Su konun altina yazdigim hicbir mesajimda, karsi tarafa bu böyledir böyle kabul et baskisi yapmadim, reel hayatimdada yapmam.
Insanlarla konusmasini , fikir alisverisini cok seven bir insanim, ama belli bir seviyedekilerle.
Konuya yazmak istediklerimi ilk mesajimda yazdim.
Sonra daha önce neler yazilmis diye okudum.
Bircok mesajda insanlara özgür iradelerini nasil kullandiklari konusunda hakaret edildigini gördüm.
Burada bircok insanin o hakaret edilen %50 nin icine girdigini biliyorum.
Biliyorum cünkü özel mesaj aliyorum.
Ama öylesine bir mahalle baskisi, öylesine bir linc havasi var ki, insanlar fikirlerini söylemeye korkuyor.
Birileri sürekli hakaret ediyor. Oturup karsilikli konusmak degil zaten amac, amac bir kismi yaftalamak, hakaret etmek, asimile etmek.
Bu kisiler cözüm sunmuyor, alternatif sunmuyor, kendi dogrusu nedir söylemiyor. Sadece bir kisima hakaret ediyor.
Ama kendi ile ayni görüs vede düsüncede olmayan biri gelip fikrini yazdigi zaman basliyor hakarete.
Yahu burasi birtek senin düsüncende olanlarin paylasim alanimi.?
Ayrica hayatim boyunca kimse ile kavga, hakaret, bagris cagris yapmadim/ yapmam.
Biraz önceki mesajlarimin sebebini tekrar ediyorum.
BIRYERLERINDEN BIRSEYLER UYDURAN YALANCI, SEN BIZE HAKARET ETTIN cümlenizdeki "Size hakaret ettigim" kismini ispatlayin.
SITE YÖNETICILERINE SESLENIYORUM: Burada bir insan bana "yalanci, biryerlerinden birseyler cikarma" diyor. Seviyesine inmiyorum, cevap vermiyorum, sizin kurallarinizda belirttiginiz sekilde kötü icerik olarak bildiriyorum ama bu kisi hala hakaretine devam edebiliyor. Söylermisiniz bu kisilerin bu hakaretlerine maruz kalmamak icin kötü icerik bildiriminden baska ne yapmaliyiz?
Kendi söyledikleri saygisiz, pis, yüzsüz, kepaze, satlik, hain, duyarsiz gibi cümleri sanki bizler söylemisiz gibi yansitmaya calisan ama insanlarin geriye dönüp kimin ne yazdigini okuyacak kadar bilincli oldugunu unutan insanlari size havale ediyorum cünkü gerekli cezanin verilmesini istiyorum zira artik hakaretle, saygisizlikla, suclamalarla birylerlere gelinmeyecegini ve saygi cercevesinde konusmanin esas oldugunu birilerinin anlamasi gerek
sizi canı gönülden tebrik ediyorum
utanmaz, terbiyesiz ,kendi gib i düşünmeyene saldırmayı kendinde hak gören , kendisi propaganda yapıp bir de sizi suçlayan insanlara inadına sesimi çıkarmayıp sizi gönülden alkışlarak cevap veriyorum.
yöneticiler de en kısa zamanda kötü içerikleri değerlendirip bu şahıslara hakettikleri cevabı verirler de gerçek demokrasiyi görmüş oluruz
yoksa yöneticilerin de taraf tuttuğuna inanacağım ..
sizin bu kadar seviyeli olarak fikirlerinizi savunmanızı ayrıca tebrik ediyorum
çirkinleşmeden ,terbiye sınırını aşmadan ,bilginizle iliminizle tokat gibi verdiğiniz cevapları büyük bir hayranlıkla okuyorum ..
sizin gibi insanlar olduğu müddetçe ailenin verdiği terbiye de ahlak da kendini belli ediyor ..
Pilotların akdenizde bulunduğu haberi var heryerde sağlık durumları iyiymiş.
Resmi açıklama yapıldı
Uçağı Suriye düşürmüştür şeklinde.
İşte size istikrar
ileri demokrasi
komşularla 0 sorun
hadi buna da askerler yapmıştır deyin de görüyüm
amerikadan daha yeni icazet alıp gelen kim
Bizim jetlerimizin suriye sınırında işi ne
aylardır suriye ile savaşa itiliyoruz
bugün patlak verdi
militarist söylem içinde olmakla suçlanan ben daha birkaç hafta önce suriyeden gelen arkadaşlarla barış için hepbir ağızdan haykırmıştım
peki şimdi ne olacak?
savaş mı çıkacak?
Bu savaşta kimler ölecek ?
kimler evinden barkından olacak?
yoksa hiçbir şey yapılmayacak mı?
tüylerim diken diken şu anda ,çok çok üzgünüm
ne olursa olsun vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunuruz
ama birilerinin maşası olmamalıydık,başkalarının çıkarları için bu savaşa itilmemeliydik
resmen açıklanmış..ama pilotlar hakkında net bir şey söylenmiyor..23 yıl evvel de bir uçapımızı düşürmüş
suriye..:26:
nasıl bir adım atıcaklar bilmiyorum,her şeyi bir kenara bırakıp aklı selim şeylerin yaşanması tek ümidim..
tek bildiğim şey var,öfkeyle kalkıp zararla oturan taraf olmayalım..ama ne gerekiliyorsa da yapılsın artık
şu suriye için...gerçekten fazla oluyorlar...
