikoloji
en önemli unsurdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…