e alkışçı yok mu ya,böylesine kin dolu bir mesajı kaçırmazdı o ya?
Ayrıca kime pis kepaze demişim,habur olayına kepazelik dedim doğrudur.
Bu olayı savunanlar kendilerine kepaze dediğimi mi düşünüyorlar.
Her mesajında bana laf sokuşturup sonra da ilk ve son mesajım deme.
Ayrıca uydurma senin yaptığın hakaretleri yapmadım ben.
Hiçbir yerinden birşey çıkartmana da gerek yok.
Tekrar karşılıklı mesaj yazmayacağım ama yalan söylediğin için cevap vermek durumunda kaldım.
siyasi konularda hiçbir mesajı kötü içerikle bildirdiğimi hatırlamıyorum bugüne kadar.Çünkü etik değil bu.
Ayrıca karşıt görüşlü herkesi kötü içerikle bildirince ceza alacağı düşünülüyorsa çok büyük bir hata var.Ha ama tabi bazılarının demokrasisi bu olabilir.
Şu son ikili tartışmalarımdan belki ceza alırım ama bu zamana kadar ceza almadım bu konudan.
Eki Görüntüle 450135
Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsin arkadaşım. Hem ceza alsan ne olur almasan ne olur, kime ne ? Kime ne derken bize ne anlamında demedim, ceza alırsan zil takıp oynacaklar için dedim, yanlış anlaşılmasında
Su konun altina yazdigim hicbir mesajimda, karsi tarafa bu böyledir böyle kabul et baskisi yapmadim, reel hayatimdada yapmam.
Insanlarla konusmasini , fikir alisverisini cok seven bir insanim, ama belli bir seviyedekilerle.
Konuya yazmak istediklerimi ilk mesajimda yazdim.
Sonra daha önce neler yazilmis diye okudum.
Bircok mesajda insanlara özgür iradelerini nasil kullandiklari konusunda hakaret edildigini gördüm.
Burada bircok insanin o hakaret edilen %50 nin icine girdigini biliyorum.
Biliyorum cünkü özel mesaj aliyorum.
Ama öylesine bir mahalle baskisi, öylesine bir linc havasi var ki, insanlar fikirlerini söylemeye korkuyor.
Birileri sürekli hakaret ediyor. Oturup karsilikli konusmak degil zaten amac, amac bir kismi yaftalamak, hakaret etmek, asimile etmek.
Bu kisiler cözüm sunmuyor, alternatif sunmuyor, kendi dogrusu nedir söylemiyor. Sadece bir kisima hakaret ediyor.
Ama kendi ile ayni görüs vede düsüncede olmayan biri gelip fikrini yazdigi zaman basliyor hakarete.
Yahu burasi birtek senin düsüncende olanlarin paylasim alanimi.?
Ayrica hayatim boyunca kimse ile kavga, hakaret, bagris cagris yapmadim/ yapmam.
Biraz önceki mesajlarimin sebebini tekrar ediyorum.
BIRYERLERINDEN BIRSEYLER UYDURAN YALANCI, SEN BIZE HAKARET ETTIN cümlenizdeki "Size hakaret ettigim" kismini ispatlayin.
Hanımlar sizin yaptığınızı siyasiler mecliste yapıyor işte...
Sonucu olmayan bir tartışmanın galibi olmaya uğraşıyorsunuz.
İkinizi de anladık biz. Yanlış anlamaları da giderdiniz açıklamalarla.
Lütfen orta yolu bulun...
ortaya böyle kötü bir haberle dalmak istemezdim ama suriye de bir uçağımız düşmüş ve arama başlatılamamış anladığım kadarıyla,izinleri gerekiyor malum..
kimse kimseye bir şeyler ispatlamak zorunda değil..herkes tartışmadan fikrini söyleyip geçebilse keşke..:26:
evet ..bende kötü bir haber görmediğim için yanlış bir şey yazmak istemedim
baktım ama geçerli bir bilgi bulamadım ben..Rabbim yardım etsin her birine..güç kuvvet versin..
Türkiye de hic oy kullanamadim.
Ama surada okuduklarima hayret ediyorum.
Konu terör örgütü PKK.
Ilk kani döktükleri yil 1984.
Aradan gecen süre 28 yil.
Sonuc;
30 yila yakindir süren bu sorunun sebebi, bugünkü secmen.
Cünkü hepsi ilkokul menzunu, satlik insanlar.
Hertürlü hakareti hakediyorlar.
Nerden mi biliyoruz hepsinin kara cahil, egitimsiz, satlik insanlar oldugunu?
Cünkü bu %50 lik kisim bugünkü hükümete oy vermis olmalari.
Satlik egitimsizler, verseler baskasina oylarini hemen cözülecek su terör sorunu.
30 yildir oylarini veriyorlar ayni yere böyle oldu.
Diger % 50 lik mi?
Onlar egitimli, onlar düsünen, onlar diger 50 lik kisma hakaret etme hakki olan vatanseverler.
Zaten benim gibi düsünmeyen, benim gibi olmayan benim gibi yasamayan ölsün.
Ama dur, egitimli, düsünen, herseyi dogru bilen 50 lik kisim, digerlerine hakaret ede ede yola getirecekler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?