Türkiye de hic oy kullanamadim.
Ama surada okuduklarima hayret ediyorum.
Konu terör örgütü PKK.
Ilk kani döktükleri yil 1984.
Aradan gecen süre 28 yil.
Sonuc;
30 yila yakindir süren bu sorunun sebebi, bugünkü secmen.
Cünkü hepsi ilkokul menzunu, satlik insanlar.
Hertürlü hakareti hakediyorlar.
Nerden mi biliyoruz hepsinin kara cahil, egitimsiz, satlik insanlar oldugunu?
Cünkü bu %50 lik kisim bugünkü hükümete oy vermis olmalari.
Satlik egitimsizler, verseler baskasina oylarini hemen cözülecek su terör sorunu.
30 yildir oylarini veriyorlar ayni yere böyle oldu.
Diger % 50 lik mi?
Onlar egitimli, onlar düsünen, onlar diger 50 lik kisma hakaret etme hakki olan vatanseverler.
Zaten benim gibi düsünmeyen, benim gibi olmayan benim gibi yasamayan ölsün.
Ama dur, egitimli, düsünen, herseyi dogru bilen 50 lik kisim, digerlerine hakaret ede ede yola getirecekler!!!
Unutmayalım, bunlar cahil biz bunları kandırırız dedi düşmanlar ama ...
Bu ülkenin cahil olarak adlandırılan halkı kazandı Kurtuluş Savaşını...
%50 si cahilmişte hiçbirşey anlamıyormuşta bir makarnaya satıyormuş...
Siz kime iftira attığınızın farkında mısınız???
Cahil diye hakaret ettikleriniz bizim anneannelerimiz, bizim babaannelerimiz, bizim dedelerimiz...
Bu savaş sen ben cahil okumuş diye ayrım bittiğinde bitecektir...
Oy vermek her bireyin kendi doğrusu kendi kararı en vazgeçilmez hakkı...
Peki bu hakkı kullandıkları için daha doğrusu bizim istemediğimiz kişileri seçtikleri için onlara hakaret etmeye hakkımız var mı?
Peki biz siz onlar şunlar diye konuşmaktan,
Suçu hep karşımızdakinde aramaktan ne zaman vazgeçeceğiz...
Ne zaman herkesin salyalarını akıtarak baktığı yurdumuzu tek parçayız biz bölünmeyiz diyerek koruyacağız...
Sizce gerçekten Türk-Kürt çatışması mı bu hayır asla değil hiç bir zaman da olmadı...
Konuyu siyasete getiren hükümete çuvaldızı batırıp kendine gül ayıranları tebrik ediyorum...
Doğru çok haklısınız tüm suç bu hükümete oy verenlerde...
Tamam oldu mu o gencecik canlar körpecik bedenler geri geldi mi???
Tatmin oldu mu vicdanımız suçu sıyırdık kendimizden attık hükümete oy verenlere...
Biz koyalım kafamızı yastığa bakalım göz kapaklarımız ağırlaşıp uykuya teslim ettiğimizde bedenimizi gerçek vicdanımız ne diyecek???
şehitin kanını bari siyasete yormayın be. laf atmak istediklerinize malzeme yapmışsınız bir çoğunuz. tiksindim vallahi billahi. sözde siyasetin yasak olduğu kk.
eskiden bundan 3 yıl öncesinde kk da kesinlikle siyasi yorum yapmaya zerre izin verilmiyordu
kımseye laf atılmıyordu ama bakıyorum kurtaj meselesınden baslayıp sureklı bır laf atma ve oy verenlere hakaret!!!
sımdı ne degıstı merak edıyorum adil eşit olma bu sitede ???
hukumette suan olan partıye oy verenler sehıtlerımızden sorumludur dıyenler!!
kardesım daha yenı catısmadan geldı gecen senekı düğün esnasında hakkarıde gorevdeydı
arkadasları aylarca gozunun onunde sehıt oldu kendı yaralandı ve burda acıklanmıcak seyler yasandı
hıc bır partı malum onları beslıyen partı harıc sağ sol askerımızın ölmesini ıstemez bunu dusunemem bıle
ŞEHİTLERİMİZ ÜZERİNDEN hazır fırsatı bulduk dıyıp kımse kımseye hakaret etmesın
amac bunu sağlamaktı bırıbırımıze düşürüp vatanı bolmek buna cok guzel canak tutuyoruz malesef ...
Hakaret edenler mutlaka uyarı alacaklar ama bir kaç kendini bilmez hakaret ediyor diye ülke sorunlarımızı tartışamayacamıyız.Ne güzel işte siyasette konuşabiliyoruz,hakarete cevap vermeyin,görmezden gelin,üzerinize alınmayın ..onlar kendi cahilliklerini bu şekilde hakaret ederek sergiliyorlar zaten.Siz muhattap alıp cevap verirseniz önemli bir şey yaptıklarını zannedecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?